Reținerea de urină la pisici

Reținerea de urină la pisici

Retenție urinară la pisici - un fenomen comun, care este un simptom al bolii.

Pisica în această stare petrece mult timp în toaletă, se învârte în jurul tava, stai jos frecvent, griji, miau. Stând în jos în tavă, pisica începe să împingă, dar urina nu iese. În acest caz, este clar că un animal bolnav. Uneori urina este eliberat sub formă de picături sau flux intermitent.Pentru a salva o pisica de retenție urinară, pentru a vindeca boala.

Unul dintre simptomele bolilor urogenitale sau rinichi este de retentie urinara. Practic pisicile suferă de boli ale sistemului genito-urinar. De exemplu, pietre la rinichi mai frecvente la pisici, deoarece uretra la pisici de mai multe ori mai mare decât cea a bărbaților. pisicile castrați au tendinta de a suferi de aceste boli. Ei nu primesc dreptul de hormoni, iar acestea sunt de două ori mai vulnerabile, fără nutriție și vitamine corespunzătoare.

Asigurați-vă că pentru a limita pisicile castrate de pește, aceasta poate provoca boli.

În cazul în care pietre la rinichi pisicii, da-i de droguri „KotErvin“. Din cauza mirosul ierboase de pisica va fi fericit de a utiliza aceste picături. Conform instrucțiunilor, medicamentul trebuie administrat la o pisica, ca măsură profilactică 1 la fiecare 3-4 luni. Ea are proprietăți diuretice, se dizolvă pietre mici și ieșiri de nisip. Din nou, să acorde o atenție la mâncare pentru pisici sterilizate. Pentru a salva animalul de pietre la rinichi, hrana pentru animale, care-i produse alimentare este vândut cu o notă „pentru pisici sterilizate.“ răcelile infecțioase și poate provoca, de asemenea, retenție urinară la pisici. Animalele, în special obișnuiți cu căldură, nu SuperCool.


Pentru a evita aceste probleme - are nevoie de îngrijire constantă, nutriție adecvată și de prevenire.

Văzând că pisica nu poate merge la toaletă, să încerce să determine - cât timp nu a fost urinat. pisici sănătoase urina de 2-3 ori pe zi, până la 4 pisoi. Pisicile pot „acumula“ urinezi, astfel încât urina concentrată este normal. Culoarea închisă indică faptul că animalul mănâncă hrană uscată cea mai mare parte. În cazul în care dieta pisici produse naturale, în principal, urină ar trebui să fie mai puțin concentrată, de culoare mai deschisă.

În cazul în care pisica este mai mult de o zi nu poate merge la toaleta - aceasta este o problemă foarte gravă, deoarece organismul poate otrava urina. Simptomele de otrăvire: letargie, apatie, lipsa poftei de mâncare.

Cum pentru a determina dacă vezica este plin o pisică? Asigurați-l destul de simplu. Punerea labe pentru animale de companie, apucați-l cu ambele mâini, astfel încât degetele mari rămân pe pisici rump, alte degete palparea abdomenului. În cazul în care pisica incepe sa reziste, ea devine rănit, apoi contactați imediat medicul veterinar. Dacă pisica se lasă palpa, palpa vezica urinara. În mod normal, nu ar trebui să fie mare. Retenția urinară zilnică umfla dimensiunea bule unei nuci.

În cazul în care pisica de multe ori a alerga la toaletă de fiecare dată când stoarce o picătură, acest lucru poate fi suficient pentru a scuti animalul de la o otrăvire.

Din întregul excedent de ieșire vezicii urinare prin cateterizare. Se poate face doar un veterinar. Cu cât mai repede vezi un medic, mai devreme animalul tau de companie se simt mai bine.