Consolidarea Biogel de ghidare unghiilor, recenzii, fotografii

unghiile noastre prima pentru a răspunde la lipsa în corpul de oligoelemente utile și vitamine: acestea exfoliate, crack, pauză. Ne propunem să ia în considerare modul de a face întărirea unghiilor biogel, instrucțiuni pas cu pas cum să se proiecteze la domiciliu, precum și costul procedurii în salonul de înfrumusețare.De ce nevoia de bio-gel

Bio-gel - un nou instrument de brand, care este folosit pentru a crea design frumos unghiilor, consolidarea și de recuperare. Caracteristica principală a formulei este aceea că, spre deosebire de alte mijloace care sunt utilizate în mod activ pentru a crea manichiura, unghii artificiale etc. Acest mijloc este format din ingrediente naturale, 2/3 din proteine, și fundație - tec rășină.

Consolidarea Biogel de ghidare unghiilor, recenzii, fotografii
Consolidarea unghiile naturale Biogel - este procedura cea mai sigură și eficientă de acest fel, multe comentarii spun că, în plus față de placa de asemenea, îmbunătățește starea cuticulei, pielea din jurul unghiei este accelerat foarte mult creșterea și schimbarea pentru o mai bună culoare.

Atât acasă, cât și în saloane de înfrumusețare, procedura se face numai prin mijloace care pot fi achiziționate de la magazinele de specialitate pe site-urile oficiale ale producătorilor sau vizitează saloane profesionale și studiouri de unghii. Acestea sunt reprezentate de companii precum BBS, Biosculpturegel, Calgel, Ibd (AyBiDi), Lazar, Gel Ljve, înmoaie, Nobility, Opi Cuie, San Planet, Bio Sculptura și altele. Nu cu mult în urmă în acest domeniu, iar compania Shillak, se produce bio-gel, care este folosit pentru a crea nu numai lacul de unghii colorate, dar, de asemenea, sacou foarte elegant, care susține structura generală a unghiilor.Există mai multe tipuri de bio-gel:

  1. Transparent bio-gel (Bio gel Sculptura). Acesta poate fi folosit ca strat de bază, trebuie remarcat faptul că luminozitatea unui astfel de cadru nu este diferită de luminozitate atât pe partea de sus a luat pentru a aplica stratul de bază. Principalul avantaj al acestui tip de agent este că se usucă în 2 minute și cure mikrotreschinki promovează placa.

Consolidarea Biogel de ghidare unghiilor, recenzii, fotografii
Fotografii - design de unghii pe partea de sus a biogel incolor

Consolidarea Biogel de ghidare unghiilor, recenzii, fotografii
Fotografie - Color Biogel

Ghid pas cu pas

Va oferim clasa noastra de master, cum să-și petreacă întărirea unghiilor biogel la domiciliu și că este necesar pentru procedura.

Pentru a începe, să se ocupe cu instrumentele și mijloacele. Avem nevoie de: Bio-gel, pila de unghii, ulei de cuticule, folie. Dacă aveți o lampă UV - este mare, dar, în principiu, puteți face fără ea. Fiecare tehnologie pentru unica, considerăm modul cel mai simplu de a face unghiile un pic mai puternic.

  1. Lac de unghii, nivelul pilă de unghii suprafața, lubrifia uleiul de cuticule, ștergeți cu atenție suprafața plachetei de lustruire de hârtie sau pânză;
  2. 1 Se aplică un strat subțire de gel transparent, se lasă să se usuce timp de 2 minute;
  3. Dacă este necesar, se aplică o culoare de top Biogel. În plus, este posibil să se aplice un al doilea strat de agent de culoare sau fixator. După fiecare deget fixați „capacul“ al foliei, care va ajuta sa absoarba mai bine lacului, se lasă timp de un minut.

Consolidarea Biogel de ghidare unghiilor, recenzii, fotografii
Imagini - Utilizarea folie de unghii

Este suficient pentru a satura unghiile ingrediente naturale, care sunt conținute în lemn de teak rășină.