Recenzii Yves Rocher, liniștitor lapte de curățare pentru a elimina machiaj, demachiant

Prețul mediu: 349 RBL.

Recenzii Yves Rocher, calmantă Lapte demachiant demachiant:

Sunt alergic la atât de multe alimente care sunt disperata de a găsi un remediu care, după demachiere nu au pielea să „reînvie“. Dar aici este! Indeparteaza machiajul bine, deși nu perfect. Dar nu irita pielea și care este nemaiauzit de noroc pentru mine. În general, am recomanda.milks diferite încercat, scumpe, ieftine, dar vin înapoi la ea, singurul lapte care este potrivit pentru mine, am pielea normala, un pic mai predispuse la uscare, lapte degresat, nu lasă nici o grosime, care este adesea observată atunci când se utilizează alte mijloace, în general rece

așteptat mai mult ... ..cu ochiul nu elimină machiaj, produse cosmetice de îngrijire a pielii ... .Deși rămâne înseamnă, în general, nu este de natură și rău)))), moale, blând, dar nu pentru demachiant))))

miros plăcut și textura. Aceasta nu irita pielea, nu furnicături, nu uscat. Nisa atunci când sunt absorbite. Singurul lucru care curăță nu poate fi numit, după aplicarea ei, acum trebuie să utilizați o serie de curățare profundă, în ciuda faptului că, după laptele utilizat tonic din aceeași serie.

furnicături uneori destul de neplăcut. În zilele obișnuite, totul este normal, dar este în valoare de un pic pribolet, obosit mai mult decât de obicei, nu dormi - pentru mine înseamnă că nu mai este suficient de delicat. Nu sunt pielea mai sensibilă, dar dacă cineva are foarte sensibil - înseamnă că nu se potrivesc. borcan Nu este foarte convenabil. la dozator.

Îmi place acest produs nu se potrivește. Am încerca acest remediu atunci când a primit ca un cadou de la un prieten, împreună cu alte instrumente de acest interval. De fapt, prefer să se spele cu apă, așa că, probabil, este lapte și nu-mi place. spălare machiaj nu este convenabil, ochii spală ușor, dar rău. Rezerve de grăsime. Nu sfătuiesc.

Rapid și complet elimină make-up! Nu lasă senzații neplăcute pe piele! Reduce roseata! Deficiențele au fost găsite! Testat și aprobat! =)

Sunt foarte fericit cu achizitia mea. Chiar nu ozhadala un astfel de rezultat mare. Se întâmplă în grabă și trebuie să se pună rapid în ordine, dar cosmetice este un astfel de lucru, care pot produce defecte în machiaj. Umbre a mers prost, așa cum ne-am dori, apoi a rezumat rimel, luciu de buze nu este abordată. Cu lapte de curatare Iv Roshe pot uita, în general, despre șervețele umede și apă. Pur și simplu pune o cantitate mică pe un tampon de bumbac sau sponzhik, și face treaba perfect. Nici o urmă este lăsat pe piele, și cel mai important, deoarece este creat pentru pielea sensibilă, atunci nu roșeață temporară, exfolieri și etanșeitate acolo. Crede-mă, după achiziționarea de lapte, pielea ta va spune, „Vă mulțumesc!“

Într-adevăr a plăcut acest lapte. Machiaj ia ochii mari nu înțeapă. Dar ochiul - este inflamat la fața locului meu. Lung temut pentru a testa lapte în ochii ei, dar încă decis. Și din fericire, toate temerile mele au dispărut. Senzația de confort reale. Fără îndoială, acest produs va fi unul dintre preferatele mele. Desigur, eu încă încerc demachiant în Iv Roshe, dar numai ca o comparație cu laptele. Acest produs nu este un păcat și alții recomanda.

lapte bun, elimină rău machiaj, inclusiv pentru ochi. Eu folosesc în fiecare zi, așa cum am prefera să se spele cu apă, precum și un instrument bun.

aplicat pe un tampon de bumbac sau se spală cu ea? Am o problemă cu eliminarea machiaj pentru ochi - rimel este foarte dificil să se spele petele negre rămân pentru totdeauna. și pentru mine, am ajuns la concluzia că este mai bine - este să se spele cu un detergent ușor, pentru că a încercat o grămadă de instrumente care ar trebui să fie utilizate cu tampoane interne, am ajuns la concluzia că este inutil. și săpun pentru a spăla cu ochii nu se poate.

Eu folosesc doar ei deja 3 ani și nu a ratat. Un rezultat excelent pentru piele sensibilă este cea mai bună opțiune.

Este într-adevăr este. Eu cumpăr aceasta înseamnă deja nici mai mult nici mai puțin - 10 ani. Un pic pentru a schimba compoziția, dar este încă perfect pentru mine. La fel ca nici o alta, deoarece pielea este capricios, și de a găsi un demachiant adecvat - este o mare problemă! Din bonusuri suplimentare ca să spunem așa - nu necesită în spatele crema hidratanta. Petersburg pentru iarna este întreaga problemă, dar despre cremele hidratante de noapte cred că am uitat. Un cuplu de ori altceva de cumpărare pentru eliminarea machiaj, diferența se simte imediat. Al doilea bonus - nici un mijloc separat pentru îndepărtarea ochi make-up. În general, unele entuziasm.

la cerințele jeleu pentru îndepărtarea machiajului, am o destul de pretentios, dar acest lapte satisface toate nevoile mele. Bine machiaj spala fara pete, si se spala departe, ideal pentru îndepărtarea machiajului ochilor, nu lasă în urmă orice disconfort lipicioasă, bine se înmoaie pielea după catifelată. Pielea sensibila este mai bună procedură nu pridumaesh.Zavershayu loțiune demachiantele din aceeași serie, în cele din urmă - un rezultat excelent.Ideal calmeaza pielea, chiar mai bine decât crema. Calitativ indeparteaza machiajul, este convenabil ca, cu un ochi prea. Ca si textura apoasa, lipsa de arome și moliciune plăcută a pielii după aplicare. De fapt, scade temperatura zonelor „fierbinți“ ale pielii, roseata dispare. În cazul în care dermatita pe fata o dată mai încerca să aplice această loțiune pentru o noapte sau 2 simptome sunt eliminate, pielea se vindeca mai bine decât unguentul dermatologice speciale. Pentru mine înseamnă foarte potrivit. Ceea ce lipseste este dozatorul, uneori, atunci când se aplică mână lotiune picurarea. Aș dori, de asemenea, pentru a minimiza pătrunderea aerului în microparticulelor flacon.

Foarte moale textura crema-gel, aproape fără miros, îndepărtează perfect make-up, hidrateaza pielea, de la un mic minus - nu distribuitor. uneori prea mult este stors din produs.

Lapte a placut textura sa, mirosul nu este intruziv, este păcat că nu există nici o măsurare, dar nu contează! Cel mai important lucru pe care ochii nu mancarime după el și nu mucus!

Îmi place foarte mult acest lucru înseamnă că acesta poate fi utilizat pentru a elimina efectul de ochi make-up si fata. Ochii nu schipet! Este suficient sentiment confortabil pe piele. Practic, inodor, care este foarte plăcut deloc în această serie.

Bun instrument. Bună valoare pentru bani. Excelent indeparteaza machiajul, lăsând o senzație plăcută pe piele, dar pentru mine un pic de grăsime puțin, după utilizare, există mai multe cosuri mici. Acum, că s-ar termina borcanul este folosit doar pentru îndepărtarea ochi make-up

"" "" "" "" "...... ..¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1`" "" "" "" „` 1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶` "" "" "" "" 1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶` " "" "" "" `¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶“ "" "" `¶¶¶¶¶1¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶` "" "" „` ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ___ ¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ "" "" ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ___ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶` "" "¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ____ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶" "" ¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶1 ____ 1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ "" „¶¶¶¶¶1¶¶¶¶¶¶__111¶¶¶¶¶ _________ 11_1 ¶¶¶ "" `.¶¶¶¶`¶11¶¶¶__11¶¶ + .. ¶¶¶ ________ ¶¶¶ ++ 1¶¶“ "" ¶¶¶¶¶¶¶1¶¶_11¶ ¶1¶¶¶¶1111¶_111¶¶¶¶1¶¶¶ "" .`¶`¶¶¶1¶¶__111111111111111¶_111111111¶¶ "" „¶¶¶¶¶¶¶__111_ _____ 11111¶__11111__¶¶`¶ "" "¶¶¶¶¶¶¶¶OO ______ 111111¶¶1¶¶11111¶O¶`" "" ¶¶¶¶¶¶¶OOO..1__111111111111111¶¶O "" „¶ ¶¶¶¶¶¶¶OO11111111111¶¶188¶¶1111¶¶¶¶ "" "¶¶¶¶¶¶¶¶¶.¶¶__1111111111¶¶¶¶¶11¶¶¶¶¶¶" "" ¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶.¶¶1__111111 _____ 1¶¶¶¶¶¶¶ "" „¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11¶¶¶1¶ ___ 1¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶ ......... ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶.¶¶111111111111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶ `...... ..¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶. ¶¶11111111111111`¶¶¶¶¶¶¶¶ ......... ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1111111 ____ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶. ......... .¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶OOOOOOOOOOOO¶¶¶¶¶¶¶¶ Această loțiune delicată curăță pielea mea este foarte usor! Rezultat: pielea moale, netedă, fără poluare, fără dezavantajele! Pielea a devenit moale, radiant, sanatos, delicios, captivant! iritații ale pielii mele înflorit și nu, e adevărat - vă rugăm să se uite la portretul meu.

Un instrument minunat, ajutorul meu cel mai fidel! Am o piele foarte sensibilă, chiar dacă degetul - rămâne o linie roșie + foarte des mâncărimi pe pielea feței și o senzație de constricție, mai ales după spălare. Am inceput sa folosesc aproximativ un an în urmă de lapte, experienta minunata! Îmi place foarte mult că este destul de gros și nu răspândit peste față. Pentru că sunt un fan al machiaj ochi, acesta este un mijloc de a oferi asistență pentru exorbitant. Cerneala este nevoie pentru o dată sau de două ori, nu lasă nuanțe întunecate, și cel mai important pentru mine - inrosirea pielii. În plus, chiar și atunci când eliminarea make-up, mă simt ca pielea mea este netezit si hidratata. Înainte, nu am folosit instrumente pentru a elimina general, preferat să se spele cu apă. M-am gândit că fondurile sunt ținute „masca“ pe față, creând un efect de film. Dar acest lapte pur și simplu minunat! textura delicata, gustenky, practic inodor, în general, ceea ce am nevoie.

Am o piele facială foarte sensibilă și uscată. nimic nu ar putea bucura. frunte drept a fost acoperit cu răni solzoase. machiaj adecvat nu a putut fi găsit de ani de zile, până când a încercat accidental această serie. toate sfătui. Eu folosesc un bun de 8 ani îndepărtează machiaj (cu apă și săpun, nu pot spăla), hidratează pielea. după „spălare“ fața gelatinos respirație, ci dintr-o astfel de prospețime tonic care a ridicat deja starea de spirit. în general, foarte mulțumit cu întreaga serie.

Perfect elimină machiaj, hidratează pielea, fără a lăsa un film gras și nu provoacă iritații atunci când demachierea ochilor, recomand.

Este după cum se menționează în descrierea mijloacelor. Din propria mea experiență, care îndepărtează machiajul bine, ochii nu înțeapă, și lasă un sentiment de putere și de umezire. Eu nu folosesc rimel, asa ca indeparteaza rimel - nu pot spune. Umbre, dermatograf și corector îndepărtează bine.

Când a deschis prima sticla de această facilitate - foarte supărat: este foarte gros, cum ar fi zhiraya smântână, avea să-l literalmente se agită sticla. Spiritul nu poate sta agenți așa groase ca Am zhiraya piele, iar aceste fonduri sunt întotdeauna lasa pielea senzație de gras, de film. Dar se spala mkiyazh. Eu, iubitorii de papusa gene, rimel spălate o dată sau de două ori, și fără pete și divorțuri! Pielea din jurul ochilor nu sunt înțepătură, senzație de gras după aplicare nu a fost! Mi-ar recomanda! Înseamnă cu adevărat minunat!

Laptele este consumat cu moderație, perfect și îndepărtează ușor toate impuritățile din piele, chiar și hidratează. Există o senzație de prospețime pe piele. Miros este practic inexistent.

Pielea mea este foarte fericit. și eu sunt doar fericit

Excelent indeparteaza machiajul. Pielea nu se usucă, nu este necesar după ce apa de spălare. Gentle. cel mai bun pentru mine.

Exact ceea ce am fost în căutarea pentru pielea lui capricios. Nu există mirosuri inutile, textura foarte delicat. După mai multe aplicații de roșeață a dispărut, îmbunătățit ten. Sunt foarte fericit!

Eu cumpăr nu este prima dată, și voi lua mai mult. Pielea după ce nu gras, și ușor umezit, ceea ce ai nevoie pentru pielea mea.

Laptele este consumat cu moderație, perfect și îndepărtează ușor toate impuritățile din piele, chiar și hidratează. Există o senzație de prospețime pe piele. Miros este practic inexistent.

Lapte a intrat într-un mini flakonchike. Sunt foarte multumit de curata perfect pielea, fara probleme de durată machiaj elimină nu ustura ochii, pielea devine moale si matasoasa, este posibil chiar și după aplicarea cremei nu-l va folosi. Singurul dezavantaj - a stat timp de o lună și miros un pic rasfatat, dar altfel bine. Un instrument indispensabil pentru o odihnă.

Excelent demachiant! Am cumpăra acest lapte nu este primul an. Mai ales mulțumit de ușurința cu care laptele indeparteaza rimelul. Te sfătuiesc!

Laptele perfect pentru eliminarea machiaj. Pielea mea este foarte exigent și ia de la fiecare unitate. Această loțiune îndepărtează perfect make-up, nu irita pielea, are o aromă plăcută.

Foarte ușor, nu gras, dar nu uscat. Placut hidratează. Eu iau câțiva ani și nu se schimba!

Acesta calmeaza pielea, foarte curat și are un minunat zapahom.Hvataet timp de 4 luni.

comentarii similare