umflarea cauzele picioarelor și tratamentul de remedii populare

umflarea cauzele picioarelor și tratamentul de remedii populare
Orice abatere de la starea normală a organismului, aceasta este cu siguranță o problemă serioasă pentru sănătatea noastră. Umflarea picioarelor, un semn, eu sunt sigur că mulți dintre noi. Când picioarele se umfla grav, atunci este sigur să se ocupe de această problemă. De multe ori, oamenii nu doresc să folosească medicamente (pur și simplu nu au încredere în ei, sau din cauza costului ridicat al acestora), și să încerce să rezolve problema exclusiv remedii populare.De obicei, picioarele umflate după-amiaza, când o zi grea de lucru se face simțit efectele obosiți și astfel de aici, secundare neplăcute.

picioare umflate. De ce se întâmplă acest lucru? Aflam principalele cauze ale

Picioarele umflate arata foarte neatractiv, dar acest lucru nu este, probabil, lucrul cel mai important. În cazul în care picioarele sunt umflate, de multe ori se poate semnala prezența oricărei boli. De exemplu, picioarele se pot umfla bine din cauza unor probleme cu sistemul cardiovascular, sau cu urinare. De asemenea, acest lucru poate fi din cauza insuficienței metabolice, stilul de viață necorespunzător și din alte motive.

Foarte des, femeile sufera umflarea picioarelor. Nu este nimic surprinzător, deoarece multe femei dragoste tocuri înalte. După cum știți, acest pantof nu este foarte convenabil, și, prin urmare, un efect foarte negativ asupra stării picioarelor atunci când poartă kablukslishkom ridicat lung. Dar, în cazul în care umflarea picioarelor, acest fenomen nu este o singură, și deja în mod sistematic, în acest caz, asigurați-vă că pentru a merge la medic. El trebuie să vă ajute să rezolve problema. Dacă aveți picioare umflate nu de multe ori, dar numai ocazional, atunci este posibil să se adreseze atât căile de atac populare pentru a calma picioare umflarea.

Se tratează umflarea picioarelor de remedii populare. Ce ar trebui să fac?

Să începem cu un avertisment. Dacă vă prezintă simptome de varice, nu folosiți apă caldă în footbath. Acest lucru nu este doar de dorit, dar chiar periculoase. Ele pot duce la faptul că sângele începe să stagneze în vasele de sânge.

Dacă vorbim despre prevenirea umflarea picioarelor, atunci primul rândul său, ar trebui să stabilească un regim alimentar adecvat. Nu uita de fructe și legume proaspete, precum și cu privire la produsele în care o mulțime de potasiu. Acest lucru, de exemplu, caise uscate, piersici, banane, miere. Pe langa ele salata verde, caise si alte produse.

Faceți o baie de sareÎn ceea ce privește utilizarea banilor publici, apoi ca o măsură preventivă pentru a vă ajuta la băile sărate. Astfel de bai de a reduce în mod semnificativ umflatura, și, în plus, mai multe și împrospătează picioare. Apa ar trebui să fie cald și se diluează cu o cantitate mică de sare de mare. Picioare menține acest amestec de apă cu sare, ai nevoie de douăzeci de minute (cel puțin), după clătire lor obligatorie de bine, și masaje picioare și picioare mai mici și.

Se aplică diuretice

Dacă utilizați un astfel de fonduri în, aceasta va ajuta, de asemenea, elimina umflarea. Pentru acest exemplu, este posibil să se utilizeze apă simplă, acidulată suc de lămâie, sau pur și simplu înlocuiți, acid citric. Poti insista radacina de patrunjel. Efectuat această infuzie este foarte simplu. pătrunjel rădăcină este măcinat (1 lingura), turnat într-un termos, iar acolo este preparată o jumătate de litru de apă clocotită. Acesta ar trebui să infuzat 8 ore, după care acesta este pregătit pentru recepție. Nu uitați să luați această infuzie între mese. Bea nevoie doar de o lingura.

umflarea cauzele picioarelor și tratamentul de remedii populare

Se prepară infuzie troscot

Nevoia lui de a bea apă ca un substitut pentru a doua zi. Pe lângă eliminarea edem cu picioarele, acesta va aduce mai mult și tot excesul de apă, și, în plus, mai multe și mențineți purificare renală. Troscot va trebui sa ia o lingura. Această cantitate de ierburi, se toarnă apă clocotită (doi litri). Trebuie să așteptați până când apa se raceste, și puteți bea această infuzie. Toxinele, aplicarea perfuziei troscot, va părăsi rapid corpul, dar altele decât că, încă îmbunătățește funcționarea generală a întregului sistem urinar.

Faceți o folie simplă

Simplu, deoarece numai cartofi cruzi (doar câțiva tuberculi) au nevoie de ea, care pur și simplu trebuie să fie frecat fin. Acest lucru se poate face în același răzătoare. Ca rezultat, terci, pe care le va impune pe picioare secțiunea otokshy (distribuie uniform), iar prima etapă sunt învelite cu polietilenă, apoi, orice cârpă moale (în mod ideal, utilizarea x \ b). Două ore mai târziu, înlocuit cu cartofi proaspeți și a avut loc o compresa la fel de mult mai mult.

Aplica masaj cu gheata

Pentru a face acest lucru va trebui să se pregătească gheață, dar el nu ar trebui să fie din apă și din infuzie de ierburi. Acest lucru poate fi galbenele sau aloe. Gheață, după gătit, va trebui să se pisa, și înveliți piesele în țesătura subțire. Ca atare, acestea ar trebui să masaj picioare. Acest masaj este foarte eficient.

Frunzișului „frumusete“ alb este folosit pentru o lungă perioadă de timp, cu edem al picioarelor. Veți avea nevoie de o pereche de saci de panza, care sunt umplute cu mai multe straturi de frunze de mesteacan verde. După umplere, sacii sunt puse pe picior. Ei trebuie să păstreze timp de 3 ore.

Pregătirea unei perfuzii apoase

Si gatiti ar trebui să fie de la „coloanele și stigmate de porumb.“ Pare destul de neobișnuit, între timp, cumpara acest set, puteți la farmacie. Bea această infuzie ar trebui să fie în fiecare vas zi: 1/3-cup unei părți. Pentru câteva zile de utilizare a perfuziei, umflarea picioarelor va fi capabil să fie complet eliminate.

lipitoare medical

Acest lucru viu „fraier“ este foarte bun la rezolvarea problemei de umflarea picioarelor. Desigur, această procedură nu este foarte plăcut, dar poate suporta. În plus față de aplicarea directă a lipitorii medicinale, puteți utiliza o varietate de creme și unguente care conțin un extract din ea.

Lucrările acestor remedii populare pe baza retragerii din organism tot excesul de apa care, pe măsură ce timpul permite relativ elimina rapid umflarea în jos.