Rabbitry propriile mâini desene, diagrame (fotografii și video)

 • Materiale de constructii rabbitry
 • Ansamblu de celule
 • Troacă pentru iepuri
 • Uluce pentru iepuri

Iepurii sunt foarte sensibile la curenții de aer, umiditate și lumina solară, astfel încât construi rabbitry cu mâinile lor ar trebui să fie foarte responsabil. Există mai multe modalități de iepuri de conținut: semi, de conducere și de celule. Cel mai eficient este un sistem celular, acesta permite dreptul de a lucra la creșterea iepurilor, pentru a efectua prevenirea bolilor și de a aplica hrănire rațională.Rabbitry propriile mâini desene, diagrame (fotografii și video)

Rabbitry ar trebui să fie în primul rând, potrivite pentru iepuri.

Materiale de constructii rabbitry

Iepurii trăiesc într-un spațiu limitat, astfel încât aveți nevoie pentru a face celulele curate, protejate de inghet si proiecte. Rabbitry pentru a construi cu propriile lor mâini, veți avea nevoie de:

Rabbitry propriile mâini desene, diagrame (fotografii și video)

Schema dispozitivului rabbitry.

 • placaj sau plăci de canelate pentru perete și podea;
 • carton bitumat sau material pentru acoperișuri pentru acoperișuri;
 • bucăți de lemn pentru cadru;
 • grila cu plasă fină pentru uși;
 • foi de tablă galvanizată capitonarea pieselor din lemn;
 • colțuri metalice;
 • balamale pentru uși și dispozitivul de blocare.

În plus, va fi nevoie de cuie, ciocan, a văzut, foarfece de metal, bandă de măsurare și un creion. Este foarte convenabil pentru a fixa cușca cu șuruburi și șurubelniță.

Înainte de a trece direct la rabbitries de construcție face desen. Cea mai simplă schemă de design - două piese cu compartimente de lumină și întuneric. Dimensiunea medie a acestor celule - 1,2 m x 0,65 m x 0,75 m În acest caz, peretele din spate trebuie să fie mai mică de 0,5 cm în față ..

Înapoi la cuprins

Ansamblu de celule

rabbitry Baza este realizat din bare de lemn. Măsura le în funcție de mărimea, conform desenului. Fixați barele cu șuruburi sau cuie. Conexiuni securizate cu colțuri metalice. Peretele din spate închide complet foaia de placaj sau placi. O parte din plăcile de celule, coase, lăsând o gaură în peretele etanș pentru circulația iepuri.

Asigurați-un cadru de bare pentru uși și coase plasă de metal. Podeaua din cușcă și să acopere net și fixați-o. Top-l acoperă cu o bucată de placaj, care poate fi îndepărtată din rabbitry după cum este necesar și se spală. Această metodă este mult mai ușor de curățare a celulei. Atașați ușa la cadru prin pinii balamalei și de a face captura.Top celule placi de acoperire pentru care pune foi de acoperișuri (acoperiș moale, poate fi utilizat). Nu se recomandă să acopere foile metalice rabbitry, ca în vreme caldă acestea sunt încălzite, care provoacă disconfort iepuri.

Înapoi la cuprins

Troacă pentru iepuri

Tipuri de jgheaburi de hrănire pentru iepuri.

Dispozitiv de alimentare pentru iepuri trebuie să îndeplinească mai multe cerințe. Ar trebui să fie suficient de spațioasă pentru a hrăni toate animalele au avut suficient și au fost liberi să meargă la ea.

Dacă celula conține 1 sau 2 iepuri, puteți pune un castron, dar acest alimentator nu este foarte de încredere, animalul poate călca în picioare pe ea să se întoarcă și hrana pentru animale. În mod independent poate fi fabricat alimentator de tip buncăr. Este realizat din țevi de staniu sau polipropilenă pentru canalizare de 110 mm diametru.

Pentru fabricarea jgheabul de staniu necesare pentru a lua o bancă mare și foarfece pentru a tăia peretele frontal al glandei, fără a ajunge la partea de jos de 5 cm. margini ascuțite tratate la iepuri nu a putut răni. Taiati o parte a cutiei alinia, atașați marginile tăiate și se aplece prea mult. Fix aceste șuruburi piese și atașați la peretele celular al borcan.

Partea superioară este convenabil să toarne hrana, în măsura în care este posibil să se umple hrana de alimentare devastare.

Conducte de polipropilenă pentru canalizare poate face un alimentator de pasăre excelent, care este foarte convenabil să se spele. Pentru producția trebuie să taie tubul la lungimea și descărcarea (elementul de cuplare îndoită la un unghi de 90 °). Am tăiat țevi 1/2 parte, face cu șmirghel marginile pentru a le face netede. Inserare primit element în îndepărtare. Feeder gata. Peretele celular taie o gaură circulară, al cărui diametru este egal cu diametrul tubului și se introduce în alimentator.

De asemenea, este necesar să se facă un recipient separat pentru fân sau furaje. Acest lucru poate fi o cutie de plasă metalică cu celule mari. Atașați-l la perete cușcă și umple fânul după cum este necesar. Unii fermieri le aranja între cele 2 celule în acest mod dintr-un jgheab de alimentare poate avea câteva iepuri și hrana de fân și furaje verzi este mult simplificată.

Înapoi la cuprins

Uluce pentru iepuri

Apa la iepuri ar trebui să fie păstrate, o lipsă acută de umiditate este rău pentru sănătatea iepurilor, astfel încât animalele să bea și de îngrijire ar trebui să fie luate în serios ca un feed. Rabbitry este posibil de a asigura un sistem semi-automat de udare, astfel încât animalele au avut apă.

Pentru fabricarea de adăpătoare necesare:

 • Flacon din polietilenă de 1 litru;
 • borcan de staniu (de exemplu, de sub șprot sau sardină);
 • sârmă.

sticla de plastic, se umple cu apă și se pune în poziție verticală într-un borcan de staniu. Acesta este umplut cu apă până la un anumit nivel. De îndată ce animalul este apa de băut, un borcan va fi umplut. Pentru a construi a fost convenabil pentru a adăuga apă proaspătă, pot fi tăiate în partea de jos a sticlei. Structura atașați la partea exterioară a ușii prin intermediul sârmă groasă, și a pus într-un borcan de podea.

Rabbitry propriile mâini desene, diagrame (fotografii și video)
Rabbitry propriile mâini desene, diagrame (fotografii și video)
Rabbitry propriile mâini desene, diagrame (fotografii și video)
Rabbitry propriile mâini desene, diagrame (fotografii și video)