Puterea cuptorului și banii kW

Puterea cuptorului și banii kW

a venit timpul de selecție cuptor pentru produsele alimentare. Design elegant, modificarea, marca - toate acest lucru este adevărat. Dar! Acordați atenție la parametru, cum ar fi puterea. Pentru locuitorii din case cu vechiul cablarea „slab“, această problemă este deosebit de important. Imaginați-vă situația: veți obține un cuptor modern de super, a cărui putere este de 4 kW, și, în consecință, se dovedește că puterea maximă a tuturor dispozitivelor incluse în rețea poate fi nu mai mult de 4 kW. Va trebui fie să se schimbe de urgență instalația electrică, sau a reveni la cuptor înapoi și să cumpere o opțiune mai simplă. Ca nu cumva astfel de neînțelegeri, este recomandabil să se exploreze puterea cuptorului chiar înainte de cumpărare. Întrebați consilierul cât de mult acest aparat consumă energie electrică. Și pentru a înțelege ușor și rapid subiectul, vă sugerăm să citiți acest articol!Learning tipuri de cuptoare. Care este diferența?

De altfel Cuptorul poate fi dependent (fie combinate cu panoul de control plitei) și independent (au panoul de control autonom).

În funcție de tipul de cuptoare de energie utilizate sunt electrice și de gaz. Gama de cuptoare electrice de putere variază de la 2,5 la 4 kW. Pentru conectarea lor corectă și în condiții de siguranță, în cele mai multe cazuri, necesită o linie de alimentare separată. Cuptorul poate depinde de (fie combinate cu panoul de control plitei) și independent (au panoul de control autonom). Înălțimea standard, de 55-60 cm, înălțimea de 40-45 cm modele compacte. Diferă cuptoare și clasa de eficiență energetică. Marcarea A, B, C corespunde gradația de la foarte economic, la un consum de energie pur și simplu, economic. Marcarea „A +“ și «A ++» corespunde nivelului minim al consumului de energie. Cuptoare cu adâncite posedă o capacitate mai mare (până la 4 kW), comparativ cu plăci cu circuite electrice convenționale (de până la 3 kW).

Puterea cuptorului și banii kW

«Market Leader» - 4 cel mai puternic producator. Pentru că ei sunt iubiți.

Cuptoare «Bosch» (prețul mediu de 16 000 de ruble.): Cea mai înaltă calitate; curățarea mediului EcoClean; acuratețea intervalului de temperaturi de la 30 și 300 ° C; simplitatea și ușurința în utilizare; Mod de mese disponibile; design elegant.

Cuptoare «Samsung» (prețul mediu de 10 000 de ruble.): Ergonomie; sistem de economisire a energiei; Sistemul moale deschiderea ușii cuptorului; Tehnologia Multi-suport pentru schimbarea ușoară a modurilor de gătit; preț competitiv.Cuptoare cu «Electrolux» (prețul mediu de 14 000 de ruble.): A încorporat temporizatoare electronice și senzori de temperatură; Comenzile tactile; gamă largă de culori; proiectare, atenție la detalii.

Cuptoare «Gorenje» (prețul mediu de 16 000 de ruble.): Curățarea suprafeței interioare a aburului; multifuncționalitatea; cantitate mare de moduri de încălzire; stil impecabil.

Puterea cuptorului și banii kW

Vezi independent Cuptor electric

„Dosar“. Consumul de energie și conectivitate putere - Care este diferența?

Consumul de energie al aparatului dosar - această rată, de conversie și consumul de energie pe unitate de timp. fizica de înaltă școală! Dar când vine vorba mai ușor, cu cât puterea aparatului, cu atât mai puțin timp, el petrece la locul de muncă și cu atât mai eficientă va dovedi în cele din urmă procesul. Economiile de este evident! Aici este un exemplu simplu. Prin urmare, alegerea între ceainice electrice, de 100 W și W putere 1000, este mai bine pentru a da preferință la a doua. Prima va încălzi apa incomparabil mai mult, și vom plăti pentru lumina este incomparabil mai mare.

aparat de alimentare Consum - această rată, de conversie și consumul de energie pe unitate de timp. fizica de înaltă școală! Dar când vine vorba mai ușor, cu cât puterea aparatului, cu atât mai puțin timp, el petrece la locul de muncă și cu atât mai eficientă va dovedi în cele din urmă procesul. Economiile de este evident! Aici este un exemplu simplu. Prin urmare, alegerea între ceainice electrice, de 100 W și W putere 1000, este mai bine pentru a da preferință la a doua. Prima va încălzi apa incomparabil mai mult, și vom plăti pentru lumina este incomparabil mai mare.

Toate aparatele cu o capacitate mai mare de 1,5 kW, este considerat a nu mai fi un consum redus de energie. În acest caz, un cablaj cu trei nuclee moderne. Apoi tehnica de până la 3,5 kW poate fi conectat la un convențională, dar calitatea puncte de vânzare „euro“. Dar, în general, dispozitivele de putere mai mare, în particular cuptoarele, trebuie să fie conectate fie prin blocul terminal sau printr-o priză specială, sau chiar mai bine - să se stabilească cabluri linie separată. La urma urmei, siguranța este extrem de important! Cu o astfel de putere necesară curent este de 16 Amperi. În cazul în care creșterea puterii dispozitivului este necesar să se bazeze pe puterea de curent de 32 amperi.

Conexiune de alimentare arată modul în care intensitatea curentului necesar pentru funcționarea în siguranță a acestui dispozitiv. De exemplu, instrucțiunile specificați că doriți să vă conectați puterea de 3580 wați. Ne așteptăm ca puterea actuală. Pentru aceasta se împarte la 3580 W 220 W (o rețea de măsură de tensiune standard) și se obține figura 16,3 A.

Puterea cuptorului și banii kW

Prezența secțiunii transversale de cablu de cel puțin 1-2,5 mm, pentru a se conecta în siguranță, cuptorul.

Puterea cuptorului și banii kW

Este demn de remarcat faptul că noi cabluri poate rezista la orice sarcină, în limite rezonabile, desigur, dar necesită o selecție atentă a aparatelor vechi. În ceea ce privește consumul de energie electrică va fi mai economic de a cumpăra un cuptor pe gaz. Ea nu are nevoie de energie electrică și să fie difuzate exclusiv pe gaz, dar funcțiile pe care trebuie să se încheie cu mai puțin.

Prin urmare, cele mai multe familii prefera cuptoare electrice. Ele sunt mai eficiente pentru a opera și echipate cu o gamă largă de opțiuni suplimentare.

În magazinul online Tehnostudiya o gamă largă de cuptoare în diferite capacități. In catalogul nostru veti gasi modelul exact al cuptorului, care se va potrivi perfect în interiorul bucătărie, precum și potrivite în calitate și preț.

Puterea cuptorului și banii kW

ALEGE cuptor electric în TEHNOSTUDIYA cumpărături on-line