Putem reduce pisicile deosebit de îngrijire pentru pisici de diferite rase

Întrebarea dacă este posibil să se taie pisicile ridicate de multi iubitori de animale de companie. Experții răspund la ea pozitiv - da, este posibil, și, uneori, chiar trebuie! Motivele pot fi diferite: caldura, smocuri de păr împletite, lipsa capacității de a oferi îngrijire completă pentru animalele de companie blană pufoasă.Este posibil să taie lor favorite

Pentru pisicile care trăiesc în sectorul privat, și de multe ori pe stradă, necesită îngrijire deosebit de atent. Ei merg în locuri diferite, inclusiv între diferitele plante erbacee. Este cunoscut faptul că un număr mare de paraziți care trăiesc în iarbă. Pentru a proteja animalele de companie de la problemele potențiale asociate cu acestea, aveți nevoie pentru a viziona blana și pielea de pe o bază de zi cu zi. Desigur, în cazul în care pisica este complet acasă, iar proprietarul are timp să aibă în mod constant grijă de părul ei, apoi, în principiu, nu au nevoie de o tunsoare.

Putem reduce pisicile deosebit de îngrijire pentru pisici de diferite rase

Mulți proprietari de animale de rasă efectua această procedură, pentru a asigura un aspect îngrijit și curat la animalele de companie lui. În plus, este mult mai ușor de întreținut.

De ce pisicile au nevoie de o tunsoare

Răspunsurile la această întrebare în toate complet diferite. Unii cred că pisicile trunchiate pierde recursul lor vizual, și care face această procedură animalele de companie în mod constant.

La întrebarea dacă este posibil să se taie pisicile și în ce scop, de multe ori se face referire la astfel de motive:

  • temperatura corpului pisicii este mai mare decât cea a oamenilor, astfel încât acestea să transfere mai bine căldura. Dar este foarte greu, dacă strada + 40 C. Acesta poate fi un pic mai ușor de condiție animalul folosind Clippers. Dar nu uitați că Dumnezeu a dat parul pisica nu este doar. Fără ea, animalul devine mai vulnerabil la penetrarea pielii la lumina directă a soarelui, risc ridicat de rece de la instalația de aer condiționat sau proiectul, precum și o sensibilitate crescută la mici schimbări în mediul înconjurător. Prin urmare, întrebarea dacă să taie pisicile în vara poate fi, ar trebui să fie studiate separat, în scopul de a elimina apariția unor probleme asociate cu această procedură.
  • Mulți cred că tunsoarea va ajuta pisica pentru a scăpa de orice boli de piele. De exemplu, apariția de pete de chelie în pisica ei împodobite în loc de veterinarul. Astfel de acțiuni nu rezolvă problema, ci doar să amâne pentru o vreme. Ca recreșterea parul va avea loc din nou. Prin urmare, în astfel de situații, trebuie să arate specialist în terciul care pot determina cauza și să înceapă tratamentul la timp.

Putem reduce pisicile deosebit de îngrijire pentru pisici de diferite rase

  • Perioada de năpârlire necesită adesea proprietarii de pisici o mulțime de timp, care este necesar să se aloce pentru curățare lână. Uneori molting este amânată pentru o lungă perioadă de timp. Mulți proprietari cred că, dacă taie pisica ta, atunci sa terminat repede. De fapt, nu este. În cazul în care parul este re-creștere, varsare pentru animale de companie va din nou. Întotdeauna trebuie să se uite mai adânc în cauza acestei situații sau că. năpârlire prelungite - este, de obicei, un rezultat al umidității ridicate, hrănire necorespunzătoare, stresul etc. Pentru asistență aveți nevoie pentru a contacta un medic veterinar ...
  • Multe femei plin de farmec poate răspunde cu ușurință întrebarea de ce pisica o tunsoare. Ei vor să vadă animalele lor de companie la fel de bine păstrate, așa cum sunt. Prin urmare, puteți găsi de multe ori o pisica cu un fir de păr decorativ, care gazda a făcut pentru frumusețea copilului lor. Pentru a face acest lucru, ei merg la saloane speciale, care sunt bine cunoscute pentru ei ca pisicile de forfecare, și să știe cum să o facă profesional. Auto-similare coafura pentru a face este puțin probabil ca animalele de companie.


Putem reduce pisicile deosebit de îngrijire pentru pisici de diferite rase

Pot să taie pisica in vara

În primul rând depinde de clima. Poate că nu este necesar să se facă, și, uneori, se întâmplă și vice-versa. Fiecare proprietar de animale de companie vrea ca el să facă ceva pentru a ajuta la trecerea de la confortul acestor sau de alte condiții. Apoi se taie la pisica nu a fost fierbinte, apoi se îmbracă în haine de iarnă, protejându-le de frig. Animalelor este Organism aranjate în așa fel încât acestea toate condițiile meteorologice transporta cu ușurință. Prin urmare, nu este recomandat să le taie în mod inutil. Există unele aspecte periculoase ale acestei proceduri, în timpul verii. Acest lucru poate fi insolație dacă pisicile trunchiate va fi o lungă perioadă de timp pentru a merge în soare. piele de animal nu este folosit pentru a obține atât de multe de soare, deoarece este protejat în mod constant de păr. Datorită animalele de companie forfecare poate obține nu numai de stres, dar, de asemenea, orice boală. Dacă pisica trăiește într-un apartament de pe strada nu este cazul, atunci de ce nu-l taie în vara, care nu a fost atât de fierbinte.

Putem reduce pisicile deosebit de îngrijire pentru pisici de diferite rase

Ceea ce este necesar pentru o coafura

Dacă nu există nici o încredere în abilitățile lor, este mai bine să încredere în profesioniști și să taie pisica intr-o clinica veterinara. Dar o simplă tunsoare este destul de posibil pentru a efectua în mod independent. Unul ar trebui să păstreze întotdeauna în vedere faptul că părul este diferit de toate pisicile, astfel încât întrebarea dacă este posibil să se taie pisicile și cum să facă mai bine, a decis, în fiecare caz individual. Există o lungime importantă lână, rigiditatea sa, etc. În orice caz, tunsul necesar ..:

  • Tabelul sau masă de călcat.
  • Foarfece.
  • Clipper.
  • Iod sau peroxid de hidrogen.

Înainte de a începe această procedură, trebuie să tăiați ghearele unei pisici.

Cum să taie o pisică

Asigurați-vă că, în acest caz va fi nevoie de un asistent. El va păstra pisica culcat pe o parte, ținând într-o mână și labele din față la alta - înapoi. Animalul trebuie presat foarte ferm pe suprafața mesei, or. To. Acesta va încerca să scape, mai ales atunci când aparatul este pornit. Există o anumită ordine de pisici modul de forfecare. În primul rând, lâna a fost îndepărtat de pe părțile laterale, spate și abdomen, apoi testate ușor în regiunea mașină subraț, partea din spate a corpului. Coada nu poate tăia deloc, sau lăsați o perie mică la sfârșitul anului. Apoi, pisica va arata ca un leu. Labele sunt de obicei tăiate la cot, lăsând degetele de la picioare. Cat înfășurat într-o pătură, frumos împodobite coamă cu foarfeca.

Putem reduce pisicile deosebit de îngrijire pentru pisici de diferite rase

La sfârșitul întregii proceduri, vă puteți scălda animalele de companie sau stergeti cu servetele umede pentru a îndepărta firele de păr rămase din pielea lui. Animalul se va simți imediat mult mai bine.

Cosit împotriva haina

Acest lucru se poate face ca mașina și foarfece. Pentru masina de forfecare, se recomandă să utilizați o duză de 3 sau 4 mm, astfel încât acesta va fi mai puțin probabil de răni ale pielii. Asigurați-vă că pentru a trage pielea trebuie să fie în locul în care se execută mașină. Tunderea partea opusă a creșterii părului diferă numai în faptul că, la un moment dat nodul îndepărtat mult mai mult. Cu toate acestea, mulți recomandăm să faci tunsoare pe cresterea parului, pentru că în timpul mișcării de întoarcere pisicile încep să se sperie și fugi.

Caracteristici de îngrijire de diferite rase

Orice pisica au nevoie de îngrijire, care cuprinde un pieptene regulat pentru a elimina incurcaturile, purificarea prin șampon pentru animale de companie uscată sau înota în apă. Îndepărtați cu grijă murdăria de pe ochi, urechi, unghiile tăiate. Pentru rasele cu par scurt să se uite cel mai simplu mod - doar 1 zi de o săptămână pentru a pieptene perie de masaj, le fac baie numai atunci când este necesar.

pisicile cu parul lung au nevoie de mai multă grijă. Se spală-i se recomandă cel puțin 1 dată în 2 luni, și cel mai bine este să pieptene de zi cu zi. Apoi parul nu este rulat în rogojini, iar firele de păr moarte sunt ușor îndepărtate cu o perie.

Din haina si depinde ce unele pisici pot fi tăiate, și ceea ce - nu. Profesioniștii cred că această procedură nu doare toate pisicile, care strat lungime de 3-4 cm. Prin urmare, o tunsoare este posibil pentru specii ca persană, birmaneză, siberian, angora și așa mai departe. D. Este posibil să se taie pisicile cu par scurt? Această problemă este rezolvată în mod individual.

Putem reduce pisicile deosebit de îngrijire pentru pisici de diferite rase

recomandări

1. După lână sostriganiya, structura sa poate schimba culoarea prea.

2. Pisicile cu basculare și colourpoint tăiate nu este recomandat - in par abdomen si spate devine mult mai întunecată.

3. Este posibil ca după forfecare lâna nu va crește aceeași lungime.

4. În nici un caz nu poate fi ajustată mustață, păr în urechi și pe capul ei!

5. În cazul în care animalul este prea activ, acesta poate fi tăiat sub anestezie. Dar ar trebui să ne amintim că nu este un efect foarte bun asupra stării de pisica. În uz veterinar moderne doar sedative, care a măturat fervoarea val prea animale încăpățânați.

Știri relevante