Cum se albeasca coate la domiciliu rapid și înmoaie pielea

Pielea de pe coate si genunchi de multe ori se închide la culoare și începe să se exfolia. Soluția este de a utiliza procedurile de salon. Dar există o mulțime de tehnici eficiente oamenilor care vor ajuta albeasca coatele la domiciliu. Cum de a restabili rapid albeața original al pielii și un aspect neted?Cum se albeasca coate la domiciliu rapid și înmoaie pielea

cot de piele, de asemenea, nevoie de întreținere regulată

De ce pielea mai inchisa?

Pielea se poate întuneca din cauza îngrijire necorespunzătoare, obiceiul de a sta pe coate, sub influența de frecare mecanică constantă de îmbrăcăminte.

Dar, uneori, provoacă nu poate fi atât de inofensive, pete intunecate ale pielii pot indica prezența unor boli grave.

Motivele pentru întunecarea pielii:

  • psoriazis;
  • diabet;
  • deficit de vitamina A, E, grupa B;
  • utilizarea pe termen lung a antibioticelor;
  • probleme cu glanda tiroidă.

De multe ori pete întunecate pe coate si genunchi apar din cauza scăderii nivelului de estrogen în organism, care apare la femei în timpul menopauzei. Pentru a exclude existența unor boli grave, pentru a găsi metoda de albire corectă și în condiții de siguranță, trebuie să facă un examen fizic complet.

rețete simple de acasă

Cel mai simplu mod de a face rapid zonele întunecate mai luminoase - peroxid de hidrogen. Mijloace acționează delicat exfoliază și luminează Topsheet. Pentru a ușura zonele întunecate, aveți nevoie de trei ori pe zi, pentru a șterge zonele cu probleme cu un tampon de bumbac, care este impregnat cu peroxid.

Cum se albeasca coate la domiciliu rapid și înmoaie pielea

Grija pentru coate, cu ajutorul peroxidului de hidrogen

Pentru a spori efectul de albire pot fi preparate paste - 20-25 g sodă diluat peroxid de hidrogen la o pastă groasă. Înseamnă că aveți nevoie de 6-8 minute, frecati în zonele cu probleme, se lasă să se usuce. Se spală departe resturile de sifon pentru a unge orice crema hidratanta intens.

Lemon - unul dintre mijloacele cele mai accesibile și eficiente pentru a face rapid pielea albă și netedă, acesta poate fi utilizat ca un preparat separat sau de gătit pe masca de albire bază.

Se taie felii de lamaie, utilizând un film comestibil pentru a le repara pe teren înnegrite. După 30 de minute, se scoate învelitoarea, perie hidratant zonele cu probleme.

Rapid și eficient albeasca genunchii și coatele ajuta masca unei cantități egale de fulgi de ovăz sub formă de praf, suc de lamaie si lapte cald. Mijloace de a freca locul cu o piele neagră, spălați după cincisprezece minute, aplica crema de mână.

Umezit și apoi pielea rapid albesc, puteți utiliza următoarea masca:

  • Lichid vitamina E - 5 ml;
  • glicerina - 5 ml;
  • suc de lămâie - 5 ml;
  • 20 ml - lapte încălzit.

Toate componentele sunt amestecate la o consistență omogenă, aplicat la coate si genunchi, se spală după 20 de minute.

Cum să renunțe la fumat!

Cum să renunțe la fumat timp de 2 zile. Milioane de oameni folosesc această metodă, inclusiv. Aflați cum >>

Cum se albeasca coate, în cazul în care pielea este foarte negru? Pentru a face rapid cu problema de cartofi cruzi poate ajuta - poate fi de 5-7 ori pentru a șterge bucată înnegrite de loc cartof crud. Sau grătar fix de legume crude pe zonele cu probleme prin intermediul unui film comestibil, o compresă poate fi purtat toată noaptea.Mai ușor și se înmoaie coatele balsam de ajutor de 15 ml de unt de shea, 10 ml de suc de pătrunjel. Amestecul ar trebui să adauge 10 picaturi de ulei esential de lamaie si 7 picaturi de Phyto mușețelului.

Rapid albeste si hidrata coatele, puteți folosi ulei de in - ar trebui să fie ușor încălzit, se înmoaie un tampon de bumbac, fixat pe zonele întunecate. Compresa poate fi îndepărtat după 20 de minute, se repetă procedura în fiecare zi. primesc în mod opțional uleiul din 15 ml în fiecare zi.

Scrubs pentru albire

Rapid și eficient albesc, hidratează și hrănesc stratul superior al epidermei în casă va ajuta la Scrubs moi.

Coajă de cafea elimina rapid celulele moarte, hrănește pielea microelementelor utile. Într-un recipient din sticlă Se amestecă 5 g de boabe de cafea măcinate naturale (gros doarme poate fi utilizat), 5 ml de cremă grasă și 5 ml de miere lichid cald. Mass masat pentru a distribui pe toată suprafața zonei întunecată, se clătește cu apă rece. Procedura se repetă de 2-3 ori pe săptămână.

Cum se albeasca coate la domiciliu rapid și înmoaie pielea

Casele pot fi făcute exfoliant blând pentru albire și emoliere coate piele

Scrub bazat pe fulgi de ovăz și miere - un mijloc eficient de albire și de umiditate coate. Este necesar să se pisa râșniță de cafea 20 g fulgi de ovăz, gălbenușul de ou crud bătut și se amestecă. Masa aplicată la coate și genunchi pentru sfert de oră înainte de a lua un duș.

Cât de repede albi pielea cu tăvi

baie fierbinte de instrumente disponibile pentru a ajuta la abur pielii, albesc și le hidrata.

Se dizolvă în 1 litru de apă caldă 5 ml de amoniac lichid, 10 ml de săpun lichid. Coatele de baie plonjare, dețin 20 de minute, stergeti cu un prosop, aplica o crema bogata. Tratamente de apă trebuie făcut zilnic, până la coate nu devin netede și alb. Ca măsură preventivă, puteți face o albire o dată pe săptămână.

Se prepară o soluție de 1,5 litri de apă caldă și 20-25 g de sodă, este cufundat în coate 25 de minute. Se clătește pielea, aplica o crema hranitoare. Soda diferă de o proprietate de uscare, astfel încât procedura se poate face într-o zi.

Cum se albeasca coate la domiciliu rapid și înmoaie pielea

Periodic se deda pielea coatele tăvi de uz casnic

coatele albesc, fără a recurge la instalațiile industriale este simplu, dar uneori foarte mult timp. Este mai bine pentru a preveni la timp întunecare a pielii - nu se bazează pe coate în timp ce lucrează pe calculator, nu uitați să facă regulat exfoliere, masca hidratanta.

Tu - unul dintre acele milioane de femei care se lupta cu a fi supraponderal?

Dar toate încercările tale de a pierde în greutate nu au avut succes?

Și ai gândit deja la măsurile drastice? Este de înțeles, deoarece subțire figura - o măsură de sănătate, și un motiv de mândrie. În plus, este de cel puțin longevitatea umană. Iar faptul că o persoană pierde „greutate in plus“ arata mai tineri - o axiomă care necesită nici o dovadă.

Cum se albeasca coate la domiciliu rapid și înmoaie pielea
os Dureros pe soluția picior a zilei, dacă ai pus cald. Citește mai mult.

ȘOC! + 2 la dimensiunea a săptămânii! Ea a frecat în fiecare zi. Citește mai mult.

Toate negii papilloma și se lasă timp de 14 zile, în cazul în care lubrifia-le simplu. Citește mai mult.

Cum se albeasca coate la domiciliu rapid și înmoaie pielea
Viermii te devorează din interior! Acesta este un mijloc ieftin a scăpa de paraziți deja în această săptămână!

Cum se albeasca coate la domiciliu rapid și înmoaie pielea
ȘOC! + 2 la dimensiunea a săptămânii! Ea a frecat în fiecare zi.

Cum se albeasca coate la domiciliu rapid și înmoaie pielea
os Dureros pe soluția picior a zilei, dacă ai pus cald.

Cum se albeasca coate la domiciliu rapid și înmoaie pielea
Cum de a atrage bogăția casei și fericire? Un mic truc va schimba viata

Cum se albeasca coate la domiciliu rapid și înmoaie pielea
ciuperca unghiilor are loc timp de 3 zile! Pur și simplu frecați în unghie.