Punerea în aplicare - sensul punerii în aplicare în dicționarul limba română

(Prin al REALIS latine medievale - .. Real - real), 1) punerea în aplicare a oricărui plan, idei, și așa mai departe, p.2) Economia -. Prodazhatovarov sau proprietatea, pentru a le transforma în bani.(Din realis latine sunt reale.) - Ing. realizare; l. Realisierung. ch.-l. 1. Punerea în aplicare aplicarea SUCCESIUNEA plan de proiect, program, idei, gânduri, etc. 2. Vânzarea de bunuri ..; transmisie prin vânzarea de bunuri de la producător la consumator; transformarea proprietății sau a titlurilor de valoare în bani.

(Pozdnelat de reale REALIS, reale.) - trecerea de la positing realului, adică, pe presupunerea că există obiectul în afara gândirii, obiectul în sine, se confrunta sau ne-ar putea opune, la cunoștințele sale reale (a se vedea. Realitatea), adică la cunoașterea faptului că există în sine, fără a se opune actului de cunoaștere (a se vedea. Fiind în sine). și anume stabilind că ipoteza de gândire despre realitate se referă la subiect (realitatea glare), acesta poate fi verificat prin experiment sau prin intermediul gândirii. Pentru a realiza ceva - înseamnă a recunoaște realitatea faptelor.

- 1. implementare, executie; 2. Vânzarea de orice, în ceea ce privește contabilitate fiecare transformare a proprietății în bani.

1) vânzarea de produse sau revandute bunurile și serviciile, însoțite de o chitanță a veniturilor poștale; 2) planul de execuție, rezultatele obținute.

(Din realis latine - reale.) 1) vânzări de lucrări sau revanzarea de bunuri și servicii, însoțite de o chitanță a veniturilor poștale; 2) executarea planului, obtinerea de rezultate reale.

schimbul REALIZATIONProtsess de resurse nemonetare și dreptul la bani. Acest termen este folosit în contabilitate și fin. declarații cu privire la vânzarea de active pentru bani sau den. cerințe. Conceptul de `` realizovano` și nu realizovano` venituri identice sau profiturile și pierderile, respectiv, vândute și active nevândute. Metoda de taxe cumulative se bazează pe recunoașterea veniturilor atunci când veniturile sale polucheniyaObychno considerate primite atunci când procesul de obținere complete și schimbate, așa cum este cazul în producția și vânzarea ulterioară a mărfurilor. Veniturile obținute prin vânzarea de bunuri (și nu după producția), t. Pentru a. Procesul de preparare a acestuia, în sensul `zarabatyvaniya` în mare parte finalizat și schimbul a avut loc. Veniturile din vânzarea de produse este recunoscut adesea obținut la data vânzării, de obicei, se înțelege în ziua de livrare ea potrebitelyu.Vyruchka de servicii R. considerate a fi primite după depunerea acestora, atunci când este posibil să se scrie proiectul de lege. Venituri din închirierea treia parte a resurselor întreprinderii, de exemplu. dobânzi, comisioane de închiriere și de redevențe considerate primite după o anumită perioadă de timp sau de principiu, utilizarea resursov.Modifikatsii de a obține venituri din R. după ce este descris mai sus includ următoarele: 1. Veniturile sunt recunoscute ca rezultat în procesul de producție. Atunci când se lucrează pe baza unor contracte de construcții pe termen lung, părțile pot recunoaște primirea de venituri în timpul perioadei de construcție prin utilizarea metodei de procent din valoarea totală a contractului. Această metodă poate fi utilizată cu prețul convenit, atunci când este posibil să se facă estimări rezonabile cu privire la gradul de finalizare a proiectului, precum și cunoscută sau poate fi estimată implementată sau izderzhki.2 viitoare. Veniturile sunt recunoscute atunci când a primit finalizarea producției. Acest lucru se întâmplă rar. minerale prețioase și unele agricole Produsele sunt oferite pe piețele unde prețul este rapid de instalat și ușor de a vinde. Prin urmare, recunoașterea oportunităților generatoare de venituri pentru ei în momentul finalizării producției înainte de a prodazhi.3. Veniturile sunt recunoscute atunci când a primit în fluxurile de numerar. În cazul în care există o incertitudine considerabilă în ceea ce privește primirea sumelor în contul, acesta poate fi recunoscut ca rezultat producerea de numerar după vânzare. În aceste condiții adecvate pentru a utiliza metoda de plată sau a unei metode de compensare parțială izderzhek.BIBLIOGRAFIYa: SFAC № 5, recunoaștere și evaluare în rapoartele financiare (FASB, 1984).(Din realis latine - reale.) 1) vânzări de lucrări sau revanzarea de bunuri și servicii, însoțite de o chitanță a veniturilor poștale; 2) executarea planului, obtinerea de rezultate reale.

Cuvinte similare în dicționar:

1. Realizarea - procesul de conversie a resurselor nemonetare și drepturi în numerar. În sensul său adevărat, termenul este folosit în contabilitatea și raportarea financiară în ceea ce privește vânzarea de active sau a banilor în ceea ce privește obligațiile de plată. termeni înrudiți sunt „puse în aplicare“ și „nerealizat“, respectiv identifică câștigurile și pierderile realizate și nerealizate active.
2. Vanzare - operațiune de extragere a veniturilor, care constă în furnizarea de bunuri sau servicii către client, în schimbul unei plăți sau obligație de plată.
Conform legislației românești, vânzarea de bunuri, lucrări sau servicii de organizație sau de afaceri individual este recunoscut în consecință, se transferă pe o bază comercială (inclusiv schimbul de bunuri, lucrări sau servicii), dreptul de proprietate asupra bunurilor, rezultatele muncii efectuate de către o persoană la alta, servicii cu plată o persoană la alta (p. 1, Art. 39 din Codul fiscal).

unitate DIVESTITURESLikvidatsiya, sau o stație de filială. Scopul vânzării - utilizarea mai eficientă a activelor firmei și de a crește valoarea pe piață. De obicei, în astfel de cazuri, divizare sau filială nu se încadrează în operațiunile de bază ale companiei sau nu respectă obiectivele. Formele tipice ale acestui proces sunt sleduyuschieRasprodazha (Sell-off). vânzare directă obekta.Sozdanie noua companie prin separarea (Spin-off). separarea unitate de societatea-mamă, fără schimbare în proprietate de capital kapitala.Likvidatsiya (lichidare). Active vândute al. Entitate economică, iar venitul rezultat distribuit între aktsionerami.Privatizatsiya (Going privat). Compania a achizitionat un mic grup de investitori. Acțiunile sale nu mai sunt vândute pe birzhe.Vykup pachetul de control printr-un împrumut (leveraged buyout). acționarii existenți au vândut acțiunile unui grup restrâns de investitori. Cumpărătorul de acțiuni, folosind posibilitatea de a obține un împrumut în garanție a activelor societății achiziționate pentru răscumpărarea de acțiuni. Acest lucru conduce de obicei la o creștere semnificativă a raportului datoriei la kompaniy.Sm de capital. CUM preluărilor de pârghie activ.

contract de lichidare pentru profit.

contract de lichidare pentru profit.

1. Actul de valoare. Nesov. vb. punerea în aplicare.