Programul pe freesoft - free download

Gratuit, sigur, rapid


Vladimir Putin a semnat o lege privind interzicerea serviciilor care permit accesul la site-urile blocate în România

Participanții programului Insider pentru Windows 10 pot fi asociate cu gadget-uri de PC-uri de la Apple


Ultima insider construi Windows 10 permite acum să atașați la PC-ul nu numai gadget-uri care rulează Android, dar dispozitivele mobile de la Apple.

Ferestre 10 Creatori Actualizare este acum disponibil pentru toți utilizatorii
Microsoft a finalizat etapa de o eliberare treptată a actualizării, și a devenit acum disponibil pentru toți utilizatorii de Windows 10.

Actualizări cele mai bune programe

Acest program vă permite să creați VLAN pentru utilizatorii aflați în diferite părți ale lumii. Cu aceasta, utilizatorii pot combina computerele lor într-o rețea, pentru a partaja fișiere reciproc, și multe altele.

Cea mai mare bază vorbitoare de limbă rusă cu coduri de ieftin, formatori, și pasaje pentru jocuri pe calculator. Toate codurile ieftin sunt traduse și verificate personal de către noi. Numărul de jocuri prezentate în versiunea curentă - 12402.

Platforma software pentru a rula aplicații bazate pe Java.

Un software antivirus puternic și gratuit care protejează computerul de tot felul de amenințări, inclusiv viruși, troieni, etc. AVG Anti-Virus Free, de asemenea, vă proteja de site-uri web potențial dăunătoare și a altor tipuri de amenințări.

Programul în care puteți asculta muzică și radio prin Internet, viziona filme și emisiuni TV, precum și a sincroniza fișiere între computer și iPhone sau iPad.

program antivirus, prin care vă puteți proteja computerul de phishing, anti-virus, troieni și alte amenințări care pot fi întâlnite pe Internet.

Confortabil, ușor și funcțional client BitTorrent.

software-ul antivirus gratuit pentru computerul de acasă. Aceasta va ajuta la protejarea computerului de viruși, troieni, spyware și alte amenințări online. Avast Free Antivirus protejează calculatorul, scanează fișierele descărcate și verifică site-urile pe care le vizitați, oferind protecție.

Software integrat pentru software-ul de editare foto

program oficial de la Microsoft, conceput pentru a crea un stick USB bootabil sau DVD pentru a instala Windows 10, cel mai recent sistem de operare.

Foarte puternic, timp-testat, manager de fișiere. Cu acest software, puteți efectua atât operații de bază cu fișiere, lucrul cu fișiere amplasate pe o distanță FTP-server, și multe altele.

Programul de monitorizare a angajaților calculatoare pe seti.Pozvolit locale identificarea activităților care nu sunt legate la locul de muncă, va arăta cât de eficient angajații folosesc timpul de lucruInscrie-te la doctor fără a lăsa acasă, folosind acest program. Acesta va ajuta nu numai pentru a determina în ce expert este necesar să se înregistreze în cazul unui litigiu, dar, de asemenea, la istoria de vizite la facilitati medicale.

software-ul gratuit pentru crearea și procesarea de imagini care conțin un număr foarte mare de efecte și filtre. Cu el puteți crea imagini de înaltă calitate, fotografii profesionale, folosind doar dispozitivul mobil.

Acest program vă ajută să comunice cu prietenii, în orice moment, folosind iPhone sau iPad într-un aparat de emisie-recepție. Datorită ei, nu va trebui să apela sau a scrie SMS-uri: Acum puteți discuta cu prietenii în timp real, prin intermediul internetului.

Jocul a câștigat popularitate în rândul a milioane de jucători din întreaga lume și a devenit rapid un hit. Caracteristica principală a acestui program este posibilitatea de a se întâlni cu față-în-față ta preferată Pokémon, prin utilizarea tehnologiei realitate augmentată.

joc incredibil de dependență, care va multumi cu siguranta toti fanii de Pokemon. Programul va permite să meargă în mod independent, în căutare de cele mai rare Pokemon și le prinde chiar pe fundalul atracțiile orașului, prin utilizarea tehnologiei realitate augmentată.

Programul pentru șoferii de taxi de Gett, care vor primi comenzi și convenabil le controla de pe dispozitivul mobil. A se vedea o listă de posibile comenzi, pentru a alege un adecvat, și pentru a vizualiza statisticile de câștigurile pentru o anumită săptămână sau lună.

Rezervați-un taxi direct de pe dispozitivele lor mobile în doar câteva atingeri pe ecran. Programul va găsi rapid locația pe o hartă a orașului, va furniza informații cu privire la conducătorul auto și tur tariful cel mai favorabil.

Una dintre cele mai populare traducători pentru Android. Cu acest program puteți traduce calitatea textului pe aproape orice subiect, precum și pentru a primi fraze transferuri dictate în orice moment, cu acces la Internet.

Ușor de utilizat program care va ajuta inscrie la doctor drept doar câteva atingeri pe ecranul iPhone. Aceasta va ajuta să găsească o clinică adecvată pe hartă, pentru a alege un medic și de a face o programare fără a apela la registru, și apoi salvați istoricul tuturor vizite la specialiști.

Ghidul orasului pentru iOS, care va ajuta să găsiți cu ușurință informații despre aproape orice companie din orașul dvs. și pentru a găsi obiectul dorit în harta tridimensională. După descărcarea carduri proaspete, programul vă permite să lucrați offline.

Clientul oficial este una dintre cele mai populare platforme de tranzacționare de pe Internet. Cu acest program, puteți găsi cu ușurință o mulțime de produse utile din întreaga lume și să le cumpere la cele mai bune preturi.

Clientul oficial este una dintre cele mai populare servicii de cloud. Programul poate fi folosit pentru stocarea de documente importante, precum și datele de backup și de a partaja fișiere cu prietenii și colegii.

ghid de oraș convenabil care vă va ajuta să găsiți cu ușurință informații despre aproape orice companie din orașul dvs. și pentru a găsi obiectul dorit în harta tridimensională. După descărcarea carduri proaspete, programul vă permite să lucrați offline.

Bine ati venit la shareware și programe freeware SOFT gratuit!

gratuit SOFT - este cea mai veche din directorul de programe și fișiere de arhivă Runet. Programe pentru Windows, Android, iOS, Mac OS, Linux, Windows Phone. actualizări zilnice și știri.

Va oferim freeSOFT fără viruși, înregistrare și SMS-uri descărca aplicații gratuite: K-Lite Codec Pack, WhatsApp, browser-ul Opera, Yandex Browser, colegii de clasă, WinRAR, Microsoft Office. Sony Vegas Pro, Adobe Flash Player, 2GIS, LovePlanet, TV Player Classic, Skype, avast! Antivirus gratuit, CCleaner, ABBYY FineReader, VLC Media Player.