Prakticheseky experienta din plastic pictura interioara de masina preferata

Salonul auto - locul în care șoferul și pasagerii trebuie să se simtă confortabil. Și nu este doar comoditatea compartimentului pentru pasageri și volumul său, dar, de asemenea, în aparență și un strat de suprafețe din plastic și piele.


Se întâmplă ca aceste suprafețe se deterioreze. Acest lucru poate avea loc de la manipularea neglijentă, și se uzează repede. La zgârieturi din plastic sunt formate ușor, mai ales dacă este din plastic moale, chips-uri, escoriații pe piele. Și apoi mașina nu este pe deplin fericit.
În acest caz, din material plastic si interior din piele va trebui să repare.

interior mașini pictura - o parte a caroseriei, este destul de consumatoare de timp. Salonul înainte de vopsire trebuie demontat complet, și există atât de multe detalii mici, pornind de la suprafețele interioare ale ușilor, finisare tastelor. Trebuie să aveți un set complet de instrumente și materiale necesare pentru munca.
În cele din urmă, o zonă care se întinde de vopsit interior auto piele si pictura de materiale plastice, ar trebui să fie mari, bine ventilat și în același timp suficient de izolat de praf și murdărie externe. Cu alte cuvinte, este mai bine să facă acest lucru într-un atelier specializat în cabina de pulverizare.
Desigur, reparații minore se poate face de unul singur, dar în cazul în care reparațiile sunt mari, este mai bine să apeleze la profesioniști.
Pentru a picta interiorul masinii, avem nevoie de:
Instrumente și aparate: un set pentru îndepărtarea pieselor din plastic (de preferință, din poliuretan - nu strica plastic), un compresor cu un pistol de pulverizare, un set de perii cu par moale, spatula moale.
Materiale. care a pictat din piele si plastic pentru a fi produse. Ea vopsele, grunduri, agenți anticorozivi, agenți de umplutură.
Înainte de a începe lucrul, a efectuat o serie de teste. Acest lucru este necesar deoarece interiorul de plastic și piele poate avea o textură și structură diferită, nu poate fi necesar un anumit grund părți.

Cum să efectueze teste?

Pentru a alege materialele potrivite, să efectueze două teste simple: verifica arderea plasticului și scufundarea în apă.

O bucată mică (poate fi tăiat cu grijă cu suprafața interioară a oricărei părți) este scufundat în apă. Când a ieșit la suprafață, ar trebui să fie amorsate, complet cufundat în apă - nr. La fel cu arderea. Dacă aprins o bucată de plastic comunicatelor de funingine, primerul nu este necesară în cazul în care arde fara fum - nu este fără un grund.

După ce sunt efectuate testele, începe munca majore.
Primul Salon înțelege. Acesta este un foarte consumatoare de timp și de muncă laborioasă. Fiecare autoturisme marca Deschiderea un interior diferit, deci trebuie să se ocupe în instrucțiunile pentru mașină.


Utilizarea unui set special de instrumente (furci din poliuretan moale pentru butoane de îndepărtare spatule poliuretanice) părților dezasamblate: în primul rând, de regulă, consola îndepărtată, apoi piese mici: butoane, butoane, inserții, deenergize mașini, scuti sistem audio, alte dispozitive, apoi buton de control și bastoane. Apoi a scos tabloul de bord, deconectați firele dedesubt și tăiați de pe tabloul de bord.
Atunci când se prepară cabina, inspectat, curățate și bine uscat prin uscător special, care împiedică sedimentarea particulelor mici de murdărie și praf, puteți începe pictura interiorul automobilelor.
Primul pas este de a repara zgârieturi, chips-uri și de consolidare. În acest scop, un chit special - plastifiant gel. Plastic - un material de granulat în textură. Aici este necesar pentru a selecta un plastifiant, care este potrivit pentru structura, acest lucru va stoca vânzări.
Zgârieturile, chips-uri și urme de lovituri, stopper locul în care sa format rugina, curățate și tratate cu un material anti-coroziv - procedează la grundul. Înainte de amorsarea suprafețelor interioare pregătite pentru vopsire, degresează. Se utilizează acetonă, alte compoziții. Asigurați-vă că pentru a efectua o cârpă de degresare, care nu lasă scame! Dacă nu, pictura poate fi neregulată, iar aspectul cabinei va fi rasfatata.
După chitul se poate efectua pe testul planitate: aplicați vopsea neagră din spray-ul. Au fost banda albicios - încă mai trebuie să lustruiască aceste locuri. Noi nu am sta - puteți trece la pasul următor.
căile de acces vopsea primul și cel de top de cabină. Vopseaua se aplică în trei straturi, o mai bună mișcare pe orizontală din partea din față a vehiculului spre partea din spate, la un interval de 15 până la 20 de minute pentru a asigura o bună aderență. Apoi, se lasă timp de 2-3 zile la complet uscat.
In timp ce in interiorul masinii este uscat (într-o cameră specială pentru a face mai bine), începe să picteze piese luate din compartimentul pentru pasageri.

Painted auto interior din material plastic
Aici aceeași tehnologie. Numai după vopsire detaliu încă aplicat lac uretan. Acest lac, care protejează plasticul suprafetele vopsite de la abraziune, deoarece locurile sunt de multe ori în contact cu mâinile (volan, de exemplu, sau butoanele) sunt acoperite de un strat gros de lac.
Pe tabloul de piese auto de interior, care nu ar trebui să fie vopsite, închis cu tampoane speciale.

Cum de a restabili și vopsea pielea de cabină?
În principiu, tehnologia funcționează la fel ca și o compoziție de culori este schimbat. Pentru piele sunt vopselele acrilice utilizat mai ales, care nu se murdărește și nu sunt șterse, rapid uscat. Ele sunt emise sub formă de aerosoli și paste.
Pictura interioara din piele va avea nevoie de: un burete, o cârpă nețesut fără scame pentru degresare, eliminarea zgârieturi și tăieturi, iar pentru netezirea scuffs - piele lichid, care va ajuta să alegeți un specialist.

defecte de piele de acoperire poate fi mai grave: divergență de cusături, care se întinde de piele - și atunci ar trebui să fie un specialist pentru a lucra, deoarece propria lor pentru a elimina acest defect nu poate fi, dar capacul este foarte ușor să se strice.
ten lichid defecte minore sunt eliminate. Suprafețele sunt degresate, și un burete pentru a aplica vopseaua în două sau trei straturi. În principiu, o tehnologie simplă.
În cazul în care proprietarul a decis să picteze interior, împreună cu reînnoirea suprafeței se poate schimba culoarea interiorului sau decorați. pot fi adăugate pentru a picta culori de interior si contrastante: rosu, verde, galben. Totul depinde de dorințele și starea de spirit a proprietarului.

limuzinelor ar trebui să se bucure de frumusețea și noutatea, altfel călătoria nu va livra plăcere.