Izolat fonic pereții în apartament cu mâinile sale Reparare de apartamente cu propriile lor mâini

clădiri rezidențiale moderne, în special clădiri înalte este foarte „bogat“ sunete diferite. Acesta este, probabil, principalul avantaj al acestor case. Astăzi încercăm să înțelegem modul în care „stimul“ reușește să ne ducă la apartament și cum să facă izolare fonica a peretilor?Izolat fonic pereții în apartament cu mâinile sale Reparare de apartamente cu propriile lor mâini

- Ți-am spus, ai nevoie de timp pentru a face izolare fonică, și nu ascultă bine

Problema cu sunete suplimentare, uneori, duce la războaie crude și feroce, atunci când tare viu „persoană vecinilor încercând să discut cu el. Cu toate acestea, tăcerea - un element important al timpului nostru liber, dar în liniște, vă puteți relaxa și odihniți-vă corpul și sufletul. Din păcate, această dorință de multe ori se transformă într-o serie de vise fantastice ale locuitorilor din cladiri de apartamente. Din fericire, astăzi există mai multe moduri de a te debarasa de sunete care nu sunt necesare, oferindu-se astfel o pace mult așteptată și de multe ori de nepretuit. Trebuie remarcat faptul că zgomotul, de asemenea, este diferit, și înainte de a lupta cu el, trebuie să înțelegeți încă ce zgomot este enervant pentru auz.

standarde de zgomot admisibile

Intensitatea sunetului se măsoară în unități speciale - decibeli (dB). Există reguli care sunt valabile pentru organismul uman, care sunt considerate optime, și, prin urmare, astfel de „interferență“ poate trăi o viață plină - 40-45 dB. Un exemplu de astfel de zgomot - conversație între doi adulți. Dar nu neglijați această regulă, pentru că ea funcționează doar 7.00-23.00. Noaptea, necesară tăcerea relativă și astfel scade rata este de 25-30 dB. Pentru a face mai ușor de imaginat, amintiți - șoapta uman este de 20 dB.

Pentru prea întreprinderi „tare“ legii prescrise la nivel admisibil de zgomot - 85 dB, dar atunci când astfel de lucrători indicator poate lucra mai mult de 8 ore pe zi. Pe parcursul cercetării, sa dovedit că este o măsură de delimitare și impactul acesteia nu va afecta o persoană în acest timp. Valori mai mari de zgomot implică utilizarea unui echipament special de protecție. Valoarea critică care separă zgomotul tolerabilă de nesuportat - 110 dB. Creșterea de zgomot la 130 de unități cauzează disconfort pe piele.

La domiciliu, relativ „mici“ vecinii de decibeli capătă o culoare complet diferită, și face proprietarii de apartamente face podea izolată fonic. pereți și tavan.

Înainte de a face într-un apartament pereți izolare fonica, asigurați-vă că pentru a analiza zgomot în apartament. Acest lucru va ajuta să găsiți cea mai bună opțiune pentru un apartament cu dvs. izolare fonică specifică.

Izolat fonic pereții în apartament cu mâinile sale Reparare de apartamente cu propriile lor mâini

Un astfel de model nu mai puțin frecvente în clădiri înalte

Sunetele sunt clasificate în mai multe tipuri:

  1. Air. Pentru acest tip de zgomot se referă strigăt, vorbesc, adică, toate sunetele transmise prin aer. Acest sunet pătrunde în casele noastre prin ușile. Fantele și deschiderile.
  2. Șoc. un fel preferat de zgomot toți locuitorii clădirilor înalte. Aceasta include de rulare și un burghiu de foraj și ciocan și alte echipamente. El intră în casa noastră prin tavan și pereți. Desigur, cu cât mai aproape de sursa de zgomot suntem, mai tare hohote am auzit.
  3. Structurale. Acest sunet este transmis de vibrații. De fapt, este același sunet pe care tocmai am vorbit, așa că, uneori, acestea sunt combinate într-o singură vizualizare.

Primul obstacol în calea zgomotului în clădire sunt pereți și plafoane. Calitate, pereți de izolare acustică - cheia pentru o viață liniștită a locuitorilor din casa.

Factorul decisiv care afectează izolația pereților - sunt materiale care sunt folosite în timpul construcției sale. Dar, din păcate, în țara noastră în construcția unei mici cantități de materiale utilizate și calitatea performanței lor nu este întotdeauna la un nivel ridicat și nu poate oferi o apărare decentă a păcii noastre. Acest lucru este valabil mai ales a tipurilor de zgomot structurale și de impact, care au un mare impact zone. Uneori, locuitorii din cladiri inalte aud reparații care fac la intrarea următoare la etajul al nouălea.

Construit în casă sau doar garaj din apropiere detașată poate produce, de asemenea, sunete neplăcute, care se va infiltra în casa noastră prin fereastra.

Izolat fonic pereții cu propriile sale mâini

Aproape toate să acorde o atenție la zgomotul vecinilor. Într-adevăr, este dificil de a dormi la conversațiile altor oameni, și mai mult decât atât, o ceartă. Toate aceste dezavantaje pot fi eliminate prin efectuarea de izolare fonică.

Izolat fonic pereții în apartament cu mâinile sale Reparare de apartamente cu propriile lor mâini

Izolat fonic, cu mâinile lor - este real!

Izolat fonic pereții cu propriile sale mâini - Mit sau realitate? Este sigur să spun - este foarte posibil! În primul rând, aveți nevoie pentru a determina ordinea în care camera îl va face și ce va fi implicat în această suprafață. Dacă auzi întotdeauna zgomotul enervant de mai jos, atunci va trebui să ia podea izolare fonica. Uneori ai nevoie pentru a finaliza apartamente izolare fonica, dar de multe ori trebuie să fie izolat de zgomotul exterior este perete.În cazul în care, pentru a începe perete izolarea fonică în apartament

pereți izolare fonică ar trebui să înceapă întotdeauna cu o cercetare amănunțită a diferitelor fisuri și găuri în pereți. Este aceste mici fisuri și găuri pe care trebuie să chit. Aceasta este una dintre cele mai importante etape ale pereților de izolare acustică - acum peretele va absorbi mai mult zgomot, și vă va hartuiti mai puțin.

A doua etapă - soclu. Ele sunt una dintre principalele surse de zgomot, este deosebit de important, „inamicul“ în case panou. Înainte de a începe priză de perete izolată fonic trebuie să fie complet închis de energie electrică în apartament. Acest lucru se poate face într-un dulap, amplasat la intrarea casei, îndepărtarea din plută sau coborârea mașinii în jos. Dar chiar și după aceste proceduri, trebuie să verificați tester priza pentru prezența curentului. Odată ce sunt gata să se ocupe de „zgomot de rozetă“, este necesar să demontați și îndepărtați. orificii de evacuare sunt umplute cu spuma, spuma sau fibra de sticla. După aceea, tot ce trebuie să sigileze soluția ipsos, sau orice amestec de construcție rapidă.

Astfel, rămâne să realizeze izolarea fonică și de etanșare conducte de încălzire în locuri unde acestea sunt conectate cu peretele. Acesta este un aspect foarte important al izolării acustice și trebuie să ne amintim că, odată ce toate acțiunile împreună vor da casa ta efectul dorit. Folosind un material de etanșare elastic special, este necesar să se închidă toate îmbinările dintre perete și tubulatura, este important să se asigure că toată munca noastră nu este în zadar a fost scăderea temperaturii de sezon.

Izolat fonic pereții în apartament cu mâinile sale Reparare de apartamente cu propriile lor mâini

Un profesionist vă va spune cum să facă pereți izolare acustică, și, dacă este necesar, va ajuta întotdeauna

De stabilire a izolației cu propriile sale mâini

Dacă face o izolare de zgomot cu propriile lor mâini, face totul în mod eficient și să încerce să elimine sursele de zgomot, chiar minime. O dată sigilate de evacuare, trebuie să se facă ladă și se pune Izolat fonic covorașelor din vată minerală sau spumă de plastic. pereți sau izolare fonică tip sandwich spumă de izolare fonică este o modalitate buna de a te debarasa de zgomot inutil.

Există, de asemenea, o opțiune: Adeziv de perete de izolare fonică auto sau orice alt material absorbant de sunete (folosind lipici lemn), numai atunci fac naveta.

Dacă decideți să faceți izolare fonică cu panouri fonoabsorbante speciale, caz în care trebuie să se lipesc mai întâi placa și apoi continua numai la gips-carton astereală. Gips-carton pot fi lipite direct pe placa, cu toate acestea, pentru izolare foarte bună, este de dorit ca între materialul plăcilor din ipsos și sunet de absorbție a stratului de aer.

După cum vom vedea, izolarea fonică a pereților cu propriile sale mâini - o sarcină fezabilă. Principalul lucru pentru a aborda problema în mod serios și de a face totul exact pe îndelete. Dacă doar atât de a reacționa la sarcina la îndemână, rezultatul va depăși așteptările dumneavoastră.

Izolat fonic pereții în apartament cu mâinile sale Reparare de apartamente cu propriile lor mâini

Materiale pentru izolare fonica

Modul clasic și cel mai simplu pentru a face față cu zgomot este de a crește grosimea pereților clădirii. Mai gros de plăci și pereți, mai slab val de sunet, și sunetele mai puțin de prisos pe care le auzim. Dacă te uiți la arhitectura memo: biserici vechi, catedrale, cetăți, putem vedea că grosimea pereților în unele clădiri de până la câțiva metri, pentru o liniște perfectă în interiorul clădirii. La mijlocul secolului al XlX-lea nu a salvat pe materiale și folosite în scopuri de construcție o piatră naturală normală, care, prin natura are un nivel foarte ridicat de reducere a zgomotului.

În prezent, această metodă este nepractică, compania face propriile reguli, și folosim alte materiale pentru pereti fonoabsorbante. La un moment dat, toate forțele de oamenii de știință au fost aruncate pe dezvoltarea de material subțire, dar este extrem de rezistent la diferite sunete.

Pentru buna izolare fonica, folosind mai multe metode de luptă cu sunet:

  1. Dispersia și absorbția undelor sonore.
  2. Obstacolele la vibrații și reflectate undele sonore.

Este dovedit faptul că unda de sunet la tranziția între diferite medii diminuează foarte mult puterea lui. Profitând de acest lucru, dezvoltatorii au decis să utilizeze un material de izolare mai multe straturi. Această izolare nu necesită crearea unei grosime mare a peretelui sau pereții casei.

Este posibil să „meargă în jos“, făcând izolare fonica

Izolat fonic pereții în apartament cu mâinile sale Reparare de apartamente cu propriile lor mâini

Acum poti dormi noaptea în pace

Concluzie!

După ce ați făcut izolare fonică în apartament, există o întrebare: „? Pot să țipe, să țipe și du-te la cap“ Întrebarea este evidentă: Tu poți, dar trebuie amintit faptul că în jurul tău încă mai trăiesc. zgomot de izolare prezintă o oportunitate unică - de a trăi într-o clădire înaltă și bucurați-vă de liniște. Cu toate acestea, normele standard, încă necesare pentru a adera la, de exemplu, nu vorbește cu voce tare pe timp de noapte, nu pentru a fi purtat în jurul valorii de apartament, etc. Dacă toți oamenii care trăiesc în casă, nu izolare fonică și va aminti cel puțin că există alte persoane care locuiesc în apartamente se transformă într-un basm, în cazul în care nu există doar vecini, ci și pace sufletească.

Indiferent de plafon ai decide să faci, trebuie mai întâi să se pregătească suprafața, stripping vopsea vechi sau tapet. În cazul în care plafonul este planificat montat sau de tensiune, este posibil să se producă nu doar o curățare: îndepărtați [...]

tesatura Rattan pentru a decora pereții de pânză rattan, pentru a curăța și nivelul de perete. Încercați dimensiunea pânze pe un perete și taie orice exces, dacă este necesar. Apoi, este aplicat stratul de adeziv. Panourile se suprapun și sunt presate. După ce [...]

O atenție specială trebuie acordată jocul luminii pe perdele. țesături lucioase au o caracteristică pentru a reflecta razele incidente, în timp ce umple camera cu o lumina placuta. Materiale întunecate, dimpotrivă, absorb lumina și împotriva ferestrelor de lumină par [...]

2. Case de caramida - au o grosime a peretelui în planseelor ​​superioare. Această caracteristică unică previne zgomotul distribuit liber prin pereți, deoarece acestea absorb ( „absorbi“) ea. vibrații sonore sunt bine depășite doar [...]

- pigmenți. Există două tipuri de tehnologii: - Classic (folosind componente naturale); - Contemporan (cu adaos de rășini acrilice și aditivi pentru stabilirea și ușurința de aplicare, excipienți). Ambele compoziții clasice și moderne costum [...]

Tipuri de extracte Instalarea dispozitiv de ventilație de instalare conductă extrage tipurile de sisteme de evacuare de vânzare, există mai multe opțiuni: • Embedded; • semineu; • plat. Asigurați-vă că să știu! Cele mai puternice modele tehnice pentru extragerea aerului [...]

În general pentru o cameră de familie. Dormitorul principal și copii, doar 2 - 3 camere. Bucătărie. Combinate sau baie și WC separat. coridor neîncălzită în fața ușii casei. Acest lucru poate fi o verandă cu sticlă [...]

Ce sprijin ar trebui să acorde prioritate? Cele mai populare sunt următoarele substraturi: Izolon, plută naturală, polistiren, și, desigur, izolare fonică panouri de lemn. 1. Izolon - cel mai uimitor în termeni de preț, piața poate fi găsit pe [...]