Placi pe podea de stabilire gresie pe diverse suprafețe

Placi pe podea de stabilire gresie pe diverse suprafețe
Acesta a fost mult timp un secret că mai popular podele în toalete, baie, bucatarie si holuri - placi ceramice. În acest sens, am decis să vă spun despre modul de a pune gresie pe podea, cu mâinile lor în mod corespunzător.Fiecare reparații fără ajutorul profesioniștilor, începând cu definiția volumului de lucrări viitoare, precum și achiziționarea de instrumente și materiale necesare. Despre modul de a alege dale pentru o anumită acoperire, puteți învăța de la acest articol. Principalul lucru pe care trebuie să ia în considerare este ceea ce este cel mai bine pentru a cumpăra o piesă la un moment dat, una dintre părți și cu stocul.

De stabilire a gresie cu mâinile lor pe diferite acoperiri


După cum știți, la ce fel de acoperire pentru a se potrivi dale, și va depinde de capacitățile sale operaționale în viitor. Suprafața trebuie să fie netedă, curată, fără murdărie și moloz.

Cum de a pune gresie cu mâinile în sapa de ciment


De stabilire a cuplaj ceramic, în principiu, acesta este un mod tradițional de stabilire.

Cu toate acestea, atunci când se stabilesc gresie pe sapa, pot exista unele nuanțe. Deci, în cazul în care sapa este pus într-un apartament nou, apoi sapa de cracare și daune vor fi cauzate ca urmare a Tigla poate avea loc atunci când contracție. Pentru a evita problemele de acest fel înainte de a pune gresie pe podea, cu mâinile, trebuie să cumpărați o compoziție din plastic special pentru fixarea materialului de placare ceramica.

În cazul în care instalarea se realizează pe un vechi, crăpate și acoperite cu sapa, atunci ai nevoie pentru a face o reparație preliminară.

De stabilire a gresie cu mâinile lor pe suprafața de beton


O astfel de opțiune este pur și simplu perfectă. Asigurați-vă că înainte de a ajunge la locul de muncă, a pus pe grund beton.

Ca și în mâinile lor așezați la locul gresie pe podea din lemn


Dacă alegeți această metodă, este necesar să se acopere podeaua, cu ea de fixare bună cu o foaie groasă de placaj. La fixarea placi ceramice pe o astfel de bază, în toalete și băi, cel mai bine este de a utiliza un strat elastic suplimentar.Cum poate dreptul de a pune gresie pe podea, fără a scoate gresie vechi


Există cazuri când scoateți dala vechi, poate deteriora sapa. În acest caz, puteți pune un nou peste placi ceramice vechi. În același timp, pentru a crea o suprafață aspră, acoperirea vechi ar trebui să fie atent se ocupe de o pânză mare.

Ce instrumente ai nevoie de stabilire ceramice


  1. Nivelul.
  2. Placi de ceramica.
  3. Ochelari de protecție.
  4. Pânză și burete.
  5. gletiere zimtate.
  6. spatula de cauciuc.
  7. Hammer, bandă de măsurare și un creion.
  8. Tic - separatoare de plastic.

Cum de a pune o țiglă pe podea, cu mâinile lor


Cu ajutorul unei țiglă, puteți decora casele lor, oferind un design interior și o sală de neuitat.

Cum anume aveți de rezolvat. modele de ceramica răspîndirii și desene, colecta sau pune gresie mozaic într-un model tip tablă de șah toate acestea este lăsată la proprietar. Rețineți că gresie pe podea, în primul rând, este așezat pe locurile cele mai proeminente, la sfârșitul lucrării poate fi necesar să taie materialul de căptușire și site-ul raport rămâne bucăți mici.

soi de adeziv


Următoarea etapă a căptușelii podelei este alegerea de adeziv, care va sta ceramica. În prezent, în magazine specializate oferă o gamă largă de modul în care adezivul finit și formularea uscată pentru prepararea acestuia.

Amestecuri uscate subdivizate în universal, de bază și îmbunătățite.

Pentru informații cu privire la modul de a pregăti lipici, țiglă pe podea este plat puteți citi instrucțiunile de pe ambalaj. nu trebuie diluat imediat de mult lipici, se poate usca rapid.

Placi pe podea de stabilire gresie pe diverse suprafețe
Placi pe podea de stabilire gresie pe diverse suprafețe

De stabilire a dale: Tehnologie

În acest caz, dacă doriți să puneți ceramica pe o podea de lemn, apoi se amestecă lipici are clei PVA (posibil fără adaos de apă). De asemenea, la montarea materialului de căptușire pe suprafața de lemn a adezivului trebuie aplicat ceramică, și un suport de lemn, care deține o spatula dintata la unghiuri diferite în raport cu celălalt, ceea ce îmbunătățește considerabil aderenta. taiere placi de ceramica se face, iar dacă nu, puteți utiliza dispozitivul de tăiere de sticlă. Pentru a tăia conturul folosind polizoare.
  • Chituire. Mutare în acest punct, puteți doar după uscare plăci complete. Efectuați chituire trebuie să fie atent și bine. Calitatea mortarului va depinde de rezultatul final. Chitul poate fi ușor adaptate la culoarea ceramicii. Uneori apare în magazine într-o formă uscată și gata de utilizare. Chitul se realizează cu ajutorul unei spatule de cauciuc, mișcări uniforme Frecarea chitul în articulații. După uscare trebuie șters cu un burete umed. Va trebui apoi să ia o bucată de cusătură rotunjită, groasă un pic mai mult, și bine să meargă pe ea, împingând uniform și ușor chitul. După aceea, se spală suprafața sondei.

  • Pavel a pregătit propriile sale mâini!