pisicile Repeller cu propriile lor mâini

pisicile Repeller cu propriile lor mâini
pisicile Repeller cu propriile lor mâini

Prin natura, pisicile sunt atât de curios încât, uneori, care curiozitatea duce la consecințe nedorite și aduce o mulțime de probleme gazdele animale de companie cu blană. După trimiterea instinctul său natural, pisicile urca chiar și în cazul în care prezența lor nu este de dorit. În timp ce în casă, pisicile tind să folosească tot spațiul alocat pentru ei si urca pe mese de bucătărie, dulapuri și alte piese de mobilier și pot strica lucrurile lăsate acolo de proprietarii lor. Uneori animale de companie, urca pe o masă sau un pervaz, poate deteriora plantele, căutând pe pământ în ghivece, sau pur și simplu în jurul valorii de a mânca frunzele lor. Toți acești factori determină o dorință de a păstra pisici departe de anumite locuri din casă. Modul cel mai ieftin si eficient pentru a vă permite să faceți acest lucru - utilizați o pisică de casă de protecție contra.Toate dintre noi iubim animalele lor fără margini, în ciuda farse și trucuri lor, așa că vom folosi un repeller pisică. care nu dăunează patru picioare prieten, dar în același timp, să limiteze accesul la locurile din casa unde apariția unui animal de companie nu prevestește nimic bun. Cel dintâi, cele mai accesibile și eficiente de descurajare pisici este:

pisicile Repeller cu propriile lor mâini

Dacă sunteți angajat sa, intarca animalele de companie de la vizitele nedorite la masa de mese sau pe vizite la alte, nu mai puțin important pentru tine „obiecte“, apoi se pregătească bryzgalku umplut cu apă rece. Văzând că pisica încearcă să urce pe o masă sau un dulap, spray-l cu apă, și se va rula imediat departe. Pisicile nu le place atunci când ajung stropi de apă rece, și, de obicei, ei merg pe fugă atunci când are loc această situație. După ce a stropit de cateva ori, pisica va abandona incercarile sale de a sari pe o masă sau o altă piesă de mobilier.

pisicile Repeller cu propriile lor mâini

Acesta este - un mare pisici de descurajare pentru suprafețe plane. Ia mai multe foi de folie și răspândirea-l pe marginile și colțurile mesei. Dacă este necesar, acoperiți folia complet întregul tabel. Pisicile nu le place folie datorită suprafeței aspră. Și pisicile nu le place suprafața care provoacă disconfort atunci când trece peste ele, și este puțin probabil să vrea să creeze zgomot suplimentar, astfel încât să nu atragă atenția.pisicile Repeller cu propriile lor mâini

Pisicile se tem de zgomot puternic neașteptate. Puteți folosi pentru a speria pisicile. Ia-o cutie goală poate, pune în ea pietricele mici, și închideți capacul. In acest scop, puteți utiliza, de asemenea, monede. Rezultatul va fi la fel. De fiecare dată, văzând o pisică se apropie de un loc interzis, începe să se agită borcanul și veți vedea că pisica va fugi imediat. De mai multe ori prevenite, astfel încât animalele de companie să încerce să sară pe masa, îl va rupe de acest rău pentru totdeauna, și obiceiul urât. Puteți construi o piramidă din cutii goale de pe masă, care este prezența nedorită a animalului de companie. Când animalul sare pe masă, cu zgomot băncile de dispersie care rautacios cu siguranță, plonjați în zbor.

pisicile Repeller cu propriile lor mâini

Orice citrice parfum - un eficient pisici de descurajare. Există, desigur, repelente magazin pisica cu un parfum de citrice, dar acestea sunt scumpe. Prin urmare, în loc să le cumpere, puteți pune doar în ghivece de flori de lamaie sau coaja de portocala. Cel mai mare avantaj al acestui instrument este că acesta este, fiind un produs natural, care nu dăunează solului și plantelor. Din când în când este necesar să adăugați coaja proaspătă. Doar coajă de fructe citrice, și poate freca suprafața mesei de la vizitele nedorite care vă decideți să intarcati animalele de companie acționează foarte eficient!

miros înțepător de otet îmbolnăvește, de asemenea, pisici. Această protecție contra pisici va proteja credibil houseplants de atacurile animalului de companie! Generozitate presara ghivece de flori, cu o soluție slabă de oțet, și pisica uita vreodată calea de a le.

Toate repelente descrise mai sus pisicile complet non-toxice și complet în condiții de siguranță pentru animale de companie, dar multe dintre ele necesită implicarea ta directă. Și ce să facă atunci când un animal de companie strica plantele și alte articole de uz casnic în lipsa ta? Acest lucru vă va învăța citind articolul meu „Spray anti-pisică.“ Și vreau să vă urez, animalele de companie sa comportat întotdeauna aproximativ, astfel încât să nu trebuie să utilizați oricare dintre următoarele metode respingător!

Vă sfătuiesc să citiți pe acest subiect:

 • pisicile Repeller cu propriile lor mâini
  Pisicuțe în stil modern
 • pisicile Repeller cu propriile lor mâini
  Lounger pentru pisici
 • pisicile Repeller cu propriile lor mâini
  Pisica Casa cu propriile sale mâini
 • pisicile Repeller cu propriile lor mâini
  Jucării pentru pisice
 • pisicile Repeller cu propriile lor mâini
  Covoraș sub bol