pisici rasa Munchkin caracter și de preț, descrierea rasa si pisici fotografie korotkolapyh

pisici rasa Munchkin caracter și de preț, descrierea rasa si pisici fotografie korotkolapyh
rasa Munchkin nu este nici o anumită țară de origine, pentru că acestea erau neobișnuite în aparență neiskusstvennym fel de pisică, și, ca rezultat al mutației naturale, cu același timp, în mai multe țări. În ultimul secol în Statele Unite, a fost cartea pentru copii foarte popular „Vrăjitorul din Oz“, datorită căreia rasa a fost numit Munchkin. Înapoi în anii '30 ai secolului trecut, știri de animale amuzant agitat Europa (Germania, Anglia).Korotkolapye pisica îi plăcea să stea și stil de a inspecta cu atenție teritoriul său. În acest sens, germanii le-a dat numele „Cat - cangur.“

Munchkin - fotografie și descriere

pisici rasa Munchkin caracter și de preț, descrierea rasa si pisici fotografie korotkolapyh
Este curios faptul că un Munchkin nu se ridică pe picioarele din spate, cum ar fi alte pisici, și se sprijină pe șolduri, folosind coada lui ca o copie de rezervă pentru echilibru.

În această poziție, pisica poate fi destul de lungă. și lăbuțele lor atârnând în jos de-a lungul corpului completează imaginea unui cangur. Se pare foarte amuzant, astfel încât aceste animale nu pot fi ignorate.

pisicile Munchkin rasa au suficient caracter original. Animalele au prea membre scurte, care nu le permite să se bucure de o vânătoare completă, astfel încât „cangur“ ar trebui să fie păstrate numai acasă, nu pe strada! Taksokoty nu este deloc îngrijorat de privarea de oportunități de a urca pe masă. să răstoarne o pereche de figurine din porțelan sau vaza scumpe master - picioarele mici nu le împiedică „stil de viață activ“ pe podeaua apartamentului. La urma urmei, ei pur și simplu nu știu cum să sari și a alerga destul de vioi.

O astfel de rasa amuzant ca Munchkin pisica nu găsi, probabil, în altă parte. La urma urmei, faptul aceste animale stau pe picioarele din spate, în postura cangurul, bazându-se pe coada nu va uita fără un zâmbet. Și ei au o reputație, „hoți“. Nu, taksokot nu va fura de la tine o bucată de carne sau pește - mai „ca“ elemente mici, care pot fi perepryatat în Nook. Deci, dacă pierde unele martisor valoroase - nu intrați în panică, ci mai degrabă cu atenție Asigurați-vă că animalele de companie, și mai devreme sau mai târziu vă va duce la dvs. „cache“.

pisici rasa Munchkin caracter și de preț, descrierea rasa si pisici fotografie korotkolapyh
În general, aceste pisici sunt de natură prietenos și unflappable. Ei sunt foarte amabili, extrem de curios, moderat activ sau animalele care suferă de nevroză. Pe langa Munchkin foarte sociabil si usor de converge cu persoane necunoscute. Datorită sale exterioare, taksokoty perfect potrivite pentru fanii exotice, iar natura lor glumeț risipi cu ușurință plictiseala unui om singuratic și stinge agresiunea ocazional într-o familie mare.

Munchkin suficient să îndure afecțiunea excesivă și „chinul“, care sunt atât de populare cu copiii, astfel încât casa în cazul în care există un copil mic - aceasta rasa este de asemenea ideal. Cu toate că, în ciuda faptului că animalele sunt foarte prietenoși, curioși și sociabilă, dar abuzul nu este necesar - pisica este pe deplin capabil să se ridice în picioare pentru ei înșiși.Descrierea speciilor

Pentru prima dată se confruntă cu această animale exotice, oamenii au aproximativ aceeași gamă de emoții: în primul rând - un păcat, apoi - bucuria autentică și admirația. După un neobișnuit de pisici cu picioare scurte va provoca cu siguranță un zâmbet de la cineva care le vede.

La acea vreme, în jurul valorii de aceasta rasa sunt multe dispute: unii au susținut că pisica și cangur - este de animale defecte, care nu merită atenția crescătorilor de animale, alții, dimpotrivă, crede că Munchkin - o rasa foarte interesant, care trebuie să fie dezvoltate în continuare.

stâncă standardul final nu este încă instalat, dar principalele criterii sunt deja cunoscute.

Capul este forma medie pană de dimensiuni cu contururi netede. Raportul dintre cap și este proporțională cu dimensiunea corpului. Adulți de sex masculin au o parte mai dezvoltată a capului decât femeile:

  • Neck lungime medie, musculos și grăsime;
  • nas mediu cu o ușoară deformare, care nu este o lipsă de rasă;
  • pe scară largă distanțate ochi în aparență care amintește de un nuc mare, situat la un unghi mic auriclelor. IMPORTANT! Culoarea ochilor nu este determinată de culoarea animalului, atâta timp cât ochii mei erau de culoare netedă și bogat;
  • urechi late la baza si rotunjite la capete, există o largă și înaltă.

pisici rasa Munchkin caracter și de preț, descrierea rasa si pisici fotografie korotkolapyh
Proporțiile și mărimea medie a corpului (pentru unul, excepție evidentă). Membrele anterioare puțin mai scurt decât partea din spate, și, prin urmare, reducerea în proporțiile indicate de crupa la greabăn. Lungimea cozii corespunde cu lungimea corpului. animalele ținute coadă „țeavă“, atunci când se deplasează. t. e. vertical. Coloana vertebrală nu este ușor, dar nu grele. Mușchii sunt suficient dezvoltate munchkins.

Labele - una dintre principalele diferențe Munchkins de la vecini. Ele sunt drepte și scurte. Cu toate că, în unele cazuri, există o ușoară curbură a picioarelor din față la partea interioară. După cum sa menționat deja - picioarele din față mai scurt decât partea din spate. pisici Greutate korotkolapyh ajunge la 2-3,5 kg și pisici - de până la 4 kg.

acoperire Lână poate fi lungă sau scurtă. In primul caz, mătăsos și dens strat, are excelente proprietăți de barieră. Acest tip de animal are un conac șic guler. Într-un al doilea strat de realizare strălucitoare senzații tactile amintind de pluș.

Culoare. Varietatea de culori la pisici din aceasta rasa este izbitoare, în plus, a remarcat faptul că aceeași culoare de pe longhaired si tunsa „Taxi“ arata destul de diferit. Cele mai populare pisici culori - fum si cu parul lung de argint. Pentru speciile cu par scurt - culori într-o varietate de modele, culori puncte și marcaje întunecate pe picioare, coada si capul. Trebuie remarcat faptul că pe termen scurt și sredneshorstnye Munchkins sunt mult mai frecvente longhaired.

Pisici Munchkin - rasa korotkolapaya

pisici rasa Munchkin caracter și de preț, descrierea rasa si pisici fotografie korotkolapyh
pisici rasa Munchkin caracter și de preț, descrierea rasa si pisici fotografie korotkolapyh
pisici rasa Munchkin caracter și de preț, descrierea rasa si pisici fotografie korotkolapyh
pisici rasa Munchkin caracter și de preț, descrierea rasa si pisici fotografie korotkolapyh

Unde și cum korotkolapogo cumpere un pisoi?

În România și Ucraina pentru a cumpăra bun Munchkin pisoi este încă destul de dificil. Acest lucru se explică prin faptul că rasa nu este încă la fel de răspândită ca, de exemplu, în Statele Unite și Japonia, și spune valoarea exactă a animalului este unic dificil. Prețurile variază de la 5 mii. La 20 mii. Ruble, cu toate acestea, ar trebui să fie extrem de precaut, deoarece există un risc de a cumpăra animale sacrificate de o altă rasă sau corcitură, în general.

Desigur, costul - nu este o indicație de calitate, dar încă un sfat bun și preț adecvat. care sunt furnizate de către crescători profesioniști și pepiniere munchkins poate servi ca o garanție a alegerea potrivită. Cel mai mare număr de pepiniere situate în România, Belarusi și Ucraina taksokota pot încerca să cumpere de la crescători și entuziaști.

Pisoii trebuie să cumpere atunci când ajung la vârsta de două luni. Până în acest moment au avut suficient pe cont propriu și sunt capabili să trăiască fără mama.