pereții tencuiți cu propriile sale mâini în special de tehnologie, Sfaturi de sistem

Ideea că tencuiala pereților cu propriile sale mâini este un proces destul de complicat pentru un nespecialist simplu, nu sunt asociate cu construcția sau repararea poate fi numit greșit într-un fel. De fapt, în cazul în care există o dorință de a încerca mâna în această chestiune, atunci cu siguranță o poți face în cel mai bun mod - principalul lucru pentru a cunoaște toate detaliile și de a înțelege principiul de bază al aplicării chit. Aceasta este ceea ce va fi discutat in articolul curent, care, împreună cu site-ul stroisovety.org vă vom spune despre secretele de bază ale pereților tencuiți.pereții tencuiți cu propriile sale mâini în special de tehnologie, Sfaturi de sistem

Cum se alinia chit de perete fotografie

ziduri tencuite cu propriile sale mâini: aliniere aspră

Cel mai important principiu al tuturor suprafață chit este treptată - nu poate lua un singur strat pentru a elimina toate abaterile de pereți sau tavan. Cu această abordare de afaceri poate strica totul numai, sau pentru a deșeurilor de bani și de timp. Esența umpluturii nivelare suprafață este redusă într-o umplere treptată primul mare și apoi gropi mai mici soluție specială de ipsos.

Începe pentru a rezolva problema, cum sa linie peretii chit, este necesar din nereguli mari sunt abordate pornind de amestec chit este utilizat. Care este avantajul său? Ea are o dimensiune mare de cereale și vă permite să suprapune peste un strat de până la 1 cm, - în acest caz, probabilitatea ca acesta este spart, este practic inexistent.

pereții tencuiți cu propriile sale mâini în special de tehnologie, Sfaturi de sistem

pereți tencuiți cu propriile sale mâini fotografie

Pentru a aplica chit acasă două instrumente pot fi folosite - este o spatula. care ar fi practic în cazul în care cantitatea de curbură care să nu depășească lățimea acesteia, precum și de regulă ipsos, care permite să se stabilească curbură mare. Ideal pentru aplicarea de lansare chit pe perete este mai bine să utilizeze regula - cu excepția faptului că, cu ajutorul doar o singură mișcare, puteți alinia o zonă destul de decent a peretelui, așa că, de asemenea, face ușor pentru a forma colțurile interioare.

La întrebarea cum să se aplice tencuiala de pe perete, îndrăznesc mai ușor să înceapă mai bine să folosiți o spatulă largă, care se realizează aplicarea chit și pre-aliniere. După o porțiune substanțială a peretelui este acoperit cu un strat dintr-un amestec de pornire necesar, este aliniată regulă. Nu uita regula umezit cu apă.

După acest chit nivelare preliminar trebuie sa dea un uscat bun - cel puțin la ora 12. O indicație a amestecurilor chit de uscare incompletă sunt pete umede. Dacă acestea nu sunt, atunci sunteți gata pentru a termina pereții tencuiți.

pereții tencuiți cu propriile sale mâini în special de tehnologie, Sfaturi de sistem

pereți tencuiți pentru pictură și tapet

Ca chit aplicat: strat finisaj

Finish acoperi peretii ar fi mult mai ușor în cazul în care stratul de pornire este aplicat cu precizie. În acest caz, trebuie să meargă la suprafață, așa cum se spune, ruperea (strat subțire) și umple restul de gropi mici. Aplică tencuiala finisaj este necesară în diferite direcții. Această abordare identifică imediat toate posibila curbura - în cazul în care pe suprafața peretelui va rămâne proeminente soluție de bandă, atunci este un semn sigur de nereguli în acest domeniu. La un moment dat pentru a le elimina, nu încercați - încă nu va funcționa. Ideal pereți din beton sau mortar cu gips se obține numai aplicare metodică și ulterioară a două sau chiar trei straturi de soluție.pereții tencuiți cu propriile sale mâini în special de tehnologie, Sfaturi de sistem

Strat de vopsea pereții cu propriile sale mâini fotografie

Acum, să se ocupe de termeni, cum ar fi pereții ipsos sub tapet si pictura. Bineînțeles, toate diferențele sunt obținute ca suprafață. pereți tencuiți pentru pictura necesită o abordare atentă și, desigur, de suprafață de înaltă calitate. În cazul în care imaginea de fundal sunt permise zgârieturi și chiar o ușoară curbură a suprafeței, este necesar ca pictura un perete perfect, ca vopseaua va dezvălui chiar și cele mai mici defecte de munca ta. De aceea, în etapa finală de nivelare a peretelui pentru vopsire este de curățare chit.

Se efectuează după uscarea completă a pereților. În acest scop, sunt utilizate două instrumente - vibroshlifovalnaya mașină electrică sau bare de mână. Cu ajutorul sculelor electrice de lucru se face mai repede și mai bine. Și în bar și pe o mașină specială de rectificat instalat anumite granulația cu ochiuri abrazive (boabe numerotat 150 este potrivit pentru vopsire). Această grilă lasă zgârieturi mici și, în același timp, suficient de rapid pentru a face față cu munca. Trebuie să se înțeleagă că este mai mare numărul de gresie ochiurilor de plasă abrazive, mai subțire în curs de procesare. Când este vorba de tencuit pereții sub tapet, acesta este numărul ochiurilor de plasă destul de potrivită 100 sau chiar 80.

pereții tencuiți cu propriile sale mâini în special de tehnologie, Sfaturi de sistem

Cum pentru a curăța tencuiala cu mâinile fotografia lui

Pentru a spăla pereții și importanța acesteia în procesul de chit

Valoarea grundului în procesul de chit este dificil de a supraestima. Probabil mulți dintre voi ați confruntat cu o astfel de problemă ca peeling chit în procesul de demontare a tapet vechi sau ceva mai rău - cu apariția movilelor sub tapet. Toate acestea sunt doar consecința de a ignora amorsarea pereților în fața lor chit. Amorsarea vă permite să scape zidurile de praf, murdărie, și de a îmbunătăți capacitatea lor de a se conecta cu chit - un jargon profesional, acest proces se numește o creștere a aderenței.

Grunduite trebuie întotdeauna și peste tot, atunci când vine vorba de a aplica soluții sau adezivi umede. Este necesar să se înțeleagă un singur lucru - pereții sunt amorsate înainte de stratul de aplicare și de început, dacă faci chit de curățare. În general, atunci când este vorba de tencuit pereți pentru pictură, după prelucrare pereți de plasă abrazive, deoarece acestea trebuie să fie amorsate. De regulă, în acest scop, standardul grund de penetrare adâncă de tip Ceresit CT17, dar primerul antifungic si subparul chiar „Betonokontakt“ pot fi utilizate în unele cazuri. Acesta din urmă este utilizat pentru mărirea aderenței colorate pereților de ulei sau nitro, singura condiție pentru aplicarea acesteia - nu se exfoliază vopseaua veche.

pereții tencuiți cu propriile sale mâini în special de tehnologie, Sfaturi de sistem

Cum se aplica tencuiala de pe perete fotografii

pereti tencuiti: cum se prepara soluția dorită

Un punct foarte important în ceea ce privește pereții tencuiți calitative, este de a pregăti o soluție de ipsos - chiar și cele mai mici bulgări și a luat accidental gunoi poate transforma procesul de etanșare a peretelui în tortură pură. Pentru prepararea de chit trebuie să respecte trei reguli de bază.

  1. Clean - ar trebui să fie curate, nu numai capacitatea de chit terminat, dar, de asemenea, mixer, cu care se produce procesul de frământare. Despre pregătirea manual de chit puteți uita, desigur, dacă nu este vorba despre suma ei slabe.
  2. proporțiile corecte. Pentru mine, ei vor trebui să stabilească empiric. Pot spune doar un singur lucru: pentru pereți cu o curbură mare este mai bine să se folosească o soluție mai densă, iar pentru nivelare minore - rare (care seamănă cu cremă groasă, mai degrabă decât crema, care poate suporta o lingură).

pereții tencuiți cu propriile sale mâini în special de tehnologie, Sfaturi de sistem

Cum să chit pereții cu propriile sale mâini fotografie

  • timpul frământare. Ștemuire se pregătește pentru o lungă perioadă de timp și în etape - mai întâi apa este umplut cu un amestec uscat și făcut amestecarea inițială. Provocarea constă în întregul amestec a fost umed. După această umplere trebuie lăsat singur timp de cinci minute (ar trebui să se umfle). După un anumit timp, o frământare finală - în momentul în care ia aceleași cinci minute, cu doar câteva întreruperi. Se agită timp de un minut - un minut de odihnă, se amestecă din nou, și atât de mult timp până când veți obține un amestec omogen, fără cocoloașe.
  • Acum știi cum să facă tencuiala pereților cu propriile sale mâini. Și în sfârșitul acestui subiect, aș dori să atrag atenția asupra faptului că în timp tencuiala se intareste si devine extrem de dens. Se diluează cu apă sau re-se amestecă este posibilă numai în cazul în care aceasta poate ajuta la sigilarea aproximativ fisuri mari sau gropi. Faptul este că, după Remixing în chit apar bulgări, lăsând pereții tot felul de modele.

    Dacă vă place, împărtăși cu prietenii tăi