tatuaj henna la domiciliu

Există mai multe moduri de a sublinia avantajele sale, cum ar fi gâtul unei lebede, glezna frumos, decolteului atractiv și alte părți ale corpului. O astfel de metodă este tatuaj, care este, imaginea originală, un model care a atras atenția la nivel mondial, demonstrând astfel frumoasă parte a corpului feminin.tatuaj henna la domiciliu

Dar nu toate fetele pot decide cu privire la aceasta. Fetele tind să se teamă de posibilitatea de a experimenta durerea, precum și faptul că, după tatuajul poate rămâne arsuri inestetice sau cicatrici. În acest caz, putem recomanda pentru a face un tatuaj cu henna. Acest tatuaj se face într-un mod diferit decât un tatuaj regulat.

Cel mai interesant este că puteți face un tatuaj henna la domiciliu. Acest tatuaj se face de obicei de la una până la două ore. Henna tatuaj făcut la domiciliu, care deține o medie de cel mult trei săptămâni, după care necesită o corecție sau îndepărtarea completă.

Cum sa faci un tatuaj henna acasă?

Mai întâi de toate, ar trebui să cumpere tot ce ai nevoie.

În primul rând, henna în sine, și este firesc.
În al doilea rând, suc de lamaie, care ar trebui să stoarcă din lămâi pentru a obține aproximativ un sfert de cana.
În al treilea rând, sol sau cafea neagra.
În al patrulea rând, zahăr.

Cum se prepară o pastă de tatuaj henna?

Ia 20 de grame de henna naturale, se amesteca cu suc stors, pentru a schimba în greutate într-o pungă de plastic și trimite într-un loc cald timp de 10-12 ore. După aceea, greutatea trebuie să adăugați o linguriță de zahăr, toate amestecate bine, din nou, a pus într-o pungă de plastic și puneți-l într-un loc cald timp de 12 ore. Pentru o culoare saturată întuneric, la amestec pentru a fi adăugate împreună cu zahărul și cafeaua.Cum se aplica un model de henna?

După ce amestecul este gata pentru un tatuaj, puteți începe procesul de creare a figurii corpului. Ar trebui să decidă imediat cu privire la locul de aplicare a modelului. Dacă faci un tatuaj le apoi alegeți acele site-uri care sunt ușor accesibile pentru tine, cum ar fi încheietura mâinii stângi, buric, glezna, etc. Partea selectată a corpului trebuie să fie bine spălate și ștergeți cu un tampon de vata inmuiat in alcool.

Acum ne putem gândi la un anumit model. Când obține mai întâi un tatuaj de henna, este de a uita despre desene complicate, începe cu imagini simple. În acest scop se poate folosi o varietate de șabloane care sunt suprapuse pe piele, iar apoi folosind aceste șabloane sloturi de perie umplute soluție preparată anterior.

Dacă nu puteți sau nu doriți să utilizați stencil, apoi cealaltă opțiune - un desen preliminar creion schiță, care ulterior a fost îmbogățit cu vopsea cu ajutorul unei pensule, precum și cu o scobitoare, în cazul în care există o linie subțire.

Când ați terminat pe corp structurare, este necesar să se dea timp suficient să se usuce. Timpul minim este de două ore, dar în mod ideal pentru a finaliza uscarea durează 3 până la 5 ore. Compoziția chimică ar trebui să fie îndepărtat de pe piele cu un cutit - sau, mai degrabă, partea sa din spate. Rămas cu desenul și are un tatuaj.

În primele câteva zile după aplicarea tatuaje henna este de dorit să nu se ude desen. După 1-1,5 săptămâni, toate restricțiile vor fi ridicate.

Singurul lucru care este adesea recomandat - uneori tatuaj lubrifiat cu ulei de masline.

După trei sau patru săptămâni tatuaj poate clatiti aproape complet.

Nu am știut că alimentele picante pot cauza cistita. Îmi place și sărat și piperat, iar acum aici este.

Am crezut că am fost singurul de a face acest lucru nu a știut la început totul a fost bine și apoi ca un cobit viu 9 ani pentru sex si exista aproape 2 ani mă întreb, nu părea urât și ceea ce sa întâmplat și eu nu înțeleg că nu are un iubit poate bolnav. o discuție sinceră nu merge direct ca vecini pe pat

Se pare că nu sunt singur! Ne pare rău pentru tine! Sunt de acord cu mine, dragă femeie, ei ne împinge pentru trădare. Am citit insultele și, de asemenea, a ajuns la concluzia - în care trăim o viață și, prin urmare, dacă ignorăm nativ iubit-o. Doar o singură cale de ieșire - un amant!

Numai în scop de informare generală.
Dacă eu, o femeie, a rupt familia altcuiva, am încălcat legea spirituală, care nu este un om, ci al lui Dumnezeu! atunci eu, indiferent de un fel de argumente care să justifice motivele pentru care există o adulteră. Legea lui Dumnezeu, pe care nimeni nu poate anula și acționează întotdeauna spune că seducing căsătorit, face reședința preacurvească Me to Hell, chiar și suferința ei începe cu x.