Pentru a alege o coafura pentru fotografie - gratuit online

Vrei să faci o tăietură la modă sau dramatic schimba culoarea parului, dar se tem că experimentul va avea succes? Pentru a evita astfel de greșeli un apel pentru ajutor prietena, celălalt mult timp studiind în oglindă propria față, și încă altele „alerga“ în salonul virtual în care fiecare poate alege o coafura pentru foto online gratuit.Cum să utilizați?

  1. Descarcă de înaltă calitate și o fotografie clară a părului într-o coada de cal. Dacă nu aveți imaginea din dreapta, folosiți această bază de date și alegeți tipul care este similar cu cel mai mult.
  2. Verificați scara și pentru a mări sau micșora dimensiunea persoanei. Datorită această imagine va arata cel mai natural.
  3. Folosind puncte roșii definesc conturul ochilor si buzelor.
  4. Selectați secțiunea „Coafurile“ și decide cu privire la lungimea parului.
  5. Dați clic pe peruca din dreapta și a vedea rezultatul.
  6. Etapa finală - alegerea culorii părului. Programul de baze de date are un set de culori naturale și artificiale.
  7. Adăugarea de accesorii si machiaj - noua imagine este gata!


frizerul tau virtuala

Makeoveridea - cel mai popular serviciu, în care ambele sexe sunt capabile să experimenteze cu propriul lor stil.

Încărcați fotografia, puteți:

Și acum punctul cel mai plăcut și de important - alege o coafura pentru fotografie fără înregistrare și SMS-uri absolut gratuit! Acum nu mai trebuie să fie înregistrate la un specialist și să plătească pentru serviciile sale, să se rupă de lucruri importante și du-te la un salon de înfrumusețare să vă faceți griji cu privire la coafura sau culoarea parului ... familiarizat cu stilist virtuale, va fi capabil de a schimba nu numai stilul, ci întreaga imagine.

Important! Mulți utilizatori ai acestor site-uri se tem că alții vor vedea fotografiile lor. Crede-mă, aceste temeri sunt complet nefondate. Fotografiile sunt șterse automat, iar accesul salvat imaginile nu numai tu.

După cum puteți vedea, lucrarea pe imaginea de schimbare poate fi foarte simplu și plăcut. Succes, schimba!