pat de flori în curtea unei case private, cu propriile sale mâini compoziția originală

Lux manicured paturi de flori în curtea unei case private - nu este aranjament floral ușor și un element luminos de stil și design de teren agricol. Fiecare femeie se străduiește să creeze confort în casa ta, mobilat colorate paturi de flori înflorite, cu propriile lor mâini. Pentru a deveni un decor real, de paturi de flori, pentru o lungă perioadă de timp vă rugăm să proprietarii și oaspeții casei, la crearea lor ar trebui să fie abordată cu atenție și cu deplină responsabilitate - cu privire la modul de flori și plante bine plantate depind de imagine și suprafața totală a atmosferei la domiciliu.Zona de distribuție de planificare

flori de paturi de planificare ar trebui să înceapă cu pregătirea planului de site-ul pe o bucată de hârtie. Deci, va fi mai ușor să-și planifice nu numai locul rezervat pentru gradina de flori, dar, de asemenea, să ia în considerare toate nuanțele care apar în decor: numărul de material săditor, de iluminat, de proiecție. Pentru paturi de flori în curtea sa uitat punct de vedere estetic, ar trebui să ia în considerare forma lor în avans:

 • În cazul în care zona este dominat de linii drepte și forme geometrice, paturi de flori mai bune pentru a face o lățime alungită dreptunghiulară care nu depășește 2,5 m - pentru o mai mare strat de flori mai greu de îngrijire;
 • în cazul în care site-ul este asimetric, flowerbeds mai bine dota un linii de lichidare, forme neregulate - această formă va trece în mod natural în peisajul general și formează un singur spațiu cu ea.

pat de flori în curtea unei case private, cu propriile sale mâini compoziția originală

La aranjament de pat de flori cu mâinile sale, de asemenea, trebuie să ia în considerare relieful. În cazul în care florile plantate în vale, solul este în mod constant umed, nu este pentru toate plantele. În cazul în care o grădină de flori situat pe pante, după ce ploile abundente pot spăla din sol și chiar plante. Aranjamentele florale și pe suprafețe neregulate se face cel mai bine în formă de piatră grădini alpine - roci mari vor menține plantele și solul în cazul apei de scurgere. În continuare, trebuie să decideți să plaseze locația paturi de flori:

 • zona de lângă intrarea principală a unei case private mai mult decât o prioritate - puteți plasa cea mai mare parte a compoziției de mai multe tipuri de culori, puteți construi o grădină de trandafiri, gradina de rock, grădină de trandafiri, precum și alte elemente de design;
 • partea centrală și partea frontală a grădinii într-o casă privată este, de asemenea, obiectivul dvs. - de a dota mai bine centrul unei compoziții circulare mari, diapozitive alpine, la partea din față a patului lung mai potrivite floare îngustă de orice formă;
 • zona de recreere într-o casă privată în apropierea teraselor, pergole - aici compoziție mică relevante în culori moi;
 • de-a lungul liniilor si gardul - aici, ca regulă, rupe paturi de flori lungi înguste, cu flori de creștere scăzută;
 • în cazul în care într-o casă privată are un gazon, aranjamentele florale plasate pe el, va fi foarte benefic să se uite, creând un contrast cu verdele - acesta poate fi un diapozitiv alpin, combinație modulară cu pavaj;

pat de flori în curtea unei case private, cu propriile sale mâini compoziția originală

 • paturi de flori verticale cu plante ample va fi o adevărată bijuterie a unei case private - ei pot construi pe terasa de lângă piscină sau în foișor.

Mobilat paturile noastre cu propriile lor mâini, nu uitați că toate plantele se întind spre soare. Nu este de dorit să se planteze flori în umbră, pe porțiunea din spate a teritoriului.

Cerințe pentru culori de

Pentru a alege flori pentru paturi de flori au nevoie de o analiză atentă, luându-se în considerare următoarele puncte:

 1. Toate plantele înfloresc în anumite momente, și ar trebui să fie floare parfumat din primăvară până în toamnă. Pentru a asigura o înflorire continuă plantele de compoziție trebuie să fie plantate în ordinea corectă: Primrose primăvara devreme, apoi lalele, narcise, asteri de vară. Coloana vertebrală a compozițiilor trebuie să fie flori perene și anuale sunt plantate pe tot parcursul sezonului.
 1. Că plantele se simt confortabil, trebuie să ia în considerare iluminarea anumitor zone ale paturi de flori. De exemplu, lalele iubesc soarele, acestea ar trebui să fie plantate în partea centrală a văii și a irisului, se simte confortabil lângă Perene: Phlox, crini, care mica umbra lor.
 1. Flori cele mai bune plantate în linii solide, și nu haotice - astfel de paturi de un aspect mai estetic plăcut.
 1. Atunci când se plantează plantele ar trebui să evite decalaje mari între rânduri și plante - nimic nu strică vizualizarea luată de compoziția solului, în afară, în aceste locuri cresc rapid buruieni.
 1. Plantele într-un pat de flori ar trebui să fie amplasate pe diferite niveluri. Cea mai înaltă nevoia de a fi plantate în centru, inferior aproape de margine.
  pat de flori în curtea unei case private, cu propriile sale mâini compoziția originală


 1. Flori culori saturate creează compoziție subliniere (în mod tipic plantat în porțiunea centrală), culori luminoase - acest model. contrastul culorilor - o condiție prealabilă desen flowerbeds colorate.
 1. Pe partea de departe într-o casă privată privit în mod avantajos culori închise și nuanțe neutre, luminoase galben, roșu este ideal pentru front-end. Alb este neutru, este utilizat pentru a dilua culori.

Forma o grădină de flori

Creați o grădină de flori, cu propriile mâini nu este atât de dificil în curtea casei sale. Trebuie să începeți cu transferul de sol desena o schiță, și apoi în mod clar prezent - ar trebui să arate ca floarea în sine. Paturi suplimentare de formare este după cum urmează:

 1. Cu ajutorul unei mărci frânghie și peg până la granița cu pat de flori.
 1. Noi aducem tot materialul săditor necesar: sol, drenaj, semințe, răsaduri, îngrășăminte.
 1. În plus, zona alocata pentru gradina de flori, sape, se amestecă solul cu îngrășăminte minerale pentru flori. În cazul în care terenul nu este cultivat pentru o perioadă lungă nimic, trebuie să îndepărtați stratul superior al solului, se zdrobește, se cerne, alegerea pietre, buruieni, iarbă. Numai după aceea de a face îngrășământ.
 1. Sub răzor de flori plate lungi (coame) care pun stratul de drenaj: pietriș, cărămidă bătut, astfel încât apa să nu stagneze.
 1. Mai mult, solul este bine umezită.
  pat de flori în curtea unei case private, cu propriile sale mâini compoziția originală
 1. Apoi vom începe să planteze flori. Rotund și grădini de flori buclat au nevoie de un centru de plantare, se deplasează spre margini, astfel încât să nu calce în picioare plantele. Pe termen lung plantate paturi în serie.
 1. Final atingere - stabilire bordură. ornamente buclat, pietre originale, garduri de lemn, borduri gata, achiziționate de la magazinul de hardware - se potrivesc toate că imaginația și resurse suficiente.

Cum de a aranja un pat de flori cu mâinile

gradina de flori, echipate cu propriile lor mâini în curtea unei case private, într-un anumit fel este semnul distinctiv al proprietății și proprietarii săi. Pe aceasta depinde prima impresie a casei și gusturile oamenilor care trăiesc în ea. Originalitatea forme, culori neobișnuite, aranjament de culori - tot ce ai nevoie pentru a lua în considerare atunci când crearea de paturi de flori. Cele mai frecvente sunt următoarele opțiuni pentru paturi de flori aranjament într-o casă privată:

 1. geometrică strat de flori. Pentru acest pat de flori caracterizate prin forma geometrică regulată: pătrat, diamant, oval, cerc. Ele sunt de obicei plasate în centrul unei proprietăți private, sau pe un deal. Florile plantate în rânduri, sau inele, în cazul în care compoziția este rotundă. Această versiune standard este potrivit pentru orice stil de peisaj grădină de flori.
  pat de flori în curtea unei case private, cu propriile sale mâini compoziția originală
 1. Borduri, paturi de flori sau pavate. materiale fileurile nu poate fi decât elementul final al aranjament floral, dar, de asemenea, baza de pat de flori independente. Flori plantate între frumoasa piatra de pavaj, arata foarte original, dar pentru a face o astfel de frumusețe, cu propriile sale mâini într-o casă particulară destul de ușor. Ai nevoie doar de a pune un material de frontieră de pe teren, și între pietre pentru a planta plante stufoase mici (peste 25 cm).
 1. Crestele. Aceasta floare lung paturi în formă de pat, și este ideal pentru mascarea defectelor de structură. Pot fi amplasate de-a lungul zidurilor, gardurilor și alei din curte. Crestele - varianta cea mai comună de a crea compozitii cu propriile sale mâini. Acesta utilizează același tip de flori, care sunt plantate dungi, zigzaguri, șarpe.
 1. Mixborders. Acest aranjament al unei multitudini de diferite, dar compatibile cu fiecare alte flori și plante. În mixbordere create de propriile lor mâini într-o casă privată, de obicei, cu plante perene în creștere, flori anuale, și chiar un mic copaci ornamentali. Prin urmare, flori pe tot parcursul sezonului și este parfumat schimbat.
 1. gradina de rock. Această compoziție, care imită teren stancos naturale, intercalate cu culori luminoase între pietre de rocă. Pentru a da un aspect natural la deal plantate plante alpine adevărat, dar dacă nu există nici unul, puteți utiliza cele pe care le seamănă.

pat de flori în curtea unei case private, cu propriile sale mâini compoziția originală

Zona de amenajare a teritoriului de grădinărit - acest lucru nu este un set de reguli stricte de organizare a spațiului și oportunități pentru fantezie si imaginatie. Inventarea și de a face cu mâinile în propriile lor colțuri pitorești ale grădinii, la cabana lor de vară, creați o caldura unica si confort pentru a rămâne în casă.

Răsaduri cultivate pe un pervaz, incepe sa se intareasca, care transportă cutii în după-amiaza în aer liber. Pentru a evita arsurile pritenyayut răsaduri pentru a le proteja de lumina soarelui.

 • La începutul lunii mai începe la culturile de legume și verdeață, care din anumite motive nu au fost plantate în ultima lună. Aici vorbim despre aceste verdeturi si legume, cum ar fi morcovi, napi, ridichi, ceapa (pen), patrunjel, spanac, ridichi, marar, mazare, macris, coriandru, dovleac, varză chinezească.

 • Nu pulverizați îngrășăminte concentrate de grădină sau Vitriol - poate otrava polenizatori insecte. Pulverizarea poate fi realizată karbofosom, dar numai până când plantele cu flori în grădină, dacă este necesar.

 • În luna mai nu este prea târziu pentru vaccinarea de mere, dar tăierea pomilor fructiferi trebuie acum să fie amânată pentru toamna.

 • Este necesar să se facă tratamentul profilactic al plantelor de grădină împotriva bolilor: în primul rând prin pulverizare se realizează înainte de înflorire, a doua pulverizare se efectuează imediat după înflorire 1% Bordeaux lichid (100 g în 10 litri de apă).

 • Începe regulat tunderea gazonului. Pentru a face mai ușor de tăiat, trebuie să meargă pe gazon la momentul opririi. Dacă este necesar, să efectueze mortezat gazon de gazon și de a face îngrășământ. Nu este prea târziu pentru a planta un gazon nou sau de luncă cu iarbă.

 • Pentru soiurile pitice de castraveți, ardei, vinete și roșii subdimensionate din a doua jumătate a lunii este destul de adecvat cu efect de seră. Castraveți în sere sunt udate cu apă caldă până chiar în zilele însorite dimineața sau seara. În căldura de castraveți cu sistemul lor de rădăcină superficială a nevoilor de irigare într-o zi.