tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par

Mai ales expunerea la amoniac pe păr

tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par


Amoniacul în vopseaua de par este un compus cu apă. Numele său corect - hidroxid de amoniu. Cauzând umflarea severă a părului, ajută la maximizarea pătrunderea substanțelor chimice în particule de colorare a părului, care asigură un efect de lungă durată după colorare.Amoniacul în combinație cu oxidantul are un miros ciudat, care poate provoca reacții alergice. De aceea, a recomandat produse cosmetice de testare conținând amoniac înainte de utilizare.

Principalele avantaje ale amoniacului - o volatilitate și o dimensiune moleculară mică. Tocmai din acest motiv este bine spălat de păr, lăsând după utilizarea mirosul. Chiar dacă după vopsire și samponare particulelor de amoniac rămân în păr, acestea sunt ușor să se evapore într-un timp scurt și nu va contribui la distrugerea în continuare a părului.

Efectul folosirii cosmeticelor cu amoniac are o parte negativă. Structura de păr schimbă complet, suprafața devine aspră și porii pe cont propriu, nu se poate închide. Din acest motiv, după culoarea parului vopsea de amoniac devin uscate si rupe. Fix este doar capabil de înaltă calitate, produse cosmetice de îngrijire profesională pentru păr, care reține umezeala în ele.

Care este cel mai bun vopseaua de păr

În prezent, branduri cosmetice profesionale oferă pentru a minimiza efectele negative ale amoniacului asupra părului în timp ce colorat și permanentul. În acest scop a fost creat linia bezammiachnoy de produse cosmetice. Cu toate acestea, înainte de a opta pentru una sau alta varietate de vopsele sau instrumente pentru curling, acesta merită să studieze argumentele pro și contra de fonduri cu și fără amoniac.

Cel mai bun de colorare a părului cu amoniac

tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par


Vopsea de amoniu este, de asemenea, numit permanent. Este cosmetice durabile și puternice, care este folosit pentru a asigura colorarea părului și vopsirea părului gri. Acesta este cel mai adesea găsite pe rafturile magazinelor cosmetice moderne în cerneală permanentă cea mai largă gamă.

Acești doi compuși chimici acționează agresiv de deschidere fulgi în păr și fixarea moleculelor de colorant în profunzimile ondulării a tijei. Nivelul ridicat de rezistenta culorii, cu atât mai adânc pata pătrunde parul si machiaj la nivelul scalpului.

Particularitatea vopsea de amoniu este că este imposibil să se spele off. Desigur, se spală treptat din structura firului de păr, iar culoarea devine mai plictisitoare. Cu toate acestea, în alegerea culorilor ar trebui în mod responsabil, pentru că nu se poate schimba în viitorul apropiat. Este că pentru vopsirea părului meu o culoare diferită, dar este o povară mare asupra părului, ceea ce poate duce la deteriorarea gravă.

De asemenea, un dezavantaj semnificativ al vopselei este astfel încât, chiar și atunci când sunt utilizate în mod corespunzător, daune parului. Recuperează-le complet imposibil. Ei au folosit numai grija instrumente care ajuta parul sa arate sanatos si sa mentina starea lor dupa vopsire.

Grupul de vopsele permanente amoniac aplica mijloace Blondirujushchy. De asemenea, ei elimina pigmentul din vopseaua de păr, dar în sensul deplin al cuvântului, nu sunt, pentru că nu culoarea părului, și numai decolora. Avantajele acestor fonduri este considerat a fi o oportunitate de a schimba radical culoarea parului pentru a le face complet alb. Dar printre neajunsuri - leziuni severe la bucle, care necesită un tratament atent.

colorare a părului fără amoniac

tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par


Multe femei au experimentat vopsea de amoniac și cunoaște toate „farmecele“ ale părului deteriorat, încercând să găsească un mijloc de colorare, care va fi vopsea cu atenție buclele și să le dea un efect blând. Alternativă la vopselele de par convenționale permanente au devenit bezammiachnoy mijloace.

Printre avantajele lor sunt următoarele:

 • După aplicarea unui colorant pentru păr sekutsja devin mai umed și în viață, nu-și pierd strălucirea naturală.
 • Procesul de vopsea pictura bezammiachnoy este reversibilă. După o astfel de expunere (fără amoniac și cu o cantitate redusă de peroxid de hidrogen), pigment naturala a parului nu este capabil să se prăbușească complet. Acest lucru înseamnă că revenirea la culoarea parului „nativ“ sau de colorare a parului o nuanta diferita poate fi cu ușurință.
 • Vopsele bezammiachnoy Professional conțin ca parte a uleiurilor nutritive, ingrediente din plante benefice si extracte.
 • culoarea părului după expunerea vopsea bezammiachnoy devine mai natural decât pentru agenții de vopsire permanente.

 • Toate aceste avantaje contribuie la popularitatea în creștere a unor astfel de vopsele femei și saloane de coafură profesionale. Cu toate acestea, este important de menționat despre punctele slabe ale acestor produse cosmetice:
  1. Bezammiachnoy vopsea mai rezistentă decât permanentă. Dacă vă spălați părul fără unelte speciale, care protejează părul de culoare spălare, atunci se va schimba după 6-8 cazuri de spălare.
 • Calmeaza parul vopseaua este aproape imposibil.
 • Aceasta vopsea este ineficient atunci când o cantitate mare de păr gri. Pur și simplu nu vopsea peste ea, ca mijloc, fără amoniac, nu va fi capabil să pătrundă adânc în părul gri.
 • Este de dorit să picteze vopsea bezammiachnoy de păr într-un salon de înfrumusețare, deoarece astfel de produse cosmetice are o compoziție complexă și se amestecă în proporții care au nevoie de stricte.

 • Agenți de nuantare pentru vopsirea părului

  tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par  Acest grup de colorare a părului poate include o varietate de geluri, șampoane, spume, tonice, care sunt nuanță de culoare. Ele nu pot vopsi complet parul, deoarece numai stratul superior de coloranți direcți suprapusă speciale. Aceste mijloace cuprind, de asemenea, amoniac.

  coloranți de nuanțare da un indiciu de păr și spălat, de obicei pentru 1-2 proceduri de șamponare. Adesea, acestea sunt utilizate după coloranți permanenți de colorare a părului pentru a fixa rezultatul, da stralucire parului si culoare mai saturate.

  Avantajele acestor instrumente se numără:

  • Posibilitatea de a schimba ușor aspectul pentru o perioadă scurtă de timp.
 • Parul nu este deteriorat.
 • Nu aveți nevoie de abilități speciale în pictura de păr.

 • De asemenea, există dezavantaje astfel de nuanțare. În primul rând, petele de cerneală pot rămâne pe haine și lenjerie de pat. Și, uneori, părul colorat inegal.

  pigmenții vegetali de păr

  tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par


  Cele mai populare vopseaua de păr pe bază de plante - un henna și Basma. bazate pe aceste preparate nu conțin amoniac și vopsit cu grijă de păr, fără a le deteriora, și îngrijire și hidratare.

  Henna în formă pură dă un ton de cupru strălucitor. Basma - albastru-verde. Prin urmare, recomandat pentru a le amesteca pentru a obține cea mai bună culoare. Dacă nu aveți cunoștințe, în ce proporții face acest lucru, este mai bine să cumpere structura de-a gata. Pe ambalaj vor fi marcate de culoare pe care le obține în cele din urmă.

  De asemenea, vopsele vegetale de păr sunt extracte de ceai, mușețel, cafea, un decoct din coaja unei nuci. Ca planta de vopsea tentă poate da doar un anumit ton de păr pentru o perioadă scurtă de timp.

  Printre avantajele acestor coloranți - costuri reduse și protecției mediului. Se crede de asemenea că acești coloranți naturali sunt hipoalergenice și contribuie la consolidarea, recuperarea și nutriție a părului.

  Printre deficiențele pot fi identificate efect scurt. În plus, după ce vopseaua henna de păr cu o tranziție ulterioară coloranți chimici pot obține bucle de culoare ciudate.

  Ce culoare de păr pentru a alege

  tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par


  Alege de colorare a părului este necesar, având în vedere tipul de bucle și obiectivele pe care urmăresc. Pentru a obține nuanța dorită și nu a cauzat daune serioase părului, urmați aceste reguli:

  1. Se determină nuanța pielii lor. Dacă se încadrează în tsvetotipu rece, apoi încercați să tăiați tonuri discrete de colorare a părului - cenușă-blond, perla blonda. Dacă aveți un „cald“ piele de aur, opțiunea perfectă ar fi culoare castaniu și nuanțe sale.
 • Să acorde o atenție la suma de păr gri. Dacă aveți mai puțin de 30% din păr alb, utilizează amoniac fără colorantă sau nuanța mijloace. În cazul în care mai mult de jumătate păr cărunt, singura opțiune care este potrivit pentru tine de culoare - este un colorant permanent.
 • Începeți cu experimentele la scară mică. Daca parul tau este în stare bună, atunci s-ar putea experimenta un pic cu ei. Alegeți un agent de tonifiere și de colorare a părului pentru a se stabili dacă una sau alta culoare. Chiar dacă nu se potrivesc sau nu le place, vă puteți spăla cu ușurință cu facilitatea de păr.
 • Alege o nuanta mai deschisa dacă utilizați o cerneală permanentă. Amintiți-vă că culoarea pe ambalaj, iar parul este întotdeauna diferit într-un fel sau altul. În cazul în care culoarea va fi mai închisă decât ați planificat, apoi fixați-l puțin probabil. Dar dacă umbra de așteptat mai ușor, se poate picta agent de nuanțare.
 • Luați în considerare tipul de păr. Amintiți-vă că părul gros și dens vopsite mai buna - își pierd rapid culoarea, buclat, poros și pierd practic pigment. Luați în considerare acești factori atunci când alegerea tipului de vopsea.
 • Verificați data de lansare de cerneală. produse chimice Restante aduc prejudicii ireparabile părului și poate provoca reacții alergice ale sistemului respirator.


  Atunci când alegeți culoarea părului, amintiți-vă că cea mai bună culoare și stare bună loden puteți obține numai dacă colorare va avea loc în conformitate cu normele. Daca nu sunt încrezători în abilitățile lor, este mai bine să se consulte un coafor profesionist, să nu rănească părul procedura greșită.

  tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par
  Cum se schimbă culoarea părului

  tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par
  Metode de redare a părului la domiciliu

  tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par
  vopsea pentru îndepărtarea părului remedii profesionale și populare

  tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par
  colorare a părului în timpul sarcinii

  tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par
  Mai ales alegerea de șampon pentru păr colorat

  tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par
  Cum de a alege vopsea pentru pereți?

  tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par
  Grăsime din abdomen și coapse va dura 3-5 zile, în cazul în care în fiecare dimineață pentru a bea VanTuSlim

  tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par
  În dimineața zilei de tine va com paraziți și viermi! Verificat personal Detoxic!

  tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par
  Toată grăsimea merge departe de corp, în cazul în care de 2 ori pe zi, pentru a bea sirop de mangosteen

  tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par
  Minus 21 kg pe lună! Notați reteta: 1/2 bicarbonat de sodiu pentru a lua o filă. eco Slim

  tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par
  Papiloame si veruci cad, dacă adăugați în apă Papillux

  tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par
  gel Titan va crește cu 5 cm, și se extind până la o oră satisface 100%

  tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par
  Prostatita este tratat pentru un curs! Pe bază de plante Prostafor №1 în CSI

  tipuri de coloranți și caracteristici de selecție par
  reteta bunicii pentru alcoolism. Aversiune la alcool după 2 zile.

  Toate materialele de pe site-ul tutknow.ru sunt informative si nu consultativ. Înainte de a se angaja în sine - discutați cu medicul dumneavoastră!

  Toate fotografiile care aparțin Tutknow.ru, trebuie să fie însoțite de un hyperlink activ pe site-ul nostru. Mai multe fotografii în utilizarea liberă.