Noile telenovele indiene, filme în limba rusă ceas on-line

Viplav Tripathi nepotul fără griji Dashratha Tripathi. Într-un timp scurt, el vrea să meargă în străinătate, astfel încât să nu deranjeze nimic. Sa întâmplat că el întâlnește Dhani - o femeie în alb (o văduvă tânără). Dar este găsit nu doar cu ea, astfel încât să câștige un pariu, pe care le-au făcut cu prietenii. Ea a rămas văduvă la o vârstă fragedă, care trăiesc într-o casă împreună cu alte văduve, care continuă să trăiască după moartea soților lor. Tipul începe să se lipească de femeie, dar apoi vine să-mi cer scuze pentru ea. După această întâlnire, el a înțeles ce tradiția veche și absurdă a statului în țara sa. Eroul nostru decide să-l confrunte. El refuză să meargă, merge împotriva tuturor canoane cu un scop comun - de a sparge limitele care exista cu privire la femeile în alb. Dar pe drum acolo, el va găsi propria fericire? afla în curând.seria Adăugat 1-93 (subtitrare în limba română).

Adăugat 1-697 seria (voce rusă).

Ashish și Asha timp de mai mulți ani se iubesc, dar familia Ashish este foarte strict și urmează credința hindusă, în timp ce Asha - musulman. Nimeni nu chiar suspectează că fiul său are o familie - a încheiat cu căsătoria secretă Asha conform obiceiului islamice. De-a lungul timpului, fiica tinerilor Avni sa născut, dar, din cauza unor circumstanțe familiale Asha forțat să spună tuturor că ea a fost o mamă singură. Motivul pentru care un om ascunde familia lui - este mama lui, o femeie arogantă și rigidă. Acesta este de fapt capul familiei și nici unul din gospodărie nu îndrăznește se confrunte cu instrucțiunile ei. Așa cum va fi în continuare materne autoritare - o consecință a unei greșeli crudă făcută în tinerețe.

Adăugat 1-115 serie (subtitrare în limba română);
Sezonul 2: seria 148-252.

Puterea iubirii se poate muta munții, dar eroii noștri trebuie să se confrunte nu numai cu circumstanțele exterioare, dar cu caractere unul de altul. Arnau Singh Rayzada voit și violent, el era obișnuit să se bazeze numai pe ei înșiși, dar odată cu apariția frumoasei Khushi Kumari Gupta, el trebuie să-și reconsidere atitudinea față de ceilalți și de ei înșiși. om puternic și hotărât tânăr nu este ușor de dat metamorfoza, și el încearcă să salveze reputația unui om de afaceri lipsit de scrupule.

Adăugat 1-11 seria (voce rusă); 12-21 series (sub); 22 series (Hindi).

În India, un loc special este dat la credință. Aici, toate regulile și ritualurile, dar ASTGH diferit de majoritatea oamenilor, ceea ce este, ea a convins ateu. Încă din copilărie, tatăl ei a învățat că noi nu ar trebui să sperăm că pentru o putere mai mare. Ea crede că numai munca si perseverenta lui, puteți obține dorit. Atunci când prietenele nunta au dificultati cu ritualul depozitului de aur, ea a furat fără rușine bani de la biserică, dar atunci când este necesar să se roage o statuie, ea poate cădea pur și simplu într-o stupoare.

seria Adăugat 1-86 (subtitrare în limba română).

Deoarece visele din copilărie Nikumb de scenă și dornici de a efectua pe scena în orașul majore din apropiere de Lucknow. El face totul pentru a atinge obiectivul, dar prietenii și rudele sale, mai ales frate mai mare, nu înțeleg aspirațiile sale.


Odată ce Nikumb întâlnește Yemini - tânără stea în ascensiune Lucknow. Yamini un copil angajat într-o vocală și în mod repetat, a devenit câștigătorul diferitelor competiții vocale. În cei 14 ani de cariera ca tatăl luat în serios, care a investit o mulțime de bani în promovarea Yemini și acum monitorizează cu strictețe programul și viața personală, interzicerea ei de a fi distras de la locul de muncă și creativitate. Yamini încă nu supărat în special cu privire la acest lucru, dar întâlnirea cu Nikumbom schimba peste noapte mod obișnuit de viața ei - acum își dă seama că sentimentele ei sunt tatăl tabu și intenționează să facă totul pentru a schimba situația actuală.

Adăugat 1-35 serie (voce rusă).

Sanyukty - destul de tânără fată care visează pentru a obține recunoașterea socială și de a deveni o persoană independentă a avut loc. Ea este instruit în colegiul de inginerie în Mumbai și este unul dintre cei mai buni studenți pe curs. Când ea încă reușește ramura de studiu, începe să se ocupe de prejudecățile unei societăți obișnuiți cu patriarhatul. Cu excepția faptului că în colegiu el încearcă să demonstreze că femeile nu au nici un loc în pozițiile de conducere, astfel încât, de asemenea, de origine domnește spiritul conservator al secolelor trecute, iar familia nu acceptă puternic Sanyukty angajament. Numai perseverență și încredere pentru propriile lor scopuri permite o fată tânără să câștige recunoaștere în societate și să înceapă să construiască o carieră de succes.

seria Adăugat 1-87 (subtitrare în limba română).

În această serie spune povestea a doi tineri ai căror părinți s-au căsătorit când erau foarte tineri, tatăl principal Anshumana personaj crezut în ceea ce căsătorie ar trebui să fie încheiat în copilarie. Dar sa dovedit, asa ca atunci cand copiii au crescut din ceartă între familiile lor să trăiască cu ei și nu au avut. Anshuman întâlnit o altă fată, care ia născut un fiu, dar în curând soția personajului principal a murit. Când Anshuman decide să se căsătorească pentru a treia oară în tânăra doamnă bogat, al cărui nume este Tan iubit pentru a deveni conștienți de prima Anshumana căsătorie. Prin urmare, uita-te pentru un tip tânăr să fie soția lui din copilărie și să ceară ei pentru un divorț.

Adăugat 1-184 serie (subtitrare în limba română).

Imaginea principal al eroina - o mamă singură mărindu ei trei copii: două fiice și un fiu. Dar, în societatea indiană plină de prejudecăți și de inerție, fetele nu sunt percepute ca succesor, chiar dacă o mare avere. Pentru toate rudele numai fiului ei - moștenitorul. Dar pentru mama însăși, la fel de iubitoare toți copiii săi, este relația altora este frustrant și doare inima. Ea a fost rănit de faptul că fetele ei au un copil cu care se confruntă cu nedreptate și o încălcare a drepturilor lor, și ce se va întâmpla atunci când cresc? Și apoi mama decide acum să lupte pentru a se asigura că viitorul fiicelor ei nu a fost ca majoritatea femeilor indiene.

Adăugat 1-315 serie (subtitrare în limba română).

seria Adăugat 1-70 (subtitrare în limba română).

În Turcia, a organizat o echipă specială care ar trebui să indice cazurile complicate, infracțiuni complexe. Echipa Comisarul Barıș fiecare membru are propriile lor talente unice. Comisarul Adem - experimentat, dezvăluie crima folosind o deducere neobișnuită. Asistent Comisarul Aisha - determină instantaneu comportamentul celui care minte. Asistent Comisarul Volkan - este foarte familiarizat cu calculatoare, hacker-ul. Acestea sunt toate diferite, fiecare are propriile sale caracteristici, și se vor uni pentru a rezolva crime.

Seria a adăugat 1-2 (voce rusă); Seria 3-4 (sub); 5 serii (rotunde).

Adăugat 1-95 serie (voce rusă).

Viplav Tripathi nepotul fără griji Dashratha Tripathi. Într-un timp scurt, el vrea să meargă în străinătate, astfel încât să nu deranjeze nimic. Sa întâmplat că el întâlnește Dhani - o femeie în alb (o văduvă tânără). Dar este găsit nu doar cu ea, astfel încât să câștige un pariu, pe care le-au făcut cu prietenii. Ea a rămas văduvă la o vârstă fragedă, care trăiesc într-o casă împreună cu alte văduve, care continuă să trăiască după moartea soților lor. Tipul începe să se lipească de femeie, dar apoi vine să-mi cer scuze pentru ea. După această întâlnire, el a înțeles ce tradiția veche și absurdă a statului în țara sa. Eroul nostru decide să-l confrunte. El refuză să meargă, merge împotriva tuturor canoane cu un scop comun - de a sparge limitele care exista cu privire la femeile în alb. Dar pe drum acolo, el va găsi propria fericire? afla în curând.

seria Adăugat 1-93 (subtitrare în limba română).