Neokub (216 bile magnetice), recenzia mea

Plimbare prin intermediul rețelei în căutare de idei, am văzut acest cub ciudat. La început am crezut că acest dispozitiv
pentru fizica sau chimie, dar apoi descriere stimat, instruire, și a decis să cumpere un cub magnetic pentru copilul său. După monitorizarea magazine online, a fost selectat cu cel mai mic pret. Ordinul a fost livrat la timp, mulțumit cu bunuri de bună calitate, politicos și vânzătorii, în comparație cu alte magazine de preț bun.Recenzia mea a puzzle-ului Neokub

Ce este NeoCube?

Cube 216 este compus din, perlele magnetice mici. Fiecare magnet este acoperit cu nichel pentru a proteja împotriva zgârierea, pentru a evita deteriorarea proprietăților magnetice ale materialului. aliaj Magnet compus din fier, bor și neodim. Este sigur pentru sănătate și nu provoacă reacții alergice, și nu se lase daune mecanice.

Neokub (216 bile magnetice), recenzia mea

Sincer, la început am avut nici o idee despre ce folosește acest puzzle, cu excepția dezvoltării motorii, dar atunci când ea a început să compileze figuri de bile, atunci toate oboseala mea după locul de muncă a fost plecat, ei ca o mână cu sufletul la gură. Jucărie ma ajutat să se relaxeze și să scuti de stres, unele proprietăți magice.

Neokub (216 bile magnetice), recenzia mea

Doar mă simt că acum va da vina pe cineva de la domiciliu, apoi du-te imediat să se joace cu mingi. Chiar si sotul meu la acest învățat. Nu vă puteți imagina cât copilul meu este un dar destul, el a înlocuit TV și computerul său. Habarnam cât de mult este suficient entuziasm, dar având în vedere că suma uriașă circuite construi, eu sunt sigur că va fi suficient pentru o lungă perioadă de timp.

Neokub (216 bile magnetice), recenzia mea

Atenție! Jucăria conține piese de mici! Păstrați departe de copii sub 7 ani!

caracteristici:

 • Dezvoltarea puzzle jucărie.
 • Se compune din granule magnetice de diferite diametre de aproximativ 0,3-0,7 mm.
 • Toate bilele în formă de cerc.
 • Valoarea standard a margele - 216, este posibil să se găsească variante cu număr diferit de magneți de jucărie (27, 1,25, 323, etc.).
 • Greutatea totală de perle nu mai mult de 100 de grame (80-85).
 • Poate fi diferite culori (argintiu, auriu, albastru, rosu, margele de smarald).

Neokub (216 bile magnetice), recenzia mea

Opțiuni

Neokub de comanda, am fost bucuros să văd într-un set de bile suplimentare, deoarece acestea pot merge undeva departe laminate, bine, că mâna este de rezervă. Există, de asemenea, un sac de depozitare pe care jucăria nu este colectarea de praf. Deci, completează doar 4 lucruri:

 • NeoCube.
 • 10 perle magnetice de schimb.
 • Borcan pentru depozitare.
 • Bag pentru magneți suplimentari.


Ce se poate face din granule

Orice șirag de mărgele magnetice cu o ușoară mișcare a mâinii este decuplat de vecinul său, prin urmare, din cele 216 piese pot face o mulțime de obiecte interesante sau cifre.

Neokub (216 bile magnetice), recenzia mea

Ceva ce mi-a amintit de designer de copii, dar într-o astfel de tentă modernă. Soțul și fiul ei a găsit o mulțime de videoclipuri de pe Youtube, și a început să sculpteze propria lor „de sex masculin“ figură. Prima creatie a fost piramida de obicei, dar timpul și răbdare a luat mult. Pentru a face o astfel de „hack“ a magneților nevoie de aproximativ 200 de bile. Face 6 triunghiuri, și să impună unul-la-unu. Scamatorie, ceva timp liber și vă puteți bucura de creația.

Neokub (216 bile magnetice), recenzia mea

Neokub (216 bile magnetice), recenzia mea

Pentru mine, am ales figura unei stele, a luat 100 de bile, dar nu toate utilizate. La fel ca orice complex, dar dezvoltă gândirea și abilitățile motorii ale mâinilor, care este deosebit de adecvat pentru jocurile copilului.

Neokub (216 bile magnetice), recenzia mea

Neokub (216 bile magnetice), recenzia mea

beneficii NeoKub

Cub magnetic de bile - este un puzzle din generația actuală, utilizată pentru dezvoltarea de gândire pentru a cumpăra cuburi Rubik, dar acum - doar acest cub minunat de magneți. Dacă credeți că nu poartă nici un bine, atunci nu au mai avut loc în mâinile sale, și nu a jucat. Doar încercați să-l și vă va implica imediat în crearea de cifre interesante în procesul de dezvoltare. Consider că invenția utilă deoarece:

 1. Excelent dezvoltă abilitățile motorii ale mâinilor.
 2. Remediu pentru lene.
 3. Se face gândirea logică.
 4. Dezvoltă gândirea creativă.
 5. Se relaxeaza si te elibereaza de stres.
 6. mare activitate atunci când nu știi ce să treacă timpul.

avantaje:

 • Dezvoltă abilitățile motorii fine ale mâinilor.
 • Aceasta nu necesită condiții speciale de depozitare, suficient pentru a pune într-o pungă, care este inclus în kit-ul și a pus-o într-o cutie.
 • Nu bate, nu se sparge, nu se uza la fel de repede ca și jucării moi sau plastic.
 • Extinde imaginația unui copil, și pentru adulți.
 • Aceasta ajută dezvata de obiceiurile proaste.
 • Dezvăța din lene.

dezavantaje:

 • Bilele au nevoie de pulbere temporară de curățare specială, sau orice mijloc pentru magneți, metalul.
 • Dacă comparăm prețul unui cub cub cu NeoKub, apoi al doilea, din păcate, mult mai scumpe.
 • nu trebuie administrat copiilor cu vârste sub 7 ani, la detaliile mici nu au fost în detrimentul sănătății.

Aș adăuga că deficiențele de fapt relative, deoarece granulele pot fi ușor spălate cu apă și săpun. Principalul lucru este de a face acest lucru cel puțin o dată pe zi, după jucării de uz zilnic. Dacă vom compara nivelul de interes al copilului cu ambele jucării, fiul meu a optat pentru NeoKub modernă, iar eu, la rândul său, a fost de acord cu el. De asemenea, cred că puzzle-ul poate fi un cadou mare, nu numai pentru copil, dar, de asemenea, un coleg sau cineva de la rude.

După cum puteți vedea acest lucru este un înlocuitor demn de cub Rubik, în plus, avantajele pe care le aduce în câteva ori mai mult, astfel încât copiii noștri nu vor suferi de lene, iar un copil se va dezvolta imaginația, învață să gândească logic, și cred că rapid.
Vand NeoKub de la 216 bile pentru prețul de 900 de ruble, puteți pe butoanele din partea de jos pentru a stoca verificate de mine, fără risc și de fraudă. Și vă lăsați feedback-ul dvs. despre această jucărie neobișnuit!

bile Magnitanye Neokub - este un joc de puzzle, care va contribui la dezvoltarea creativității și permit să-și petreacă timpul interesant.

Scris de: Eldar

Foarte interesant joc. Pentru cei care iubesc puzzle-uri NeoKub place. Comandat de la recomandarea ta, magazinul este de manageri foarte buni si politicos. Deja stăpânit mai multe scheme.