Natural make-up pas cu pas fotografie

Regulile de bază ale machiaj natural

Natural make-up pas cu pas fotografie
Ușor de zi cu zi Makeover

Pielea sanatoasa este mata, cu ochii strălucitori, buzele blând și moi - asta e ceea ce machiaj natural. Secretul principal al meykapa naturale în care este proiectat pentru a sublinia frumusețea unei persoane sănătoase care nu este lovit. Putem spune că acest tip de make-up funcționează mai mult pe oamenii inconștiente. Dar ce avem nevoie!Cu toate acestea, „machiaj natural“ nu înseamnă întotdeauna „invizibil“! De ce?

Sociologii a efectuat un experiment interesant: sondajul de aproximativ 500 de oameni, au descoperit ca cea mai mare parte sexului puternic (80%) cred că este cel mai atractiv machiaj natural. Dar apoi aceiași bărbați au prezentat două fotografii de grupuri: unii erau fete de sex feminin cu ascetică minime de machiaj, în al doilea grup - aceeași doamnă, dar formată mai puternic. Și ce crezi? Mai mult de 70% dintre bărbați selectate fotografii cu un machiaj vizibil! De ce a fost o astfel de mizerie?

Faptul este că moderat luminos (dar nu tipator!) Meykap: buze apetisante, cu ochii deschiși, aspect radiant, catifelată - toate acestea trimite un semnal cu privire la starea de sănătate a acestui punct de vedere fiziologic atractive, „sănătate“ oamenilor înseamnă „frumusețe“. Prin urmare, vorbind de naturale make-up, avem în vedere este dorința de a sublinia feminitatea naturală și bunăstarea.

machiaj natural este adecvat în aproape orice situație: acesta poate fi purtat la locul de muncă și în vacanță; Există chiar și opțiuni de seara si de plaja pentru machiaj natural.

Deci, sarcina noastră - pentru a sublinia simplitatea sofisticare. Pentru a atinge scopul, este suficient pentru a se conforma reguli simple:

Înainte de a începe să se pregătească Maiko pielii. Curăță delicat si hidrateaza fata cu o loțiune sau lapte cosmetice și de crema de zi.

Natural make-up pas cu pas fotografie

Mascara și creion sprancene este mai bine să ia de culoare gri sau maro inchis. Strângeți peria genelor sau curbați pensete lor, obtinerea arata foarte expresiv, desfăcută.

Eyeshadow - tranziții ostentative, cel mai neutru. O mai bună utilizare a mat, nu mozaic perla.

Conturul Buzelor repetă nuanta de ruj sau luciu. Utilizați paleta luminoase - se va adăuga volum și moliciunea buzelor sale. Când creați un machiaj natural se poate face într-adevăr fără ruj, folosind un luciu de buze numai.

Natural make-up pentru blondele

păr moale Bright necesită nuanțe delicate în machiaj. În acest sezon de moda culori Sorbet - pastel pur ca lapte diluat - albastru pal, verde, roz, piersica.

Natural make-up pas cu pas fotografie

Consiliul. Nuanta poate fi aplicat sub formă de săgeți: în primul rând contur luminos, cu un creion pentru a desena o linie pe pleoapa de sus de-a lungul liniei genelor și apoi duplicat top umbre săgeată de aceeași sau puțin mai luminos umbră.

fată blondă, este mai bine să folosiți un rimel de culoare gri sau maroniu inchis. Nu contează ce culori pe care o alegeți pentru machiaj ochi pe buzele tale vor arata foarte bine lumina de culoare roz cu sclipici.

machiaj natural pentru brunete

Dacă aveți părul de mătase negru, fard de ochi poate face la toate fără umbre - doar o cerneală de carbon, este de dorit volum. Brunete în crearea meykapa naturale nu este interzis să folosească și creion de ochi negru.

Natural make-up pas cu pas fotografie

Pentru a crea tonul pielii perfect, să utilizeze mai eficient fundație lichid ușor. Aveți grijă că nu există nici o tranziție bruscă între față și gât. Pe buzele arata foarte bine nuanță foarte la modă cireșe translucide.

Consiliul. la buze și părea să fie mai delicată și moale, umbrită cu buza cleft peste un frotiu lumina nuanțe de alb.

machiaj natural pentru roșcate

Element roșu - aur și miere. Cu toate acestea, în funcție de culoarea ochilor va arata la scară armonioasă și verde-albastru. Principalul lucru pentru un naturale make-up - alege tonuri discrete și tranziții line. Este recomandabil să nu folosiți mai mult de două nuanțe, și de a le corela cu culoarea hainelor.

Natural make-up pas cu pas fotografieRoscatele ar trebui să evite albastru strălucitor și tonuri de violet - va greutate aspectul si slefuiti tot drumul. În această lumină nuanțe de liliac va arata foarte elegant!

Completarea imaginii unui fard de obraz și ruj cald pentru a se potrivi. Blush este mai bine pentru a pune o perie moale mare, care poate fi aproape atinge și suprafața laterală a gâtului.

machiaj natural pentru femei șatenă

Dacă blondele să se confrunte cu stil foarte transparent machiaj natural, apoi la femeile de culoare brun închis și maro cu părul meykap pot fi mai intense. Se pare set favorabil pe o combinație de două nuanțe de aceeași paletă de culori: un ton mai deschis impune mai aproape de colțul interior al secolului, iar mai inchisa accentuează pliului și du-te spre exterior.

Natural make-up pas cu pas fotografie

Liner, mascara si creion sprancene este ales în special în armonie cu culoarea parului: sprancenele nu trebuie să fie prea întunecată. Eyeliner cu atenție umbrite.

Buzele pot fi rezumate nuante naturale mute pentru a finaliza conturul cu un creion și să facă o ușoară luciu translucid.

machiaj natural ochi

Vechea glumă despre femei cu bust sinuos și atractiv: „Ochii se uite“ Deci, ei vor face la fel ne uităm în ochi!

Pentru a realiza un aspect convingător, strălucitor, trebuie să acorde o atenție la mai multe lucruri:

Pielea din jurul ochilor ar trebui să fie fără cusur: aici am ajuns la ajutorul anticearcan. Aplica-l pe zonele de sub ochi, ascunde cercurile intunecate și pete. Când naturale make-up este important, cu toate acestea, să nu exagerați cu corectorul. aplica întotdeauna la nivel local, exact pe zona cu probleme, cu atenție umbrită.

ondulare de gene. De obicei, genele cresc drept și îndreptat ușor în jos. Folosind modelare perii sau pensete speciale, îndoiți-le, obținându-se astfel efectul de ochi larg deschis, radiant.

Un rol important este jucat de bine îngrijit, ochi neted fruntea machiaj. Perie-le pieptene, iar forma si nuanta de creion vopsea sau sprancene umbra.

Pentru ochi căprui. La crearea de machiaj pentru acte cu ochi caprui astfel de reguli, mai bogat culoarea parului, paleta mai vie de umbre își pot permite. Prin urmare, moale beneficiu blond cu ochi de machiat nuanțe pastelate transparente și brunetă, de exemplu, poate spori și mai mult adâncimea vederii Combinația îndrăzneață de nisip și acvamarin.

Natural make-up pas cu pas fotografie

ochi costum maro și nuanță de roz, ai nevoie doar de a pune-le în mare pe pleoapa, sub fruntea, altfel puteți obține efectul de ochi pătate de lacrimi.

Pentru ochi albaștri. fete cu ochi albastri se poate lauda de multe ori pielea de lumină și de păr, un mod delicat implică trecătoare, lumină, strălucind din interior cum ar fi nuanțe. Ochi albaștri dermatograf negru nu este recomandată, este mult mai interesant să se uite creion contur luminos.

Natural make-up pas cu pas fotografie

Mascara ar trebui să fie selectate pentru a se potrivi cu parul. nu numai lungirea negru, gri, dar adecvat.

Pentru ochii verzi. Pentru un ochi verde naturale make-up make-up artiști sunt sfătuiți să folosească o paletă roz-bej. Se crede că nuanțele de culoare roz mai bine decât orice alt iris verde misterios, sporind astfel ochiul vizual. Nu mai puțin interesant va arata violet, nuante violet.

Natural make-up pas cu pas fotografie

Mascara de culoare roșie ciocolată perfectă, maro sau blond, cu ochi verzi.

Indiferent de culoare pot fi ochii cu naturale make-up întotdeauna să păstreze în minte gama de culori de haine și stilul general de rochie. Amintiți-vă că, atunci când creați imaginea nu există maruntisuri - există detalii!

Natural make-up pas cu pas fotografie

Hidrata. Înainte de a aplica make-up ar trebui să fie posibilă pentru a umezi pielea. În primul rând, se aplică crema pe ochi, și apoi umezirea fața lui.

Alege corector la tonul mai ușor decât tonul pielii. Detergent lichid, se aplică cu pensula. cosuri mici și roșeață ascunde. corectorului nu este nevoie de titularii de fericit ajustare suplimentară piele perfectă.

Se aplică o corecție înseamnă pentru întregul domeniu al T-zone. Din acest motiv pielea pentru a scăpa de gras, care este de obicei în grupuri de un număr mare de glande sebacee - pe bărbie, centrul de frunte și nas aripi.

Natural make-up pas cu pas fotografie

Aplicarea unui substrat transparent de lumină. Pentru a crea hidratarea optima si cea mai naturala a pielii, se amestecă cu baza de crema hidratanta. Proporțiile sunt selectate în funcție de tipul de piele - piele gras, cu atat mai mare cantitatea de cremă. Se aplica un strat subțire de fundație, folosind o perie sau degete.

Creați un luciu natural. Satin strălucire pielii, se aplică fard de obraz pe culoarea naturala obraji crema. Adăugați fard de obraz la partea de sus a sprâncenelor, la intersecția nasului și pe frunte, zona dintre buza superioară și nas.

Aplicare cu pensula sau fard de obraz degete pe partea de sus a pometi si sprancene. Utilizați culori naturale - roz, piersica, bej.

Natural make-up pas cu pas fotografie

Shining, aspect deschis. Pentru a adăuga ochii strălucind puritate, se aplică pe pleoape umbra nuanta roz pal. În cutelor pentru a adăuga adâncime ochi, adăugați un ton mai întunecat.

Concentrați-vă pe ochi. Aplica fard de obraz roz sau nuanta bej pe pleoapa inferioară, la granița bate joc. Această metodă pune accentul pe ochi, păstrarea naturalețe.

Aplicarea rimel. Mascara va adăuga adâncime aspect, o notă de eleganță naturală la make-up. Pentru a se conforma cu imaginea generală a genelor, unghiul periei de îndoire. Astfel, cerneala este aplicată cât mai aproape de partea superioară a biciului și ele sunt uniform vopsite pe tot parcursul.

Finală etapă - aplicarea rujului. Pre-umeziți buzele, pentru a alege nuante naturale de același ruj de culoare ca fard de obraz. În schimb, puteți folosi ruj luciu de buze, precum și culori naturale.

machiaj natural elegant, a demonstrat în fotografie, este universală. Este potrivit pentru birou, mersul pe jos și de vacanță.

Minimal make-up, culoare pură, piele naturală - și fața lui arată tânără și proaspătă. Cu nuanțe de joc, puteți ajusta forma feței, pentru a spori frumusețea și ascunde imperfecțiunile. Machiaj în stil natural este universal, este potrivit pentru birou, mersul pe jos și de vacanță.