Instalarea unui gard de carton ondulat, cu propriile lor mâini

Instalare Auto gard de ondulat

Material profnastilovy Astăzi este pe bună dreptate una dintre cele mai potrivite in mai multe scopuri de construcție, variind de la gard, care se încheie acoperișul acoperit. Pe puterea unui astfel de material nu este inferior la metal, și este mult mai ieftin decât toate celelalte, care pot fi utilizate în mod convenabil pentru astfel de scopuri.Instalarea unui gard de carton ondulat, cu propriile lor mâini

Gard sau un gard mic de carton ondulat - o construcție de înaltă calitate, un gard este de încredere, nu se teme de penetrare, are o durată lungă de viață și, astfel, construcția sa nu ia o mulțime de timp și efort. Prin culoare carton ondulat pot fi foarte diferite - de la tonuri întunecate, care se încheie cu „acid“, în conformitate cu structura producătorului materialului. Prin achiziționarea unui gard, a face o alegere rezonabilă, echilibrat în ceea ce privește calitatea, costul și timpul de construcție.

Garduri din carton ondulat eficiente nu numai ca o fata gardului casei, dar, de asemenea, pentru stilouri scrima de animale, variind de la mic, la mare. De asemenea, garduri panou profnastilovye oferă protecție de vânt, izolare fonică excelentă, fără praf în curte. Spre deosebire de lemn, ca un gard nu are nevoie de îngrijire și întreținere constantă, este mai durabil, costul întreținerii sale nu necesită infuzii mari și constante.

Instalarea unui gard de carton ondulat, cu propriile lor mâini

Atunci când este aplicat la dacha garduri profnastilovye arata modern, solid și elegant, pentru a nu atrage prea multă atenție la ceea ce este acolo, în curtea de dușmani și intruși. Gard organic se potrivesc în orice culoare a fațadei sau dimpotrivă, pun accentul accentul pe detalii vii ale exteriorului.

De-a lungul timpului de acoperire profnastilovoe nu-și pierde culoarea, nu poate fi influențată de factori de mediu și de condițiile meteorologice. Pe scurt, un astfel de gard este atât de benefic în toți indicatorii care poate fi considerat ca fiind unul dintre cele mai bune opțiuni pentru multe ocazii.

Instalarea unui gard de carton ondulat, cu propriile lor mâini

Proprietățile de bază ale cartonului ondulat pentru garduri

Principalii parametri tehnici ai acestui material sunt după cum urmează:

 • Grosimea foii ondulat poate fi de 0,5 - 0,7 mm;
 • Și acoperire polimerică anti-coroziune;
 • Mată filmate poliester și poliester-ordonare a acestui tip de material;
 • Frunza lungime de 12 m;
 • Lățimea foaie totală de 1,2 m;
 • Profil tub adancime de 8 mm;
 • foaie utilizabilă lățime 1,15 m;
 • Culorile Gamma RAL conform layout-ul;
 • Garanție producătorului foi de calitate: 10 ani pe tablă de oțel galvanizat și 10 ani din tablă de oțel alyumootsinkovannoy acoperire polimerică - 20;

De asemenea, materialul ezhtot poate varia inaltimea profilului de undă este cuprinsă în intervalul de 8-10 mm i15-20 tablă groasă.

Instalarea unui gard de carton ondulat, cu propriile lor mâini

Utilizarea de carton ondulat într-o altă clădire

Am profilat practic ideal ca astfel de instalații:

 • garduri temporare, porți;
 • pentru placarea exterioară a clădirilor și structurilor;
 • construite sub formă de garduri;
 • utilizate pentru tavane false;
 • construite construcții ușoare;
 • Este utilizat pentru diverse scopuri placarea peretelui;
 • pune partiții de perete.


Instalarea unui gard de carton ondulat, cu propriile lor mâini

De asemenea, profilate este convenabil, deoarece acesta poate fi utilizat în mod eficient, nu o dată, ci oa doua trecere de la un obiect la altul. În construcția privată a cartonului ondulat este esențială pentru garaje și grajduri, siding și plafoane exterioare. Pentru construirea gardului este simplu și ușor de transportat, se poate traduce, fără teama de a zgârierea sau daune.

Instalarea unui gard de carton ondulat, cu propriile lor mâini

Sarcina principală atunci când instalarea unui gard de carton ondulat - pune poli cât mai simetric posibil și fixați șinele exact la un unghi drept în raport cu suportul pentru a instala foile cu atenție, frumos și durabil. Chiar și zona de admisie mare poate fi montat rapid, sub rezerva regulilor de precizie pentru a instala stâlpi și pregătirea corectă a structurii de sprijin. În acest caz, vă puteți instala cu ușurință poate chiar un gard cu mâinile lor.

Instalarea unui gard de carton ondulat, cu propriile lor mâini

Există două moduri de a instala un gard de carton ondulat:

 1. 1. Pit, în care vor fi plasate posturi, găurite sau săpat în locuri unde markup trebuie turnat fundația și este secțiunea de frontieră. Materialele pe care le va avea nevoie în această etapă și în acest fel: un grund care transportă stalpi, pardoseli, ornamente laterale, vopsea, de metal, nisip, ciment, șuruburi, elemente de fixare speciale. Această opțiune de instalare este ieftin și buget.

Instalarea unui gard de carton ondulat, cu propriile lor mâini

 1. 2. Metoda de centură monolit sub gard. Fundația în acest caz, servește ca bază, și, în plus față de acele materiale care au fost menționate în primul paragraf, va trebui: pentru a crea un cadru de armare și de fundație cofraje pentru preparate injectabile din beton. Această opțiune este mai scump, dar de asemenea, mai durabil.

Instalarea unui gard de carton ondulat, cu propriile lor mâini

Pentru construcția țării sau în mărimea gardului prima opțiune este potrivit pentru case particulare, uita-te la ea mai în detaliu.

Instalarea unui gard de carton ondulat, cu propriile lor mâini

Înainte de începerea design de construcție și de a dezvolta un plan pentru viitorul gard, pentru a calcula valoarea exactă a materialelor necesare și efectuarea de măsurători la fața locului. Lopata sau, în cazul în care există, grădină elicoidale găuri Dig în pământ sub coloanele de sprijin. Adâncimea de suporturi nu trebuie să fie mai mult decât adâncimea de 0.8-1.2m. În mod firesc, cu atât mai adânc trebuie să fie groapă, și o fundație solidă pe cât de mare va gard. Acest lucru se face astfel încât atunci când rafală de vânt, și atunci când încearcă să intruși sa întâmplat aplicarea banca sprijină gardul și secțiunile sale.

După săpat găuri pentru fundație pot fi instalate poli, astfel încât acestea sunt perpendiculare pe sol. Distanța dintre posturile nu ar trebui să fie mai mult de 2 metri, maxim - 3. Atunci când betonul este turnat în groapă, ingheata, puteți elimina cofrajului. După ce betonul se toarnă finală poate începe pentru pictura stalpi si instalarea de tabla cutata.

Instalarea unui gard de carton ondulat, cu propriile lor mâini
Instalarea unui gard de carton ondulat, cu propriile lor mâini

Veți avea nevoie, de asemenea, pentru a seta jumperii - pătrat de tip tub și mici, pentru a ajuta atașați foi în secțiunile. Atașați terase ar trebui să fie un anumit tip de șuruburi autofiletante, precum și cel mai bine să se consulte cu experți în domeniu de fixare, sau cel puțin o știu de la aceste vanzatori hardware speciale.

Auto-instalare a gardului de carton ondulat. recomandări importante

Principalele avantaje profnaslitovyh garduri sunt prevederi, cum ar fi gard lumină greutate terminat la rezistența ridicată și rezistență la influențele mediului extern, durabilitatea și estetica gardului rezultant.

În plus, costul nu depășește prețul betonului cel mai ieftin astăzi evrozaborov, precum și cu privire la necesitatea unor măsuri de auto-instalare este mult mai simplă și mai ușoară, precum și în transport.

Instalarea unui gard de carton ondulat, cu propriile lor mâini

Puteți face întotdeauna pentru a pune acest tip de gard pe site-ul dvs., alegând din paleta de culori listează umbra care va reflecta unicitatea fațadei sau dimpotrivă - va ajuta să se ascundă de ochii indiscreti grupul din fata si curtea casei tale.

Ponderea în sociale. rețele: