Izolarea casei dintr-un bar ce și cum se face dreapta, cabana mea

Izolarea casei dintr-un bar ce și cum se face dreapta, cabana mea

Detaliile de construcție nu este - este nesemnificativ la prima vedere, nuanțele în totalitatea lor furnizează indicatori operaționali de construcție. Aceste nuanțe mici și caracteristici tehnologii de la unul pe altul - este datorită ei că oamenii au întrebări, cum ar fi modul de a izola o casă de cărămidă sau ca o casa calda din lemn? O astfel de tehnologie este aceeași, dar subtilitățile sau ca acestea sunt numite de mulți oameni lucrurile mici sunt diferite. Pe ei vor vorbi în acest articol, care, împreună cu site-ul moyadacha.org vom vorbi despre cum să producă încălzirea casei de la un bar cu mâinile.Izolarea casei dintr-un bar ce și cum se face dreapta, cabana mea

Locuinta cald dintr-un bar în afara unei fotografii

Izolarea casei dintr-un bar: preparat

Acesta este un reper important în procesul de soluționare problema modului de a izola casa dintr-un bar? Faptul este că, în timp, așa cum au fost, calitativ și cu sârguință nu ridica clădiri, fisuri sunt formate între elementele structurale. De obicei, acest lucru are loc în timpul primului an de funcționare a clădirii, și sunt cauza tuturor proprietăților de lemn - de la extreme de temperatură și umiditate doar conduce. Într-o mai mică măsură acest proces sunt supuse casa de cherestea furnir laminat, dar, în cazul în care clădirea a fost construită din bușteni naturale, rotunde sau bare profilate, de data aceasta manifestă în mod substanțial. Deci, toate zidurile de preparare pentru izolație se reduce la, în scopul de a elimina decalajul rezultat.

Care este consecința de a ignora piatra de hotar? Există un astfel de lucru ca punct de rouă - la fața locului de contact de căldură și frig, care apare de obicei condens. Dacă o fisură nu este stemuite, acest punct de rouă este deplasat pe pereții laterali interiori, la care pe suprafața sa, la fața locului cu o abundență de umiditate, începe să se formeze și ciuperci de mucegai.

Locuinta cald dintr-un bar exterior: alegerea materialului

Până în prezent, diferite tipuri de izolație, industria noastră a dezvoltat, este posibil să se spună în masă. Dar cele mai comune, folosite aproape universal, sunt doar două - este polistiren (spumă) și minerale lână. Acestea permit izolarea termică eficientă a clădirilor de orice tip - nu excepția, și sunt acasă de la un bar. Există, totuși, un avertisment, care, în acest caz, joacă un rol-cheie, și nu știind că poți face rost de o mulțime de probleme cu casa - pentru a înțelege această nuanță, ar trebui să examineze principalele caracteristici ale acestor două tipuri de încălzitoare.

 1. Spuma. material ieftin, pentru care a primit său larg - cu ieftinătate, el are deficiențe foarte grave. Mai degrabă unul - material spongios este un vapori. Pur și simplu pune, după încălzirea casei se transformă într-un termos, și de umiditate, care este format în interiorul casei, să nu iasă. Acest lucru este rău nu numai pentru oameni, ci și pentru structura de lemn, inclusiv - pentru el, dacă nu pentru alte acasă, este foarte important să se mențină o umiditate stabilă, și se poate face numai prin utilizarea de izolație corespunzătoare. Spuma, așa cum ați înțeles, acest lucru nu se aplică - nu se poate folosi pentru a izola casa dintr-un bar nu din interior. nu în afara.
 2. Vata minerală - „respirație“ izolare. Are o mare pereche de umiditate și poate fi utilizat pentru izolarea termică a casei de la un bar de interior și exterior. Această proprietate de vată minerală este atât un dezavantaj - faptul că în calitate de umiditate incalzitor napityvaniya, caracteristicile sale de izolare termică sunt reduse. Cald nu lână, iar aerul dintre fibrele care dislocă apa. Acest lucru poate fi evitat prin utilizarea membranei bariera de vapori - lipsa este eliminat și este bine.


Izolarea casei dintr-un bar ce și cum se face dreapta, cabana mea

Casa de încălzire a fasciculului foto

În general, în cazul în care pentru a rezuma, concluzia în sine sugerează - încălzirea acasă dintr-un bar exterior, sau chiar în interiorul, trebuie neapărat să fie efectuată „respirație“ de izolație, adică vată minerală. Alte opțiuni nu sunt date - dar, în acest caz, trebuie să respecte cu strictețe tehnologia de izolare. În caz contrar, toate același punct de rouă se mișcă în direcția greșită este nevoie. Întrebați, în ceea ce ai nevoie? Trebuie să fie scos. Cum de a face acest lucru? Și iată ce vom vorbi în continuare.

Încălzirea case din bare profilate: Tehnologie

După cum sa menționat mai sus, izolarea peretelui casei din lemn se face destul de simplu, dar, ca și în altă parte, există unele nuanțe care ne uităm la trecerea prin studierea secvenței de lucru. Se pare, după cum urmează.

 1. După cum sa menționat mai sus, prima etapă a lucrărilor legate de încălzirea casei de la un bar, este de a pregăti pereți. Despre cum se face, am spus mai sus, și se adaugă aici nu este atât de mult - în special, spun că zidurile obligatorii ale casei trebuie să se ocupe de impregnare antiseptic.
 2. Apoi, vom colecta sau de cadru, ca să spunem așa, pentru a seta lada de material cu care se confruntă. Structura carcasă pe deplin depinde de tipul de material de căptușire. De fapt, aici există doar două opțiuni - în cele mai multe cazuri, oamenii preferă să mențină frumusețea materialului natural și este utilizat pentru placari toate același lemn. De exemplu, garnituri de casa de bloc sau altele asemenea. Alternativ, utilizați un alt tip de panou, sub o piatră sau sub lemn. Pentru panourile și garniturile au nevoie de diferite ladă, pe structura pe care pur și simplu se poate învăța fie online, fie pe ambalajul panourilor. Mai mult decât atât, diferențe în structura Batten poate consta în, este programată o instalare fata asieta. De exemplu, aceleași șipcile pot fi instalate orizontal sau vertical - astereală este transversal pe direcția de mers. Pentru o structură cadru de lemn mai bine câștig de lemn a cărui secțiune se selectează pe baza grosimii izolației.

Izolarea casei dintr-un bar ce și cum se face dreapta, cabana mea

Izolarea termică a pereților casei de lemn fotografie

 • Se calculează grosimea izolației suficient. Dacă temperatura din regiunea dumneavoastră nu scade sub -20 grade Celsius, vata minerala este prevăzută în grosimea de 50 mm - în consecință, lemnul pentru un cadru care urmează să fie utilizat cu o secțiune de 50 mm. Dacă îngheț este mai puternic, vata minerală să fie instalat într-un strat de 100 mm, - ca urmare, au nevoie și un bar cu o secțiune transversală a uneia dintre părțile la 100mm.
 • În cazul în care cadrul dispozitivului trebuie să fie strict asigure că acesta este poziționat într-un nivel vertical clar, și toate barele formează un singur plan, așa cum se spune, fără distorsiuni.
 • Și apoi totul este simplu - între barele prevăzute de vată minerală, care pot fi montate în două moduri diferite. Acesta poate fi blocat la casa, dar puteți repara mijloacele mecanice - indiferent cum o faci, principalul lucru pentru a observa această nuanță o necesitate. Faptul este că, în timp, vata minerală poate aluneca în jos sub propria greutate - dacă se întâmplă, toate eforturile vor fi pierdute în zadar.

  Izolarea casei dintr-un bar ce și cum se face dreapta, cabana mea

  Izolarea casei dintr-un bar în afara unei fotografii

 • Pe partea de sus a unui încălzitor folosind un pistol cu ​​capse în clemele de șasiu pe abur - a pus-o parte aspră a casei. Zona Stand o necesitate, deoarece acest material într-o parte deține umiditate, dar nu și în altele - o sarcină barieră de vapori este de a obține o pereche de umiditate din casa la exterior. Alăturați-vă fragmente dintr-o barieră de vapori este necesar să se suprapună.

  Izolarea casei dintr-un bar ce și cum se face dreapta, cabana mea

  Case din Warming fotografie lemn profilate

  Și ultima etapă a lucrărilor legate de rezolvarea problemei pentru a izola casa dintr-un bar se confruntă cu un material decorativ din față. Aici toate elementare, acest lucru este destul de posibil să te înțeleagă.

  În cele din urmă, tema încălzirii casei de lemn în țară este de a adăuga un singur - izolarea termică a pereților - este doar una dintre etapele de lucru care se referă la structura de izolare în ansamblu. vă puteți aștepta la un rezultat bun numai atunci când egalitate cu izolație de perete se va face podea izolare, tavan, ferestre. uși și chiar acoperiș și fundație. Numai în acest caz putem vorbi despre izolarea completă a construcției vile.