Împodobiri de mireasa cu propriile sale mâini

Până în prezent, nu este un secret faptul că cumpararea de bijuterii pentru mireasa poate fi în fiecare butic de accesorii pentru nunta. Astfel, există o întrebare urgentă despre faptul dacă mireasa vrea să le cumpere. Fiecare fată visează să vadă nu numai nunta original, dar, de asemenea, vrea să fie cea mai frumoasa mireasa.bijuterii de nunta pentru mireasa in aceasta joacă un rol important. Desigur, nu orice fată își poate permite să cumpere pentru tine bijuterii pentru bani fabulos, prin urmare, o alternativă la bijuterii scumpe poate fi un produs unic realizat din lut polimer. Bijuterii nunta din lut polimer atrage ochiul cu originalitatea și creativitatea.

Trebuie remarcat faptul că fiecare mireasa poate alege din întreaga masă de seturi de nunta, care corespunde cel mai bine stilul de rochie, și modul ei de mireasa individuale. Este demn de menționat faptul că decorarea unui manual mireasa din lut polimeric sunt destul de scumpe. vă sugerăm să facă propriile lor, astfel încât să nu se privează de posibilitatea de a scoate în evidență pentru ziua nuntii lor. Chiar dacă n-ai ținut în mâinile polimer argilă, nu vă faceți griji, doar tu prada, iar produsul nu primiți.

Să depună toate eforturile vă puteți frumos set de bijuterii de nunta face și să devină cea mai extraordinară mireasa. Ai încredere în mâinile tale abilă și imaginația. Ca una dintre variantele de mireasă bijuterii, vă oferim pentru a face o mireasă bijuterii cu un set incredibil de frumoase flori realizate din lut polimer.

În acest maestru clasă discutat nuanțele fabricarea culori de lut polimer, precum și culoarea în sine în procesul de asamblare a unui set de bijuterii.

Chiar dacă nu ați lucrat cu lut polimer și bijuterii de nunta fabricate pentru mireasa. apoi, după citirea acestei clase de master, veți vedea că acesta poate ajuta pentru a crea o mulțime de bijuterii frumoase și originale, care nu puteți cumpăra într-un magazin de bijuterii.

Și acum să trecem la o clasă de master și de a se vedea modul de a face bijuterii frumoase pentru mireasa din lut polimer.

Pentru a crea bijuterii pentru mireasa la nunta, avem nevoie de aceste materiale și instrumente:

 • Polymer Clay Cernit alb, translucid alb, roz, maro deschis sau bej, verde;
 • papetărie cuțit;
 • Mașină de Paste;
 • vopsea acrilică albă;
 • scobitori;
 • Stiva cu mingea;
 • Diametrul firului de 0,5-0,6 mm;
 • Clește, freze laterale;
 • Weiner brăzdat foaie;
 • bandă stlasnaya albă;
 • Cutter;
 • sârmă de memorie pentru coliere și brățări;
 • Baza pentru inelul jantei și pentru shvenzy;
 • Burete spuma.
 • Plastic sau tăiere tăietor în formă de flori pyatilistnyh două diametre mici;
 • Mucegai cu petale textura simulate;
 • tăiere din material plastic sau freze în formă de frunze, rotunde și sculptate

Împodobiri de mireasa cu propriile sale mâini

Set de bijuterii pentru mireasa - o clasă de master

Deci, vom crea bijuterii pentru mireasa, o fotografie pe care le vezi mai sus. Set de bijuterii va consta nu numai din volumul mare de flori, dar și din numeroase flori mici, de la tonuri pastel polimer argilă. Înainte de a lucra mash polimer lut în mâinile tale, astfel încât acesta devine moale și pliabilă. După aceea, se rostogoli într-o mașină de paste pentru numărul cinci modul. Grosimea rezervor gata ar trebui să nu mai mult de 3-5 mm grosime.

Împodobiri de mireasa cu propriile sale mâini

Cu freze diametru circular de 5 mm. decupate din acest strat un număr mare de cercuri. Feliile rezultate pus pe un burete. Dă fiecare o cană de formă convexă lut folosind o stivă cu sharikom.iTakim fel ai făcut petale de flori viitor. Conectați trei petale împreună. Vei avea un boboc. Adauga la ea încă cinci petale, și veți obține gata pentru a deschide floare din lut polimer.Împodobiri de mireasa cu propriile sale mâini

Pentru a le aceste culori ar putea face ornamente pentru mireasa, care au nevoie pentru a face găurile corespunzătoare înainte de a începe tragere. flori mari de nuanțe pastel de lut face pe același principiu.

Împodobiri de mireasa cu propriile sale mâini

Pe mâna stângă a pus petalele unei flori. Cu marginea stivă cu tab-ul mingii trage, astfel încât acesta este transformat cu convolutiile. După aceea, în centrul fiecărei petale face același adâncitura stivă. Rețineți că puteți crea petale de culori diferite și să le combine în flori finite pe cont propriu. Numărul intern de petale de flori pentru a face de aceeași dimensiune și culoarea petalelor, suprapunându-le suprapun reciproc. exterior rând de flori lut polimer are cinci petale.

Împodobiri de mireasa cu propriile sale mâini

Priviți cu atenție la flori, multe dintre ele pot avea defecte și formă neregulată. petale de flori corecte lama. Cu ajutorul pinilor face culorile din găurii, ceea ce le va permite să fie înșirate linia de pescuit sau șir. Pune culorile preforme obținute în cuptor pentru coacere.

Împodobiri de mireasa cu propriile sale mâini

Tulpina de o floare și frunzele vor trebui să facă din lut o culoare verde deschis. Laminată polimer argilă mașină Paste. Grosimea stratului trebuie să fie nu mai mult de 3 mm. Cu ajutorul unui număr mare de flori tăiate, vă wastrel va folosi ca tulpini de flori și boboci. Grosimea de sârmă de 0,5 mm tăiate în segmente de 5 mm. Asigurați fiecare bucată de sârmă perelnuts folosind un clește și introduceți-l în culorile gaura svoznye.

Împodobiri de mireasa cu propriile sale mâini

Capătul ascuțit al septului pierce de sârmă. Asigurați-vă venele cu un ac pe suprafața sepale. Se coace în cuptor flori.

Să începem crearea de orhidee. Pentru a le face să gătească din plastic alb și transparent. Conectați lutul în proporții egale și să treacă prin paste de mașini. Grosimea stratului trebuie să fie nu mai 4mm. forme tăiate folosind opt dreptunghiuri identice.

Așezați dreptunghiurile pe partea de sus a reciproc gramada.

Împodobiri de mireasa cu propriile sale mâini

Dă această formă de grămezi de bastoane, atunci diamtr uzhmite, astfel încât acesta sa ridicat la 2 cm. Trei felii forma frunzei, iar celelalte două felii Dă plat și de formă circulară. Utilizarea Mold venelor face petale. Următoarea Dă sfaturi ace de forma petale ondulate. Colecta flori de orhidee.

Pentru mijlocul florii tăiate dintr-o țaglă maro deschis lut polimeric într-un păpuși cuibărit. Din lut polimer fabrica benzi albe și înveliți-core floare.

Împodobiri de mireasa cu propriile sale mâini

Pune pe de palmier inima Bud și să-l șanțurilor. Conectați-l la petalele. Din lut polimeric roz face o petală. Aplica-l cu ajutorul lamelor de relief și ace. Conectați acest lucru cu petale de flori de orhidee. Fa-o bine și boboci acest bastoane cu dungi.

Împodobiri de mireasa cu propriile sale mâini

Se taie trestie de zahăr în felii subțiri și forma lor le petale. Înfășurați în jurul picăturilor pas care urmează să fie suprapuse unul pe celălalt. Din stratul de argilă de 4 mm grosime de tăiat un număr mare de petale. Asigurați-dungi Weiner pe ele. Introduceți cablul și așezați pe de copt.

Împodobiri de mireasa cu propriile sale mâini

După ardere la partea gresita cu un ac face caneluri pe petalele. Semifabricatul bază de metal tencuita lumina argilă polimerică verde. Finit floare orhidee, aplica vopsea acrilică. Noțiuni de bază pentru kit-ul de asamblare. Atașați flori, mugurii și frunzele de polimer argilă pe un fir așa cum vă place.

Vă recomandăm să alterneze flori mari, intercalate cu flori mici și boboci de a stabili și păreau perfect în proporție. Acum bijuterii pentru mireasa la nunta gata. După cum puteți vedea, cu propriile lor mâini atât de ușor de a crea ornamente uimitor de frumoase ale capului miresei. colier și cercei. În acest caz, dacă citiți această clasă de master, dar nu și o mireasă într-un timp scurt, și va fi prietena ei sau iubit este un set de bijuterii este un mare cadou pentru nunta.

Împodobiri de mireasa cu propriile sale mâini

Set de bijuterii pentru mireasa. fotografie

Împodobiri de mireasa cu propriile sale mâini