Care este rezumatul, prezentarea gratuit gata, fara inregistrare

Care este rezumatul, prezentarea gratuit gata, fara inregistrare

Ce este un rezumat?

Prezentare - este o parafrazare a textului (orale sau scrise), prezentate sub forma unor activități de formare pentru dezvoltarea vorbirii elevilor, formarea și consolidarea abilităților de construcție stilistică și ortografie. Prezentarea, ca lucrarea acoperă o gamă de ambele exerciții orale și scrise, care sunt în dificultate și repovestirile literale de texte scurte și scurt natura transferul întregii lucrări.Conform precizie parafrază rezumat al textului pot fi detaliate sau pentru a vizualiza comprimat. O repovestire detaliată a memoriei trenurilor, face ca piesele de ceas pentru a construi secvența de prezentare. Comprimat schiță de predare repovestire, iese în evidență punctele importante.

Pe site-ul nostru puteți descărca prezentarea stand-alone a numeroase lucrări științifice și opere de artă. Aceste prezentări gata făcute pot fi utilizate nu numai pentru scopul propus, dar pentru un scurt studiu al operelor literare și discipline reduse de dezvoltare, și ca materie primă pentru multe publicații științifice: rezumate. cursuri. diplomă. Concizie permite utilizarea de prezentare, precum și materiale pentru eseuri despre opere literare.la cerințele de prezentare

Pentru rezumate ale textelor selectate din lucrările de artă, opus jurnalistice, precum și lucrări științifice și populare. predare nu se limitează la practica de materiale de tip text subliniate, astfel încât pentru retratare ca material adesea folosit de înregistrare literară și dramatică, începând cu glisa emisiuni, filme, spectacole.

O declarație scrisă cu excepția ortografie, punctuație abilități și competențe de vorbire cerute de studenți și alte competențe:

Conform tipurilor de vorbire, care sunt utilizate în text, prezentare este împărțit în:

Narativă - în acest tip de rezumate de la elevi necesită mai presus de toate o secvență narativă corectă a evenimentelor, principalele cauze ale textului.

Descriptiv - reprezintă un tip de rezumate mai complexe. Astfel de texte dificil digerate și necesită utilizarea elocventă proactivă înseamnă în timpul transmiterii materialului.

Prezentare-argument - în acest tip de narațiune este important să se înțeleagă principalele puncte ale textului și le trece în repovestire, care leagă în mod logic să păstreze tranziții între argumente.