Ghicitul pe fotografii pentru a iubi metoda de lucru de

Cum de a ghici din fotografie

Ghicitul pe imagini astăzi este foarte popular și are o mulțime de moduri și forme, este acasa sau divinație prezicător, tipul de la fata pe dragoste, relații, etc. Fiecare imagine are propria furnizare de energie, care este ușor de un profesionist de utilizat și consideră ca om bun, și împotriva lui. Cu toate acestea, accesul la această energie nu sunt toate și le place, ca și în cazul în care fiecare dintre noi se poate manipula numai oamenii folosind imaginea lor, ar fi haos în lume.Ghicitul pe fotografii pentru a iubi metoda de lucru de
relație de energie și interacțiunea dintre om și imaginea sa în fotografie este clar, motiv pentru care divinație de fotografii a devenit atât de popular formă de vrăjitorie și tot felul de divinație

Fotografia ajută la determinarea soarta unei persoane, și compatibilitatea cu reptila. Cum este posibil acest lucru? Datorită bioritmul personale. Persoanele cu bioritmurilor similare, există o armonie completă în relație.

Și chiar opusul pot fi observate la persoanele cu bioritmurile opuse, ele nu pot nici că au copii, nu face probleme și de a coexista pașnic, dar elementar - pentru a vorbi pe teme neutre. Primele se nasc copii frumoși au o căsnicie fericită, iar casa lor - un pahar plin, atitudini - idealiste.

relația omului cu imaginea sa a fost dovedită în Evul Mediu. Oamenii cred în spune că un portret sau o fotografie poate lua de la un om de energia lui. În istorie, există cazuri în care un om a murit la scurt timp după ce artistul a terminat portretul său.

Divinație prin intermediul fotografiei, puteți învăța să se adapteze propriile lor de energie pentru a se potrivi nevoilor lor. De exemplu, pentru a atrage noroc în viața personală, îmbunătățirea relațiilor sexuale și atracție pentru sexul opus, pentru a face schimbări favorabile în carieră, familie, sănătate.

Ce ai nevoie pentru fotografie divinație

Ghicitul pe fotografii pentru a iubi metoda de lucru de
Thin-conexiune de energie între o persoană și imaginea sa, ajuta specialistul pentru a descrie în detaliu evenimentele din trecut și viitorul

Prin această metodă de ghicire a făcut un impact asupra aurei umane, folosind științele ezoterice. În procesul de divinizare a corpului eteric al omului cu fotografii atașate forme specifice gândirii magice, paraziți în organism și afectează comportamentul persoanei.

Ca urmare, studiile au arătat că biolocation divinație de amprentele au într-adevăr puterea, așa cum sunt subtile-conexiune de energie între om și imaginea sa. Acest lucru permite profesioniștilor să pătrundă secretele din trecut, prezent și viitor al individului.Pentru divinație de nevoile foto:

  • nume;
  • Data nașterii;
  • fotografie;
  • Formularea clară a problemei sau a situației.

Este cu aceste informații funcționează majoritatea ghicitorilor și este nevoie de aceleași informații în ritualurile de acasă efectuate în mod independent.

Ghicitul pe dragoste

Pentru a face acest lucru, divinație trebuie să ia o bucată de hârtie, scrie pe ea numele unei persoane iubite, vârsta lui, ochi si culoarea parului, precum și de creștere. O foaie pliată în jumătate, fotografii încorporate plăcut. După ce foaia este luată în mâna stângă și au dreptul de a conduce pe mâna stângă, în sensul acelor de ceasornic, ca și cum ar lăsa energia și dorința prin hârtie persoanei care este prezentată în fotografie.

Ghicitul pe fotografii pentru a iubi metoda de lucru de
Cu o dragoste vraja pe o fotografie nu se poate lega de o lungă perioadă de timp, pentru ca orice vraja - violența asupra voinței umane

Urmând procedura descrisă mai sus, este necesară pentru a scoate hârtia foto, care, la rândul său, este ars pe o farfurie. Fotografia nu poate fi ars, deoarece persoana poate opri atunci va iubi.

În timpul arderii rituale, asigurați-vă că hârtia de ardere. Dacă repede - un om în dragoste cu tine „până la urechile lui.“ Hârtie prost ars și încă arse sau Koptelov - vei fi impreuna, dar nu va fi ușor și greu. hârtie nears indică faptul că sunt destinate să fie cu această persoană, și ar fi mai bine lăsat să plece.

Pentru dragostea vraja pe o imagine foto de hârtie necesară, mai degrabă decât pe ecran, cum ar fi un computer. În timpul ritualului, camera ar trebui să fie implicate numai surse de iluminat naturale, cum ar fi lumânări, pe măsură ce va lucra cu energiile subtile și interferențele electrice pot provoca grave sau chiar anula puterea ritualului.

Ghicitul pe fotografii pentru a iubi metoda de lucru de
Specula pe fotografii de la o dragoste vraja - este o metodă de divinație și impactul asupra aurei și magie fotografie ghicitul este utilizat în prezent de majoritatea ghicitorilor și vindecătorii

În mod ideal - utilizarea prevestiri fotografii alb-negru, ca și pentru producția sa de cristale de argint sunt folosite pentru a ajuta la magie, de umplere puterea ei, și acțiunile tale - eficiența și să se concentreze.

Pe fotografie pentru o vraja de dragoste nu ar trebui să fie alte persoane și persoane, altele decât obiectul vraja iubirii. trebuie neapărat să meargă înainte de ritualul în biserică și, dacă nu te rogi, cel puțin doar pentru a fi acolo, deoarece chiar și o scurtă ședere în templu și curăță un om îndepărtează severitatea lui sufletul de gândire și de acțiune.

Vrăjesc obiectul ar trebui să fie pe lună în creștere, precum și pentru a face și alte acțiuni constructive. Vraja de dragoste, a avut loc pe Luna scădere, se răcește simțurile și aduce o atitudine negativă.

Seara a pus un perete sau o masă fereastră, acesta se acoperă cu o cârpă curată, a pus într-un sfeșnic una sau două lumânări și lumină. Se scoate din tabel și rupe-l de pe orice elemente care conțin metal, deoarece acestea disipa energia.

Spell ar trebui să înceapă vineri, deoarece gestionează Venus - patroana dragostei. Ritualul se repetă de mai multe zile, în funcție de metoda aleasă.

Când toată lumea în sala gata pentru ritualul, a pus o fotografie a obiectului pe masa între lumânări. Ar trebui să se concentreze asupra dumneavoastră preferat, la egal la egal în imagine și umple imaginea unui om gândurile sale. Deci ai configurat persoana pe tine si unda ta. Privind la fotografie, spune 12 ori următoarele cuvinte:

„Adam și Eva au păcătuit, a dat naștere la copii, deoarece dragostea reciproc. Și mă vei iubi. Amin. "

Ritualul se repetă timp de trei zile consecutive.