Cvartetul - și

Cvartetul "I". Nu contează omul

In rolurile principale:
Leonid Baratz, Rostislav Hait, Alexander Demidov, Kamil Larin, Galina Larina Elena Demidova, Maxim Vitorgan Alexei Kortnev Alexander Cekalo, Alena Babenko, Nonna Grishaeva Mikhail Politseymako Alexander Zhigalkin Alexander Pashutin Igor Zolotovitskii Alexei Agranovich, Dmitry Dyachenko .Despre film:
Filme „Ziua Radio“, „ziua alegerilor“ și două saga realiste și amuzant de conversații bărbați - sunt de succes și iubit cu adevărat proiecte de vizualizare „Cvartetul“.

Istoria acestui grup a început acum 20 de ani. Apoi, un grup de tineri vizionari, studenți ai Facultății de Variety GITIS, a luat o decizie serioasă, neavând nici bani, nici conexiuni, de a crea un teatru unic. Ideea de la începutul anilor '90 mai mult decât riscant și aparent fără speranță. Perspectiva, după cum știm deja, a fost. Băieții de la „Cvartetul“ și faima realizat și recunoaștere. Cu toate acestea, acum, în retrospectivă, se spune că dacă ar ști atunci ce ei trebuie să treacă prin, ea nu ar fi îndrăznit să facă acest pas ...teatru comic „Cvartetul“ - este în primul rând pilot sale, care nu este cu adevărat patru și cinci. Quintet: actori - Leonid Baratz, Alexander Demidov, Kamil Larin, Rostislav Chait și regizorul Sergei Petreykov. Este în această linie-up, au început să lucreze în anul 93-lea și sunt încă de lucru. Certăm, argumentând, de a dezbate, dar de 20 de ani rămâne împreună, sprijinindu-se reciproc și pe scenă și în spatele scenei. „Cvartetul“ - un mecanism unic coerent și, în același timp complet diferit părtășie, personalități remarcabile autosuficientă și. În acest film, spectatorii vor vedea o imagine a fiecăruia dintre participanții la teatru. La urma urmei, fiecare dintre ele are propria poveste despre dragoste, copilărie, familie, profesie, si multe altele ....

Durata: 00:51:57
Traducere: Nu este necesar