După ce m-am îmbătat

- Beat ca este destul de MCH, a venit acasă, îmi place acest lucru mai normal. Eu pretind că normal)) ceva de genul pomylas sa dus la culcare, și apoi MCH cu iubirea lui, bine cred, cu mine, nu pierd nimic, bine în ea fumuri, apoi am fost beat, capul meu stopisyat gânduri diferite și imaginația dezvoltat bine și atât a izbucnit în lacrimi în timpul actului sexual))) da Vgolos, zhalostliiivoo_)) bine MCH speriat, ce spune el, și eu fac. Imaginați-vă, atât de rău pentru pinguin a fost, ei lucruri săraci se difuzează în Antarctica, și există gheață, cad și de a lua în sus nu poate, pixuri, nu, și kotyatsya la mare de gheață))) Și plânge până când a adormit, toate muci))) ) După aceea, nu fac sex la beat)))- Eu, o zi, după ce a atins șampanie ieșind din toaletă în club de noapte, halat ascuns din nou într-o curea, și chiar stau în același timp, în ciorapi)))) Aici a fost un spectacol)))))))))))

- Și m-am îmbătat ca dracu 'pe o a doua întâlnire cu un tip, a lucrat ca medic psihiatru-narcolog.

- Toate festivitățile din orașul nostru a avut loc în centrul orașului, în apropierea monumentului lui Lenin. Și într-una din New Years tusim acum în centrul orașului, dans. M-am uitat la monument, și dintr-o dată începe să se aplice în ochii mei. Am vrut să țipe: „Oameni, Lenin cade .. Retragerea“

În clipa următoare am deschis ochii mei minte.

- fete, asa ca am nechezatul dimineata, recitind SMS-uri care își încetează activitatea
În general, coniac de băut ieri cu autoritățile) au convins sticla timp de două incendii mi într-un fel cu întârziere, în drum spre casă. plecat, vreau să spun de mers pe jos de la metrou (ca întotdeauna, care au citit mesajele mele anterioare în acest Temko conștienți de această caracteristică), du-te și simți - acasă într-o astfel de stare va fi cu siguranță rău, astfel încât - ei bine, este necesar vyzvanivat prieteni și du-te pentru o plimbare, de vreme bună SMS-ul vă permite să scrie la un prieten, el numește înapoi cu cuvintele: „Liu, ce sms ciudat“ eu nu cumva să acorde o atenție și. dar în dimineața am citit că ieri a trimis curbele mele mâinile într-un set cu un creier și T9 citat beat: „Prietenul meu, alo zhonglik mergi?“ chtoo Adică, în cazul în care a făcut zhonglik - să nu se concentreze amintesc.

- Vinerea trecută ne-am dus la o plimbare, bine, într-un fel mai ales eu nu beau. 2-3 pahare de vin, și până la 4 dimineața am lovit ceva și am decis să cumpere o casă de bere și se bea. Dar aici byada după 4 alcool v NYC nu vinde. Dar eu sunt un alcoolic cu experiența și știu un „loc“, unde puteți face acest lucru, vino ieși din taxi, am ajunge la trotuar, mă duc la el și care se încadrează pe ambele genunchi, chiar în fața acestui magazin și în inerție aproape atinge fruntea de asfalt. Aici lângă mine în genunchi să thump un băiat tânăr în „sic, sic“ și spune textul, „Da blogoslavyat de putere mai mare este locul ideal pentru ceea ce noi, cei tineri, pentru a continua a da o seară plăcută.“ ia mâna mea, ascensoare (brațul în sus) și începe înainte și înapoi nakolonyatsya (Tipo ne rugăm).

- Soțul ei sa îmbătat la petreceri.
Am fost la gratar, el a decis să se îmbete, spun ei, „condimente nu beat Nicado, chiar încercați dvs. de vârstă.“
Am pus în pat un copil într-un scaun cu rotile - mers pe fiica căutat, de 3 ori ma întrebat: „Unde este copilul?“ "Spit" - răspuns. „Ești sigur că nu a fost înlocuit?“
A treia oară, a spus că ea i-au dat cheile și du-te acasă. Cred, apoi se așeză pe un jurnal și tristețe: „Toate marait la mine, și pentru că eu sunt un bătrân, bolnav om am senilitate, scleroză, sciatică și ureche mancarimilor, iar tu râzi.“ Face a fost - a fost de gând să plângă.
Fiica mea sa trezit - el a mers și a scos toate pe tema „uite ce am un copil minunat.“
Și apoi zapechalilsya: „Asta va crește, găsi un oarecare vampir și să se căsătorească și tata nu va avea nevoie de un pat cu un șacal, lasă-mă și știu că noaptea sa trezit și am plâns că sfarcurile ei să aibă să ... eu nu dau în case de căsătorie, în spatele cortinei, din stânga (târî de-a lungul peretelui, mai precis) să doarmă pe canapea în bucătărie, cu cuvintele. „eu sunt beat, eu nu sunt demn de tine, mă retrag în exil, în exil.“
La ora 2 târându înapoi în pat. Nu numai că Stank de stătut, deci încă tot timpul încercând să mă ascund cu cuvintele: „Dormi într-o pătură, iar apoi muci va fi“ torturat.
Am început să împingă deoparte patul lui - a fost ofensat și a spus: „Tot ceea ce a dus la praf și umilire.“ Hid sub pat și a dormit acolo în dimineața nu a putut ieși, blocat. Și pentru o lungă perioadă de timp nu am crezut că a urcat în mod voluntar
Și am cumpărat iaurt și apă minerală pentru 500 $ în daune.

- mijlocul de noapte auzim cântând pe stradă, am alerga la balcon, văd ce tipul care are o mână prietena mea în pantaloni scurți (sundress ei călare și agățat pe gât) -ona în zyuzyu beat))) este a doua serie)), apoi noi nu putea să se dezbrace, ea a căzut într-o valiză tot timpul), apoi, în dimineața când a venit la ea ihtiandr- maxilarul dislocat, iar ea a scris o notă, pentru că ea nu putea vorbi, și a încercat să ne, la rândul său)) trezesc) 2 ore mai târziu ea sa dovedit) falca medicul ei a pus) este încă în viață și bine)
Și îmi amintesc ca un cocktail la bar numit „min, nu“, atunci când zapryagivaet barman pe tejghea și pune un pahar între picioarele ei, și este beat fără mâini)))))) a fost distractiv).

- Își aminti cum anii studenției a menționat colegii DR. La mijlocul sărbătorii, ziua de naștere băiat destul de smulși și l-au dus în camera de lângă dormi. Apartamentul dispune de un detașabil, rupt în jos o astfel de groază! în acea cameră am stat staaaaaary o canapea, pe care, de fapt, arborat corpul. Apoi, petrecerea a continuat. totul și a uitat să se gândească la gazdă, până când au auzit niște sunete ciudate din acea cameră. Ne-am dus să se uite, și acolo imagine maslom- ziua de naștere în comă plină în pantaloni scurți (dezbracă), a deschis tapițerie sa canapea și a urcat în interior, deși, așa cum au fost „zanyrnul“ acolo, astfel încât exteriorul a fost de numai 5 punctul rece, aparent.- Am crezut că astfel de cazuri, doar cu mine acolo. Ultima dată când a venit acasă beat și există un tip cu o prietenă pentru că sunt în fața lor într-o bluză ritm! Uitând că este un pic cam scurt, și că sub el nu este nimic! Deci, face o mulțime de ceea ce a fost beat. După ce clubul a avut sex cu un tip. Odată ce un șofer de taxi. Odată ce o femeie. Nu râde, m-am șocat. Dar a fost distractiv.


- Da, orice se poate întâmpla! O dată la cabana cu prietenii kebab la gratar.
Nu-mi amintesc kebab ei înșiși, pentru că A fost o bere locală în fața lor.
Apoi, el mi-a spus cum o țigară în carul cu fân împuns cu cuvinte - Să sar peste foc.
Și minciuna sub fiecare mar, mai degrabă cad sub fiecare. Și în timp ce am târât acasă, am pierdut și încălțămintea sport zbiera ditties.
(Pe masă este un pahar
Vermillion da Sinenky
Pentru nimic nu comerț
Sunt mare pe mici), etc.
Dimineața a fost foarte jenant.
PS: acest cântecel Îmi amintesc încă.

- Am fost așa de mare cu prietena, ei bine, ne-am dus în seara la curvie, și cum să-l distribuie atât de repede! Ei bine, aici, la clubul de noapte obyavlyayut concurs pentru cel mai bun dans includ Lambada, ei bine, eu dansator chiar că), ci ca o băutură, astfel încât toate un basm. Ei bine, acest lucru cred că atât de bine estesstvenno pauze într-un dans în conformitate cu primele acorduri)))) uita-te la o parte pritatsovyvaet zhonih, care este, ei bine, am vtantse la propulsorului Nimu, ghemuit pe strâns și începe să se freca, nu sunt sigur ca un toc pas cu pas pe picior, și picioarele apoi smulge, stud zastreet, lăcrimare-l Brookie atât de mult atât de bine, de pe partea interioară a piciorului pauze de bord, și am fost beat atunci nu cred că dracului drept, și din nou kaaaaaaaaaaak gazon. Pe scurt-l, omul stă feisty, un picior în bucăți)))) și eu sunt atât de dansam, și o bucată toc de partea lui picior))) retiruemsya cu prietena cu tanpola, astfel încât să nu se rupă în bucăți Yeshe cineva))) aici, în dimineața de mai jos ))) și a trebuit să tresar picioare și arunca Sho tip în pantaloni scurți plece))) după fluxul nu beau))) nu dansa Lambada)))

- Și pe această temă, am fost sora la mare, în dimineața plecare mai devreme, ei bine, suntem noapte băutură, apoi înota în mare pe timp de noapte și dimineața devreme a venit și a închis costume de baie))) și dimineața la ora șase plecare, și sora treaz cu posobirat beat cu frânghie, nu numai a noastră, dar întregul prosoape de hotel si costume de baie)))) de mai jos atunci când se examinează lucrurile pe care le-am găsit bărbați costum de baie, prosoape și treizeci și opt)))) Vodka rău!

- Iată un alt gând. Bakalov a băut un cuplu de rom și Coca-Cola, iar apoi instanța. Stăm cu prietena lui, vânătoare de somn. Curs naiskuchneyshaya. Și apoi pumni mele, încep încet sub răsuflarea să cânte un cântec despre Taganka, și hip-hop. ceva de genul, „yo-yo tagankaaaaa toată noaptea plin de foc da ee în natură, tot plin de foc Watts până negrule.!“ sa dovedit că nu se află sub nas, și un examen foarte tare În curând, mă tem acest lucru va Taganka mai mult într-o parte Prepodsha nu a verifica afară recitalul meu.

- Eu beau foarte rar. dar sooo frumos!
Am Prizna primul meu beat - Am înțeles nevoia de a bea la unul și de toate.
Urmatoarea - începe ou pâine prăjită))) cincisprezece minute fiecare))) Ei bine, toate doresc doar)))
Când am început să cânt „Este vina mea“ sau „Volga“. este deja. asta e tot. ponechlo)))
Sau ocolite, și vreau să. toate în jurul valorii de cântând și dansând. Am târât pe ringul de dans. apoi vin înapoi la masă și fericit pentru toți cei care urmăresc)))
Ultima puternic puternic beat. când m-am dus în China.
Ca urmare, toți oamenii chinezi le-am avut, „Cooney a“ și le-am spus numai pe ruso-engleză))) Într-un fel mi se părea. asta. probabil. undeva în Europa)
Apoi, beat. Am cumparat o cantitate foarte mare de unele autocolante strălucitoare în chineză de papetărie. oribile brățări multicolore chinezești ieftine. și. în timp ce mergea în cameră. Română anunță cu voce tare despre toate. că: „Chinezii vodka- bun ieftin bun-take nu va regreta !!!!“ =) Această pendulare sticlă pe jumătate goală de alcool =).

- Noi cu prietena, de asemenea, după o noapte furtunoasă, poliția (sau, mai degrabă, a fost chiar ceva ca o forțe speciale) dovozit acasă. Am prins un taxi fiind foarte beat. Taxi ca norocul nu a fost, și am stat de ceva timp. Și apoi o mașină de poliție merge bine, am venit în stare de ebrietate și fluturând mâna lor, acestea sunt, destul de ciudat, oprește-te! Ne-au luat, a condus acasă. Ei se aflau în veste antiglonț și o vestă culcat pe bancheta din spate. Am început să cerșească, așa că mi-a dat ca amintire Vesta antiglonț mi-au dat kategaricheski refuzat să dea, dar a dat clubul nu știu dacă este pătrunsă unul dintre club și, astfel, probele eliminate, dar pentru mine este încă un mister, așa cum mi-au spus că a prezentat? Ei au același tip de lucru pe cont, probabil.

- 1. DR prietena în stare aparent normală a decis să meargă la balcon să fumeze la primul etaj, iarna. El a purtat o jachetă albă și un prieten a mers. Trebuie să spun, MNU viziune așa-atât de beat, nu am văzut nimic, mă primereschilsya pe podeaua de la balconul negru mat. Ei bine, cred că, da tabăra nu să se simtă picioarele reci în papuci. El a pasit. cadru sledushchy culcat pe spate în partea de jos a sondei nu înțeleg de unde sunt și ce sa întâmplat cu mine. Picioarele locasuri de deasupra capului. își dă seama treptat că undeva căzut și este mai bine să nu te ridici, poate, posibile fracturi, și eu în stare de șoc pur și simplu nu se simt. Am început de asteptare oameni. Desigur, apartamentul într-unul zgomotos am uita pe furiș din balcon nu se poate auzi. M-am întins acolo în cazul în care comanda, se pare, a început să mă caute, a dat seama pe balcon. Cadru: minciună, eu văd primele trei capete de consolă. reacția mea este, „Ei bine, asta holbezi? obține“ mai scurt, am căzut în subsol, doi metri zburat, și a existat o scară înclinată pentru coborâre. iarbă undeva de jos sau de fân a fost (în capitală), și aici este și alb jos jacheta ma salvat. în caz contrar s-ar fi rupt gâtul. și așa a scăpat cu o tăietură puternică pe picior (la os, cicatrice de 9 ani deja) și coaste rănit, bine, un cuplu de vânătăi și escoriații primite. când am fost acolo un prieten beat inundat de peroxid pentru a opri sângerarea, eu nu simt nimic. în dimineața a existat un sentiment că întregul corp este rupt

2. Al doilea caz a fost un pic mai devreme decât primul, în timpul verii. M-am întâlnit cu doi prieteni, a băut câteva sticle de doi litri de bere și s-au mai. Am prostește pe pantaloni albastru și saboți pe o platformă uriașă. doi pași de la intrare, m-am sucit glezna și a căzut cu pași decorative, în timp ce de conducere câțiva metri pe asfalt de la genunchi. Apoi se ridică în sus, ca și cum nimic nu sa întâmplat și în liniște a continuat. am cumparat un supliment, dar a decis să nu să se întoarcă acasă și a decis să meargă pe drumul luat niște doi tipi (chiar și acele povești de groază suge), le-a târât acasă înainte de ora 6 dimineata ne-a forțat să danseze în baladele de bucătărie. Apoi au spus că vor să doarmă și băieți lovit. și apoi m-am săturat de toate la o dată și genunchi într-o stare groaznică și îngrețoșat. M-am dus zăceau rula periodic prietenul alb. Prietena luată în cap spre regretul meu, a venit la mine și se așeză lângă pat și a atras o piesa foarte melancolic despre lebedele cum îmi amintesc, mint, captura hellikoptery, încercând încă o dată, nu să respire, astfel încât să nu se simtă rău, iar ea stătea lângă el și să urle și să urle doar să așteptați până napoetsya, la baie la smucitură. încă o lebădă acest cântec rechemare și genunchi două luni nu am vindecat