Desen animat "Rise of the Guardians" - ceas desene animate online gratuite

Desen animat „Rise of the Guardians' - ceas online gratuite:

Moș Crăciun și alte personaje preferate, inclusiv Zâna Măseluță, se pare, este gardianul viselor kiddies. Sarcinile lor sunt de a proteja speranțele și visele copiilor mici, prețuite departe de probleme în formă de coșmaruri. Dar toate acestea idilă încearcă să distrugă caracterul rău - Kromeshnik.Kromeshnik încearcă să fure copiii cel mai important lucru - vise. Spiritul rău vrea să înlocuiască coșmaruri teribile, astfel încât copiii mici au uitat tot ce Rise of the Guardians există și le pot proteja. Kromeshnika forță de acțiune Lunolikaya alege un alt apărător, așa că a ajutat Fairy, Moș Crăciun și alte personaje fantastice pentru a proteja visele copiilor.New Guardian selectat în vârstă de 18 de ani, Ice Jack. Și acest lucru se frământa livrat colegilor. Între timp Kromeshnik cu adepții are efect. Slujitorii acestui spirit rău strecor ușor și liniștit în castel aparținând Zâna Măseluță. Subordonații Kromeshnika fura acolo zane, și să ia cu ei dinții mici ale copiilor.

Dându-și seama că dinții furate, iar acum copiii vor fi mai greu de crezut în Zâna Măseluță, Gardienii încep să acționeze. Dar Kromeshnik în mod constant înainte de bun de caractere magice cu un pas. Spiritul rău este acum scopul pentru ouăle de Paște pe care copiii au încetat să creadă în Iepurasul de Pasti.

Kromeshnika următorii pași sunt destinate pentru a încurca Ice Jack cu ceilalți apărători. La început, un spirit rău iese pe partea de sus, dar apoi, când Păstrătorii încă unesc forțele, ei dau o luptă reală Kromeshniku, și triumfă bune!