Procesul de la zgârieturi pisici

Tratamentul de zgârieturi pisică

Desigur, este mai bine să nu pentru a merge la zgârieturi sau mușcături. Este demn de a anticipa momentul critic atunci când animalul este gata de a aduce să suporte gheare. Dar dacă totuși a venit la zgâriere, efectuați imediat prelucrarea doua soluție de procente de peroxid de hidrogen și perie cu vopsea verde sau iod. Astfel de metode convenționale vor evita infecția, supurația rănilor și roșeață.


Patogen limforetikuleza transmise prin sânge. Dacă PUSSY zgâriat, ia imediat toate măsurile preventive, astfel încât să nu se imbolnavesc.

Pentru a plasa la zgârieturi nu apar dungi albastre sau roșii care arată neatractive și de a atrage atenția altora, să aibă grijă de achiziționarea de instrumente pentru a ajuta la vindecarea mai rapidă și regenerarea celulelor pielii.

„Miramistin“ - un antiseptic pe baza de acid miristic. Acest instrument este considerat cel mai bun medicament pentru prevenirea inflamației și supurație răni și zgârieturi lăsate de pisica. Aplicati produsul cu un strat subțire pentru a curăța, dimineața pielea uscată și seara. După câteva zile de la primirea zgârieturilor va fi de peste. Procesul ar trebui să fie atent zgâria.Nu mai puțin eficace de droguri sub denumirea comercială „ulei de emu“. Cu o combinație a celor două înseamnă zgârieturi vor vindeca mai repede. Cumpara medicamentul poate fi în farmacie. Costul accesibil.
Menționarea boala zgarieturii de pisica este în legenda Akhenaton - faraon egiptean. Soția sa legală a dat un nou soț concubina pisoi, zgâria că frumoasa Nefertiti a murit.

De ce nu se poate lăsa fără zgârieturi pisica atenție

În organism, multe pisici trăiește patogen limforetikuleza, sau limfadenita bacteriană. În acest caz, animalul nu se suferă și pare fericit și sănătos. infecție umană se transmite prin zgârieturi, mușcături. În cazul în care, în ciuda tuturor măsurilor pe care ați luat, loc zgârieturi încep să devin inflamate, fardul de obraz sau nagnivat se referă la un medic de boli infecțioase.

Pe baza rezultatelor sondajului va fi atribuit un tratament. Cel mai adesea, medicul prescrie antibiotice pentru interior si exterior. Cursul tratamentului depinde de severitatea bolii și variază de la 7 la 14 zile.

V-ar dori să evite astfel de consecințe să comunice cu iubita lui Murka? În timp util a pus pisica vaccinate. Trebuie remarcat, chiar și animalele vaccinate pot fi infectate din nou, dacă vizita în mod liber pe stradă. Prin urmare, nu pierde vigilență. După pruritul chiar iubit maestru.