Degetele fotografie Tomatele, rețete de tomate verzi pentru iarna, recenzii, videoclipuri

Tomate Degetele care sugerează salata delicioasa si sanatoasa, ușor să crească. Utilizarea de fructe versatil: ele pot fi consumate proaspete, conservate pentru iarnă ca un decor de masa festivă. Degetele femei roșii sau roșii cherry roșii nu crack, au palatabilitate excelent.Degetele fotografie Tomatele, rețete de tomate verzi pentru iarna, recenzii, videoclipuri

Cultivarea soiurilor de tomate Fingers

Review-uri de soiuri de tomate deget indică faptul că acestea sunt foarte respectat și popular cu gradinari. Pentru aceste soiuri sunt caracterizate prin trasportabilitate excelente și durata de depozitare. Principiile sunt similare cu caracteristicile de cultivare a cultivării de tot felul de tomate.

Cum să crească roșii cherry

roșii cherry coc și produc o recoltă de fructe mici. Pentru a prepara semințe de răsaduri de tomate verzi, roșii convenționale Yum, Boy hibrid de roșii cu un deget, desert, de exemplu tomate Cherripalchiki F1.
roșii cherry pot fi cultivate în cutii (vase). Aveti nevoie de alimente de film. Înălțime roșii cherry arbuști pot ajunge la 1 m. Există, de asemenea, soiuri subdimensionate nu mai mari de 40 cm, care pot fi cultivate în casă.

Procesul implică următoarele etape principale:

 1. Se adaugă la capacitatea solului și de a începe de plantare.
 2. Semințele semănate în godeurile o adâncime de 3 cm, udate și acoperite cu un film de cutii de apă caldă.
 3. Asteptati germinare după 5-6 zile.
 4. răsaduri out subțiri după prima apariție a răsadurilor, lăsând cele mai puternice lăstari.
 5. Se slăbește pământul, la intervale regulate și adăpate 1-2 ori pe săptămână.
 6. Plante cu flori sunt pulverizate cu preparatul „Ovar“ pentru o mai bună polenizare.
 7. Fertilizată folosind pansamente complexe, cu o frecvență de 1 la fiecare 3-4 săptămâni.
 8. Tie arbuști la mize, în cazul în care acestea au devenit de mare, astfel încât tija nu este rupt sub greutatea fructelor.

Degetele fotografie Tomatele, rețete de tomate verzi pentru iarna, recenzii, videoclipuri

Soiuri de roșii cherry degete de aur și degetele de la picioare

Mulți lucrează în grădină?

următoarele linii directoare pot fi folosite pentru a produce o recoltă abundentă:

 • când aterizează semințe de cireșe tomate prin răsad interval mai mare nu poate subțire;
 • atunci când un tufiș în creștere într-o oală, lăsați doar puietul ca câteva arbuști poate fi puțin loc pentru creștere economică;
 • după plantare roșii cherry în seră va trebui să-l aerisi regulat, ceea ce este important pentru cea mai bună polenizare;
 • înainte de utilizarea îngrășămintelor organice trebuie să fie familiarizați cu instrucțiunile pentru a dizolva doza necesară;
 • nu este nevoie de a lega tufișuri mici;
 • este imposibil de a efectua îndepărtarea frunzei principale în timpul roșii cherry pasynkovaniya, care pot începe să doară;
 • în tufișuri care cresc prea taie ramuri inutile.


Așteptați apariția fructului de tomate ovar poate fi de 2 luni de la plantare. Roșii cherry degete sau alte soiuri în timpul fructoase se coc foarte repede. Bush a fructelor de tomate poate fi o medie de 6 luni. În cazul în care plantele au fost să arate bine, garantează o recoltă abundentă.

Degetele fotografie Tomatele, rețete de tomate verzi pentru iarna, recenzii, videoclipuri

Cultivarea cireșe roșii în ghivece convenționale

Tomate doamnelor degete

Varietatea de femei de tomate degete este destul de comună, și este cunoscut acelor cultivatori care nu au crescut. Primele roade ale soiurilor timpurii de tomate Degetele trebuie sa se coaca dupa 95-110 de zile de la începe să apară plin de fructe. Acest Bush este determinant și compact. Afara înălțimea plantelor - nu mai mult de 60-65 cm, în sere, se ajunge la 1,2 m.

Frunze de tomate doamnelor degete de dimensiuni medii, au o culoare verde închis și inflorescențe tip simplu. Fiecare perie formează 5-6 fructe. Tomate doamnelor degete a extins fructele sub formă cilindrică, la plantele stem nu sunt articulații.

Suprafața fătului poate fi netedă nu numai. Uneori, există soiuri cu o ușoară nervuri de pe suprafața fructelor. În cazul în care un roșii cu cameră dublă nu sunt coapte încă, culoarea este verde deschis. Fructele coapte au devenit roșu aprins. Fiecare fruct cu pulpa carnoasa are o greutate medie în jurul anilor '70

Degetele fotografie Tomatele, rețete de tomate verzi pentru iarna, recenzii, videoclipuri

Varietatea de femei de tomate degete

Capacitatea de plantarea semințelor trebuie să fie acoperite cu o pungă de plastic pentru a crea condiții de seră. În așteptare pentru germinare, cu efect de seră, demontează și rearanja capacitatea de ședere într-un loc însorit. Într-o săptămână, temperatura este menținută la 15 + ... + 16 ° C, care nu permite mult muguri alungite.

După aceea, temperatura trebuie adusă la nivelul camerei (+20 ... + 22 ° C). Când plantele au ajuns în faza de 1-2 frunze, răsaduri de scufundări pentru o băutură. Odată ce răsaduri cresc, 1-1,5 săptămâni înainte Plante stins.

Răsaduri plantate pe crestele de seră în sol trebuie să fie la o distanță de 50 cm unul de altul. Distanța dintre crestele este de obicei 50-60 cm timp de aterizare optimă - a doua jumătate a :. mai Într-o seră - în mijlocul lunii, și în teren deschis - la sfârșitul lunii mai. La formarea jartiera nu este necesar de tomate, de întreținere simplă. dressing de top se face cu îngrășăminte minerale. Randamentele - de până la 10 kg de la fiecare stup într-un sezon.

eboșe Rețete de la tomate deget

Utilizarea de tomate verzi se poate face în timpul iernii completează „Yum“ roșii, care nu necesită sterilizare și include următoarele componente:

 • ierburi proaspete (mărar, pătrunjel, cireșe, coacăze sau frunze) - 200 g;
 • Ceapă - 100 g;
 • cap de usturoi - 1 buc.;
 • gogonele - 3 kg.

Semifabricatul pentru iarnă fără sterilizare pot fi formulate cu otet (1 lingura) și ingrediente, cum ar fi:

 • Apa - 1,5 l;
 • sare - 1 lingura. l.;
 • zahar - 1 lingura. l.;
 • ulei vegetal - 1 lingura. l.

Ar trebui să fie pregătite în ambalaje în avans care se adaugă apoi ierburi, usturoi, ulei de floarea-soarelui turnat, după - gogonele și ceapă (pentru 1 litru - 1/2 becuri). După adăugarea de oțet de fierbere turnarea se toarna in cutii pline. Apoi se umple de tomate verzi fără sterilizare imediat sigilat.

Grown roșii pe cont propriu și fierte în conformitate cu rețeta în timpul iernii va fi util și gustos. Retete cu fotografii de tomate Yum, cu siguranță trăiește până la numele său.

Pentru că în procesul de conservare nu este obligat să efectueze legume sterilizate suplimentare, reteta vă permite să salvați numărul maxim de tomate proprietăți utile.