Pentru a da naștere la el însuși, Academia Internațională de Cabala, m

Scopul muncii spirituale - să dobândească proprietățile lumii Superioare. Noi o numim „mai mare“, dar în realitate este singura lume existentă. Și noi suntem din ea, ca și în cazul în care într-o stare de inconștiență, pierderea conștienței, ca într-un vis.Cum de a trezi din acest vis, în care egoismul ne acoperă, ca într-un cocon?

Suntem cufundat în tine, pentru că eu cred că întotdeauna despre noi înșine și ne dorim toate de dragul de sine. Ca urmare, spațiul este distorsionat în jurul nostru, pentru că toate liniile de alimentare intră în și închide acolo. Deci, suntem ca într-un fel de cocon a liniilor electrice și a vedea nimic dincolo.

În jurul meu există o lume uriașă, iar eu - doar un mic punct, un embrion mic și nu poate ieși din ea, eu nu pot simți cu adevărat ce se întâmplă.

Toate acestea sunt aranjate pentru a ne ajuta să se nască, ci propria lor. Nașterea ar trebui să apară pe cheltuiala noastră, pentru că altfel nu obținem un sentiment de acest lucru, o lume uriașă în care există, dar nu simt.

Pentru a simți această lume, avem nevoie pentru a obține împreună și de a crea organe de auto-încredere de percepție a lumii. Atunci vom ști exact ce ne lipsește și modul în care vă puteți simți că nu prindem.

Când fac ceva eu, știu exact ce se întâmplă în fiecare parte a acestei „mașină“. Dacă aș arăta cineva masina terminat, acesta arata si explica - va dura mulți ani înainte ca o persoană să înțeleagă cumva structura sa, și este încă toate subtilitățile să rămână pentru el un mister. De ce trebuie să creeze piese pentru acesta din unele materiale speciale și le-a pus împreună în acest fel și nici un alt mod, am găsit soluția, și să sară în sus pe timp de noapte în somn a atras ceva? Îmi amintesc acele vremuri în viața lor.O persoană care îl studiază din lateral, încă nu înțeleg nimic. Este necesar să se dea naștere la el însuși, și atunci va fi a ta. Prin urmare, ne confruntăm cu sarcina - pentru a da naștere la ei în aceasta, marea lume, etern, perfect, lumea Creatorului - o forta unificata, care vrea ca noi să fi dorit să o întâlnească, să înțeleagă și să descopere ea.

Ea a creat pentru noi o condiție specială numită „lumea noastră“, „lumea“, unde suntem, ca într-un cocon, stoarse forță egoista energie enormă, care strălucește lumea exterioară începe să se simtă Creatorul și să înțeleagă asta. Este în lumea noastră, avem posibilitatea de a da naștere la ei înșiși, treptat, în curs de dezvoltare și crearea unei mai multe caracteristici noi, care ne-ar ajuta să descopere lumea Creatorului și să devină ca el.

Dar cum putem rupe acest imens de protecție egoistă energie - granița pe care doriți să schimbați?

Pentru aceasta, destul de ciudat, există o proprietate foarte interesantă în adunarea de oameni din lumea noastră. Venind împreună, vom crea o imagine specială de energie. Dacă fiecare dintre noi își pierde cumpătul încet și conectați cu alții, de a crea unele premise pentru similitudinea proprietăților care există în lumea adevărată.

Și în timp ce noi suntem în interiorul cocon, am cumva începe să se miște, să facă ceva împreună, care leagă părțile lor într-o singură imagine comună, care este în curs de dezvoltare treptat, din faptul că toată lumea încearcă să se anuleze, deși în ceva un pic pentru a imita alții, conectați cu ei.

El simte un sentiment de remușcare, după ce a văzut ceea ce toată lumea face bine să iasă din ei înșiși, pot sacrifica ceva, da drumul altora, nu atât de lacomi, nu atât de arogant, nu ca insidios, poate fi considerat cu cealaltă. Legătura dintre ei se dovedește ei într-un fel natural și eu - nr. Nu pot, eventual succes.

Atunci când aceste condiții sunt pe om, el începe să fie curățate pe plan intern, în conformitate cu eforturile noastre comune pentru a obține mai aproape, pentru a crea în interiorul acestui cocon aspirație reciprocă să se unească unele simulacru de ceea ce se află în afara ei.

Este acest „ceva în comun“, care în cele din urmă se va naște va fi numit - sufletul.