De unde știi că ea este în dragoste cu tine

Tinerii care se hrănesc simpatie pentru doamna minunata care se întreabă frecvent: „? Am face pe plac“. Din cauza naturii femeile sunt creaturi contradictorii, barbatii pot puzzle doar peste această problemă. psihologi condimentată sunt sfătuiți să urmeze non-verbale gesturi, atitudini și comportamente. Trei aspecte fundamentale vă va spune tot ce trebuie să știi. Lista principalelor puncte pentru a clarifica detaliile. Să începem.De unde știi că ea este în dragoste cu tine

Metoda №1. purtare

Este important de a detecta în timp util semne care indică afecțiune reciprocă. Uita-te conduita persoanei tinere, și apoi trage concluzii.

  1. Expresia de interes. Atunci când ea nu este indiferentă față de om tânăr, ea încearcă orice mod posibil de a arăta interes în ceea ce privește viața sa. Lady în dragoste va căscat, asculta, cum a fost ziua ta. Dacă o fată încearcă să înceapă o conversație în primul rând, putem presupune că ea te place. O trăsătură distinctivă a iubirii este considerat a fi momentul în care doamna este interesat de viața ta prin prieteni comuni. Cheltuie prieteni interogare, poate ei știu mai mult decât tine.

Metoda №2. gesturi

gesturi nonverbale includ limbajul corpului, adică, poziția și mișcarea membrelor. Un astfel de aspect este foarte important, fără ea nu există nici o simpatie.

De unde știi că ea este în dragoste cu tine

  1. O atingere trecătoare. Dacă o femeie este în dragoste, ea va găsi o sută de motive pentru a atinge obiectul adorației. De multe ori acest comportament neintenționat, ea acționează în mod intuitiv. Tânărul va încerca să rămână aproape de tine, fie că este vorba pe o bancă în parc, în sala de cinema sau în cantina institutului. În acest fel, se speră că mâinile tale împreună cu scrapie. gesturi nonverbale sunt trecătoare legătura cu conversația. De asemenea, în cazul în care tânăra doamnă straightens parul sau elimina gene de la obraz, îți pasă de ea. Simțiți-vă liber să-și mărturisească sentimentele lor, simpatia este reciprocă.
  2. Adrenalină. Fiecare fată este incredibil de nervos înainte de întâlnirea cu prietenul iubit. Adrenalină se manifestă în absolut totul, este greu să nu observe. Doamna va fi în mod constant corectarea parul meu si trage fusta ei. Vocea ei începe să tremure, obrajii ei vor clipi atunci când o tăcere stânjenitoare. Pentru a stabili dacă este sau nu femeia este îngrijorat, se apropie de ea. Se pune mâna pe peretele din spatele ei și a pus mâna pe spatele scaunului. Te simti ca va sta în continuare și ține respirația. În dragoste cu o fata incepe sa se „macina“ limba, evitând pauze incomode în conversație.
  3. Spațiul personal. Nu toate fetele place când tinerii invadeaza spatiul lor personal. Încearcă să încalce această regulă, observați reacția doamnelor. Dacă ea nu se retrage câțiva pași înapoi și se simte confortabil, ea te place. Prin spațiul personal se referă mangaindu mâinile sau părul fără permisiunea gazdei. Dacă o fată cere să iasă din sunat telefon mobil sac, ea are încredere în tine, simpatia este locul de a fi.
  4. Flirt. doamnelor frumoase place să flirteze. Cu toate acestea, nu toate fetele flirt numai cu obiectul de simpatie, mulți dintre ei o fac pentru a ridica stima de sine. Un semn sigur al flirtul este considerat un compliment. De multe ori, doamna vrea să „PIN-ul“ obiect de simpatie, făcându-l astfel la un duel verbal. Nu pentru nimic în grădiniță băieți pir fete pentru impletituri atunci când se confruntă cu simpatie. Femeile flirtul apare pentru a defila printre vârfurile părului, linge buzele, râs în mod constant la glumele omului. Dacă ați prins toate semnele, asigurați-vă că tânăra doamnă în dragoste cu tine.
  5. efect de oglindă. Psihologii au arătat în mod repetat că o persoană de copii postura adversarului său, atunci când acesta din urmă îi place. Ai așezat pe o bancă, după o lungă perioadă de picioare pe picioare, ea a făcut același lucru? Ea încearcă să te imite ca hrănește simpatie. Ai șters ochii, ea a copiat gestul? Un alt semn de iubire! Un astfel de comportament se numește „raport“. Aceasta înseamnă că doamna la nivel subconștient, încearcă să imite în tot ceea ce omul tânăr pentru că în dragoste cu el.


Metoda №3. vedere

Femeia în dragoste dă aviz, este imposibil să nu observi. În cursul conversației, să acorde o atenție acestui aspect.

De unde știi că ea este în dragoste cu tine

  1. Observare. Dacă observați în mod repetat colțul ochiului ei, că ea nu se depărteze de ochii tăi, ea a fost în dragoste. Este important ca aceste observații au fost de aproximativ 4-5 ori pe parcursul întâlnirii de două ore. Acest aspect sugerează că persoana nu se pot bucura de aspectul dvs., zâmbet. În caz contrar, situația poate fi atribuită coincidență.
  • pupile dilatate. Atunci când o persoană mănâncă un fel de mâncare preferat sau asculta muzică adecvată, elevii săi se dilate involuntar. Același lucru se întâmplă și în situațiile în care o fată se uită la obiectul adorației. Nu trageți de ochii ei, uita-te la centrul globului ocular. Începe să vorbească cu o voce calmă, spune ceva interesant. Elevii devin mai larg? Felicitări, ați cucerit inimile doamna! Este important să ne amintim întotdeauna că frumusețile cu ochii negri „check“, în acest fel nu va reuși.
  • Licărire în ochii lui. În dragoste cu o fată ca un înger, cu ochii strălucind cu fericire și simpatie fără margini. Este destul de dificil să nu observe această schimbare, pentru că doamna este luminată din interior. Uită-te în ochii pasiunii, uita-te la ei o reflectare a ei. Dacă o fată se rupe într-un zâmbet atunci când s-au întâlnit, ea neobosit te iubește. Astfel, este necesar să se observe o socializare cu ceilalti. În procesul de comunicare cu ei, ochii ei lumina nu ar trebui.
  • Destul de dificil de a „citi“ natura de sex feminin, dar nu poate fi considerată o procedură imposibilă. Stai cu ochii pe comportamentul, să acorde o atenție la stilul de comunicare, îngrijirea atitudine, mici cadouri. Ferește-te de o privire la un contact vizual conversație, observați gesturi non-verbale.