De la masca facială aspirina la domiciliu

aspirina obișnuită din kit-ul de origine, este capabil nu numai pentru a reduce creșterea temperaturii corpului, dar, de asemenea, baza perfectă pentru a crea mai multe variante de o mască de față. Astăzi vă vom oferi dezasambla acest subiect mai detaliat.Masca faciala cu acid acetilsalicilic în condiții de acasă rețete

Secretul unicității aspirina masti faciale acid acetilsalicilic disponibil într-un preparat care are un efect calmant și anti-inflamatorii. Estheticians nu sunt ferite de această funcție și sunt utilizați în mod activ proprietățile sale medicinale pentru a crea produse cosmetice unice pentru îngrijirea pielii.

masca de fata cu aspirina si miere

De la masca facială aspirina la domiciliu

Comentariile, sugestiile de mai jos, pentru a încerca o masca cu miere si aspirina, a confirmat că structura are un număr de proprietăți utile: ajută la acnee și alte inflamatorii și se luptă activ cu manifestările de vârstă, etc. precum și pentru o lungă perioadă de timp pentru a păstra tinerețea și frumusețea (de întinerire și curățare) .. Pentru ao crea într-o nevoie de mediu confortabil acasă:

• apa - 1 lingura (folositi cald);
• miere - 1 linguriță;.
• aspirina - Tabelul 4.

Aceasta reteta este perfect potrivit pentru tipul de grăsime și excelent ajută la eliminarea coșurilor etc. In tipul uscat se recomandă înlocuirea orice ulei miere: .. brusture, ulei de măsline, etc. Apa poate fi înlocui iaurt lichid sau smantana (una sau ambele componente pot fi utilizate).

Rețetă de puncte negre

De la masca facială aspirina la domiciliu

Masca faciala cu aspirina de puncte negre și acnee Albirea:

• Argilă cosmetică (cel mai bun albastru fit) - 1 lingura;.
• Ulei - 1 linguriță;.
• Acid - 6 tablete;
• Sare (piatra sau mare) - 1 linguriță;.
• lămâie - 1 linguriță

Curatirea masca cu aspirina pentru fata anti-acnee și roșeațăDe la masca facială aspirina la domiciliu

Purifying de film masca cu aspirina unei persoane impotriva punctelor negre, cosuri si inrosirea contine:

• glicerol - 3 linguri.
• Acid acetilsalicilic - Tabelul 2;.
• apa - 3 linguri;.
• Ulei - 1 lingura;.
• Gelatina - 1 lingura

Pentru prepararea amestecului de gelatină principal component (acid) a fost dizolvat în glicerină, gelatină în apă. După umflarea amestecului gelatină tot. recomandat de unt de grăsime substitut pentru tipul de miere. Review-uri de femei care au încercat această compoziție susțin că această rețetă ajută la combaterea oricărei inflamații pe fața lui.

(Pe site-ul nostru veți găsi o mai multe măști de rețete pentru toate ocaziile pentru toate tipurile de piele).

Rețete pentru măști de față cu aspirina pentru ten uscat si gras

De la masca facială aspirina la domiciliu

Pentru pielea uscată de inflamație și acnee recomanda urmatoarea reteta:

• Aloe (suc) - 1 linguriță;.
Acid • -:. Tabelul 3
• Ulei - 1 linguriță

Pentru o grăsime poate fi, de asemenea, utilizat in casa de mai sus reteta, dar, la fel ca în orice altă formă de realizare, uleiul se recomandă înlocuirea mierii (acest lucru este confirmat și recenzii femei), sau de a face o compoziție diferită:

• miere și scorțișoară - 1 linguriță.;
• apă - 1 linguriță;.
Acid • - Tabelul 3.

Ambele opțiuni prezentate pentru a ajuta în lupta împotriva acneei și a altor inflamații.

Masca faciala cu comentarii aspirină

Feedback-ul pozitiv lăsat de cei care au urmat cu strictețe recomandările și nu au depășit normele stabilite de component principal (în exces poate fi asociat cu arsuri și alergii severe).

În ceea ce privește procedurile de acasă adversarii, principalele plângeri de sensibilitate a pielii. Prin urmare, înainte de procesul (utilizarea de aspirina masca de fata) este recomandat pentru a verifica sensibilitatea pielii (se poate face la încheietura mâinii), în cazul unei senzații de arsură, se recomandă să se oprească procedura și spălați imediat masca.

Cât de des pot face de aspirina masca de fata?

măști Aspirina poate fi folosit la domiciliu este nu mai mult de două ori în timpul săptămânii. Pentru rezultate optime, se recomandă să se modifice formulările și să nu depășească componenta principală standarde (aspirină), constând din măști de față. Înainte de a utiliza orice masti prescrise nu ar trebui să recurgă la proceduri suplimentare: exfoliere, îndepărtarea părului și așa mai departe.

Cum să păstrați?

Cum de a păstra o masca de fata cu aspirina atunci când sunt utilizate în casă? Aspirina tratament facial se face cel mai bine pe timp de noapte, timp în timpul pielii, care să se relaxeze și să improspata. Asta până la momentul - maxim 20 minute de expunere. În cazul în care compoziția include componente cum ar fi sare sau suc de lămâie, este necesar să se limiteze 10-15 proceduri minute. Depășirea acestor intervale de timp poate fi plină cu consecințe grave.