de îngrijire la domiciliu Lily cameră și clasificare, cumpărare de plantare acasă crin

Tipurile și gradele cameră crinul

Planta este clasificată în conformitate cu structura florii:

  • Florile sunt în formă de cupă, larg deschisă. Aceste soiuri au petale: aurit crin, frumos Lily, Lily împărăteasă a Chinei. Sortare Mare Comandor este una dintre cele mai bune.
  • Petalele sunt formă de pâlnie, asamblate într-un tub. Aceste flori pot fi văzute în varietățile mari cantități de: Lilium Regale, Lily floare lung, Royal Gold și altele. Lor de culoare flori strat de la galben pal la portocaliu strălucitor. Pentru această specie face parte și acasă crin.
  • Flori cu petale recurbată. Acest grup nu diferă de o varietate de clase, așa cum sa observat la alte specii. dimensiunea plantelor este destul de mic - 60 cm, flori, de asemenea, prea mici - diametrul de doar aproximativ 5 cm sunt L.Citronella soiuri pitice comune și crin ..

camera Lily: îngrijire la domiciliu

de îngrijire la domiciliu Lily cameră și clasificare, cumpărare de plantare acasă crin
Când în creștere grădinărit și cultură cameră importanță considerabilă este umiditatea aerului și temperatura. Diferite soiuri de nivelul lor de toleranță la temperatură înaltă și joasă și sensibilitate la lumină.  • Cel mai undemanding în termeni de ingrijire recunoscute de hibrizii din Asia.

Aceste plante au cel mai lung tulpinile, florile de diferite culori, cu un pete capricioasă, pete, dungi. Acest grup creste bine in zona, soarele-ud. precum și în umbra partiala. Necesită udare moderată, mai mult sau mai puțin rezistente la paraziți și boli. Lipsa lor de un singur - nici un miros, dar acest dezavantaj este compensat de frumusețea culorilor hibrizi din Asia.

  • hibrizi Curly cresc pe sol umed îmbogățit cu mucegai frunze, ei se vor apropia umbra. De asemenea, ele sunt cunoscute pentru o excelenta rezistenta la frig si boala.
  • Cele mai frumoase soiuri de trandafiri albi găsit hibrizi. Fiecare frumusete este însoțit de un capricios, astfel încât acestea sunt foarte exigente să aibă grijă de.
  • hibrizi lung cu flori sunt cunoscute sub un alt nume - Lily acasă. Deoarece acestea sunt adesea cultivate ca o planta. Lily iubit de mulți din cauza flori mari si aroma bogata. Mai mult decât atât, planta cere să aibă grijă și predispus la boli, astfel încât o grădină în creștere problematică. Pe cultura pervaz de origine se simte mai în siguranță atunci când este prevăzută o ingrijire adecvata. Este important să se asigure că nu apare pe un acarian floare păianjen.

Atunci când achiziționează acasă crin?

de îngrijire la domiciliu Lily cameră și clasificare, cumpărare de plantare acasă crin
Cultura de cameră sunt cumpărate în formă de bulb, ca aceasta planta cu bulb. Cel mai bun sezon este toamna. Notă starea tubercul. dacă găsiți fulgi, pete, riduri, nu este potrivit pentru plantare. În cazul în care nu detectarea unor astfel de caracteristici, dezinfectarea se efectuează oricum. În rolul de antiseptic poate veni malation sau o soluție de mangan.

Houseplant, de obicei, la vânzare are crengi și frunze, uneori, vinde chiar și o înflorire, prin urmare, de a prelungi perioada de înflorire sale sunt hrănite un îngrășământ special, este important să nu exagerați udare.reguli de plantare

Alege o oală, sol, nu uita de drenaj bun. Lily cameră să crească pur și simplu într-o casă. Plantat în substrat. care se face în special pentru plante cu bulb, a solului în formă și lumină, bogate în substanțe nutritive și are bune caracteristici de drenaj.

Becul trebuie să ocupe o poziție centrală a vasului, distanța față de perete trebuie să fie în intervalul de 3 cm. Mormăit acoperi până la mijlocul becului. După aceea, plantele de sănătate va depinde de timpul care este dat pentru o perioadă de repaus și de temperatură.

de îngrijire la domiciliu Lily cameră și clasificare, cumpărare de plantare acasă crin
de îngrijire la domiciliu Lily cameră și clasificare, cumpărare de plantare acasă crin
de îngrijire la domiciliu Lily cameră și clasificare, cumpărare de plantare acasă crin
de îngrijire la domiciliu Lily cameră și clasificare, cumpărare de plantare acasă crin

Cu cultivarea adecvată a plantelor bulboase, cultura de origine se pot delecta cu flori în diferite perioade ale anului.

Acasă aparține crin la Hippeastrum genul și Amaryllis, deci are nevoie de o perioadă de înflorire în căldura și lumina, iar în restul preferă întuneric și răcoare. Prin urmare, cel mai bun loc ar fi pervaz soare. În zilele calde ferestrele este mai bine să păstreze deschis, ca aceasta planta casa, precum și toate Amaryllis, are nevoie de un curent de aer proaspăt, mai ales după apusul soarelui.

Udarea trebuie redusă după căderea florilor, condițiile externe schimba radical: lumina este înlocuită cu o umbră, căldură umedă este transferată la racoarea uscat. În cazul în care un sistem similar pentru a observa camera cultivare crin, putem realiza înflorire repetate.

cameră Lily după înflorire

de îngrijire la domiciliu Lily cameră și clasificare, cumpărare de plantare acasă crin

Acasă crin se referă la flori, care nu sunt atât de des și nu pentru proprietarii de delight lungi cu frumusețea sa. Dar poate fi crescută perioada de înflorire și a adăugat numărul său. Totul depinde de perioada de stocare a instalației, atunci când acesta este în stare de somn.

Astfel, după înflorire prima pagina crin pus la uscat, la rece. Poate fi transplantate într-un sol nou cu adaos de cenușă. Ar trebui să fie, ocazional, se deda fertilizatoare ceapa si udare, apoi într-o stare de creștere activă a problemelor cu care nu va avea loc înflorire.

Boli și dăunători

În cazul în care planta primește grijă, probabilitatea de rănire se reduce boli. Printre cele mai comune boli gasite bulbi rosii putregai. Această boală se dezvoltă în condiții de umiditate și frig. Pentru a salva becul. ar trebui să elimine pământul, care împiedică decuparea zonelor afectate de procedură, inclusiv rădăcinile afectate. Dupa procedura, toate părțile expuse sunt tratate cu fungicid și stropit cu cărbune activ pudră. bulbi apoi uscate timp de 3 zile și reduce intensitatea irigare.

Paraziții care trăiesc pe planta, aceasta poate provoca daune ireparabile. Printre cele mai comune dăunători care atacă nu numai crinii, ci și pe toate florile interne sunt: ​​acarianul păianjen, mealybug, scara Jose. distruge în mod activ aceste insecte insecticide. Cu toate acestea, este mai bine pentru a preveni apariția de îngrijire corespunzătoare a acestora. De exemplu, păianjenului apare în legătură cu uscarea crescută a aerului, pentru a preveni apariția pot creare condiții de umiditate.

În cazul în care casa ta Lily devine o buna ingrijire adecvata, rareori afectate de dăunători și boli, iar planta arata sănătos și puternic. Palid devin letargic și lasă în legătură cu un exces sau o lipsă de umiditate. Flori de la rece devin întuneric, iar atunci când soarele este prea fierbinte de culoare devine palid. Prin urmare, este necesar să se urmărească îndeaproape starea camerei crin si timp pentru a lua măsuri adecvate, atunci frumusețea florilor va decora casa ta pentru o lungă perioadă de timp.