Cum se mai înjura fată

Cum se mai înjura fată

Cum de a opri fata pentru a jura?

În frumoasa și culturale discursul nu ar trebui să fie cenzurat cuvinte, să-l puneți pur și simplu - covoare. Dar sa întâmplat ca ele sunt prezente peste tot: la birou, transport public, parcul orașului, curtea școlii. În cazul în care fata este interesat în mod serios problema ca să înceteze să jure că este un sfat bun. Primul pas este de a găsi motivația. Poate că fata avea copii mici și nu doresc să, așa că și-a exprimat mat. Sau pur și simplu doresc să fie educați și crescuți fată.

Psihologii, în acest caz, se recomandă să se recurgă la studiul cuvintelor literare, care sunt o alternativă la blasfemii.

Cum se mai înjura?

Ca de la orice obicei prost, de cuvinte obscene, avem nevoie pentru a scăpa treptat. Un pas important în această situație este realizarea că trebuie să schimbi ceva în viață și comportamentul meu. Înțelege că saltea îl saboți și face o fată frumoasă numai. Gândurile și cuvintele trebuie să fie pozitiv, atunci viitorul va fi mai luminos decât în ​​prezent.

Aflați cum să-și exprime gândurile lor este foarte dificil pentru oameni folosite pentru a jura, dar este fixable, dacă se dorește. Este important să se țină evidența conversației lor. Puteți utiliza banda de cauciuc medicale, care este purtat pe încheietura mâinii și de fiecare dată rostind cuvinte obscene să-l întârzie. Durerea ușoară de la guma clic pe piele va contribui la dezvoltarea reflexului și ajută pentru a scăpa de probleme, cum ar fi fata pentru a opri injura.