Cum să-și exprime dragostea pentru soțul ei - fie alfa


De ce este totul în viața devine atât de banal și în loc de vacanțe și week-end - de rutină solide? Am venit acasă de la locul de muncă. Executați la bucătărie. Gata. Soțul vine. Cina. Ustensile. Somn. Și așa în fiecare zi. Deja, soțul nu este la fel de receptiv, nu spune complimente - folosit. Și așa vrei noutate! Dar el a fost cu atât mai mult: pentru un om fără senzații noi „stagnantă“ și începe să se uite involuntar pentru „ceva interesnenkogo“ de pe partea. Cum se poate revigora relațiile de noutate? Arată prima ta dragoste pentru soțul ei, chiar și în moduri neașteptate.Vechi, dar nu a uitat.
Desigur, există anumite modalități de a-și exprima dragostea lor pentru om. Dar, din păcate, avem atât de rar recurge la ele. Bărbați - cum ar fi copiii, ei sunt atât de importante dezmierdare, laudă și complimente. Prin urmare, cel mai amintesc despre modul în care el este un mare, curajos, și să fie recunoscători pentru lucruri specifice: se spală vasele - „Vă mulțumesc, dragă,“ a dat flori - „tu ești cel mai bun.“ În același timp, și să îl laude în privat, și alte persoane din societate. Trebuie să ne uităm cuvintele bune în comunicarea de zi cu zi: de fapt, atunci când toate favorit timp acolo, se pare ca va dura pentru totdeauna.

Acest comportament este, în general, silențios și, de obicei femeile nu tind să - și oamenii sunt conștienți de acest lucru. La urma urmei, el a fost folosit pentru a, pe care o numim o zi de o sută de ori și de fiecare hour're trimiterea de mesaje text. Deci, comportament „nou“, l-au pus într-o fundătură, sau cel puțin o surpriză. Și toate noile te face să te întrebi. Această metodă este bună pentru acele cupluri care sunt deja mulți ani împreună. Principalul lucru este că el nu cred că aveți orice relație pe partea. Prin urmare, sarcina dumneavoastră - să-l convingă altfel, dar în același timp intrigant. Și, de obicei, dacă într-adevăr controla în timpul apelurilor de zi, ar trebui să reducă treptat „presiune“. Controlul total nu este fericit nimeni, chiar și soțul cel mai fidel.


În plus, știm că omul de acasă valori mai înțelegere, pace și liniște. Astfel, „preocupare tăcut“ va fi percepută ca fiind cea mai bună expresie a omului dragoste.

2. Du-te cu soțul ei în mall-ul, dar du-te numai într-un singur magazin, și să rămână acolo timp de exact cinci minute, la o examinare sumară a rafturilor și în afară. Apoi, du-te cu el la unele cafenea, dar nu întrebați despre orice achiziții!

Omul este întotdeauna cel mai bine să accepte situația „pe revers.“ El a fost folosit pentru orele lungi de cumpărături și de a merge cu tine la magazin, de pre-configurate pentru termen lung magazine „tortură“. Prin urmare, dvs. „cursă rapidă“, în centrul comercial îl va pune într-o fundătură, și își va da seama cât de mult îl iubești și să aprecieze timpul său prețios. Și, destul de probabil, el va ghida spre magazine. Această tactică funcționează!

3. Apelați prietenul tău cu care sunt pe chat, de obicei, de ceas în fața lui și a tăiat apelul de obicei la minute și jumătate.

Mașină pentru bărbați - ca membru al familiei, și el cu siguranță știe totul despre mașini „și de la“, dar că este nici un motiv să-l cheme la fiecare trei minute și întreb de ce volanul la stânga și la dreapta de frână. La urma urmei, el nu te nazvanivaet cu întrebări: cât de mult sare pentru a pune pe o tigaie se prăjește mai bine? Încercați-l pentru tine să înțeleagă situația și să nu-l distrage atenția pentru nimic. El va aprecia dvs. „act curajos“!

5. Eliberați soțul pe un cerb, vânătoare, pescuit sau fotbal cu plecare și nu ajunge pentru convorbirile telefonice, iar când se întoarce. Și ei se îndreaptă către undeva cu prietenii. De exemplu, un club sau o cafenea. Păstrați atitudinea ta pozitivă la întoarcerea lui!

Actul său da-i cel puțin un pic, dar „libertate“. Și libertatea - acest lucru este foarte important pentru bărbați. Multe dintre ele sunt chiar frică să se căsătorească doar pentru că ei pierd atât de înfricoșător. Nu contează cât de mult ultima ta relație, uita despre libertatea personală, în orice caz imposibil. Ei bine, dacă el merge cu prietenii la vânătoare sau pescuit, este rugat să aducă trofee acasă.