Cum să picteze pereții tehnici eficiente de pictura frumos

  • Tehnici de pictura originală
  • fakturovki Metodologie și frottazha

Printre numeroasele materiale de protecție disponibile pe piață, vopseaua - cele mai cerute în prezent printre locuitorii orașelor și satelor. Pictura peretii din interiorul casei și în afara - acesta este modul cel mai accesibil și practic pentru a decora interior. Metoda simpla si cufundata de căptușeală în mâini calificați pot face o camera de interior frumos și individual. Mulți chiriași sunt de multe ori se pune întrebarea: cât de frumoasă să picteze pereții. care a fost original și neobișnuit?Cum să picteze pereții tehnici eficiente de pictura frumos

pictura pereti Schema.

Vopsea modernă este disponibilă pentru interior și exterior. Se usuca rapid, are o schemă de culori strălucitoare, nu are un miros ascuțit și neplăcut, este ușor de a lucra cu.

Cum să picteze pereții tehnici eficiente de pictura frumos

Schema calcula cantitatea necesara de vopsea pentru pictura pereti.

In interiorul casei poate fi frumos pentru a picta pereții. pardoseli, tavane, ferestre și uși. Mai des decât în ​​interiorul vopseaua utilizată pentru exterior. Paint un gard, de perete, acoperiș, pereți stradă postroyki.Pokraska din cererile casei de preparare a acestora, grunduire și de fapt, pictura. Pentru a realiza aceste lucrări sunt materiale achiziționate:

  • rola de bandă de mascare;
  • șmirghel fin;
  • spatulă mari și mici;
  • diferite pensule dimensiune;
  • vopsea cu role; scara;
  • Recipient pentru amestecarea vopselei.

Tehnici de pictura originală

Cum să picteze pereții tehnici eficiente de pictura frumos

Schema de pictura pereti dungi.

Metodele originale și eficiente pentru vopsirea pereților folosind improvizate posibil pentru a obține rezultate neașteptate și frumos. Una dintre cele mai eficiente metode de pictura peretilor din camera - aplicarea vopselei cu un burete pentru spălătorii auto (nu spumă). Inițial, peretele de vopsea culoarea de bază, lăsați-l să se usuce. burete nou înmuiate în apă să se umfle și bine drenat. Burete înmuiat în compoziția latex umbra dorită, care trebuie să fie diferită de culorile primare, este ușor de aplicat atinge suprafața vopsită. Buretele este aplicat cu o singură atingere, nu câștiga o mulțime de vopsea la un moment dat.După uscare, stratul depus poate fi vopsit o culoare diferită. Stratul de bază poate fi acoperit cu un burete de mai multe nuanțe, permițându-le să se usuce înainte de aplicarea straturilor ulterioare.

Aplicarea vopselei de bumbac sau pânză dă un efect ciudat. Suprafața este acoperită cu culoarea prim-plan. După uscare, bazele de perie convenționale pictate peste lățime medie de 1 m² de suprafață compoziție de vopsea nuanță mai deschisă. In timp ce nu se usucă în strat pe acesta acoperit laminate într-o pânză de tub pliat. Clapeta de a lua o dimensiune mică, astfel încât nu este impregnat cu vopsea, este de multe ori schimbat. Apoi, vopsea peste următoarea 1 mp de perete și să efectueze același tub de manipulare de material.

Înapoi la cuprins

fakturovki Metodologie și frottazha

Cum să picteze pereții tehnici eficiente de pictura frumos

aplicare vopsea Schema folosind un spray.

Metoda fakturovki oferă un zid frumos pictat cu o suprafață interesantă. Esența ei constă în aplicarea pe stratul de acoperire primară este uscat altă culoare lățime perie medie. Frotiuri aplicate în direcții diferite. Atunci fakturovochnuyu perie cu perie rigidă sau un pantof și pot cauza umflaturi mici (traistă) pe suprafetele proaspat vopsite. Vopsea cu o perie este în mod constant șterge.

Frumos realizat prin vopsirea frottazha pereți. Conform acestei metode, suprafața acoperită cu o compoziție de vopsea a culorilor primare suplimentate cu adeziv. Pe un strat superficial uscat se aplică pe hârtie și încreți-l ușor, iar apoi hârtia a fost îndepărtată. Deoarece întreaga suprafață este tratată. Acesta poate fi folosit în loc de hârtie de polietilenă, dar efectul utilizării sale este considerabil mai rău.

vopsea Metoda oferă o suprafață de frecare frumos colorate. Acoperirea de perete nuanțe deschise compoziție sau alb. Timp să se usuce substratul. Vopsea de căldură aplicată într-o culoare contrastantă pe o suprafață mică. Fără a lăsa să se usuce, se aplică la accidente vasculare cerebrale, perie uscată în direcții diferite. Aderând vopsea cu o perie este îndepărtată în mod constant cu o cârpă. Această metodă se poate face mai multe straturi pe tonul de bază.

Ia relieful de suprafață frumos vopsite pot fi prin amestecul structural de vopsea finit. Are o consistență groasă și conține un amestec special de napolniteli.Strukturnuyu este utilizat ca finisaj sau ca bază pentru alte tipuri de prelucrare. O astfel de vopsea vă permite să creați o imitație a unui perete realizat din materiale naturale. Se aplica cu pâslă sau rola de spumă într-un singur strat.

„>

Cum să picteze pereții tehnici eficiente de pictura frumos