Sare de mare pentru soluție lavajul nazal pentru tratamentul rinitei pentru adulți și copii

Sare de mare pentru soluție lavajul nazal pentru tratamentul rinitei pentru adulți și copii

Până în prezent, farmaciile vândut număr foarte mare de diferite medicamente pentru raceala comuna. Dar oamenii nu sunt întotdeauna se confruntă cu această problemă, se poate găsi un remediu adecvat ea. Deoarece unele dintre ele nu sunt foarte eficiente împotriva răcelii comune, în timp ce altele au un număr de contraindicații. Mai ales alegerea devine problematică atunci când vine vorba de copii mici. Desigur, toată lumea să decidă pentru ei înșiși la ceea ce înseamnă să ceri ajutor.Cu toate acestea, nu trebuie să uităm despre consiliile populare. În timpul nostru, sare de mare mai ales de popular, este ca nimeni altcineva nu este capabil de a obține rapid și eficient scăpa de frig cap enervant. Principalul avantaj al sare de mare este că acesta poate fi utilizat, precum și adulți, și cei mai tineri locuitori ai planetei noastre. Și în al doilea rând costă foarte ieftin. Aceasta poate permite tuturor că nu se poate spune despre medicamente scumpe nou-fangled.

Sare de mare pentru soluție lavajul nazal pentru tratamentul rinitei pentru adulți și copii

Spălarea de sare de mare este utilă în faptul că sarea care se încadrează în nazofaringe, ucide microbii si previne propagarea lor. Apa sărată este bine să se spele nasul copiilor mici, care sunt contra-agenți cu efect vasoconstrictor. În plus, diluată în mod corespunzător un remediu pentru raceala comuna nu provoacă reacții alergice.

Rinita Treat folosind ser fiziologic

Soluția salină se recomandă utilizarea pentru persoanele care sufera de sinuzita, rinita, sinuzita, precum si in primele stadii ale SRAS. Utilizarea regulată a acestei soluții este capabil să curețe sinusul maxilar de puroi, făcându-le să fie în măsură să evite puncție. De asemenea, este recomandat să se clătește apa sărată la o congestie nazală constantă datorită edemului mucoasei. tratamente regulate scapa de umflatura.

Expertii recomanda, de asemenea să utilizeze acest instrument ca o măsură preventivă, în special atunci când în mijlocul bolilor respiratorii. Dacă ați ratat de data asta, și ai început să depășească o răceală, nu disperați, aceeași soluție salină va ajuta la ameliorarea simptomelor, reduce congestia și asistență de recuperare rapidă.

Sare de mare pentru soluție lavajul nazal pentru tratamentul rinitei pentru adulți și copii

Deci, dacă v-ați decis pe acest tratament, primul lucru pe care trebuie să mergi pentru a cumpăra „dreptul“ de sare. Prin cuvântul „corect“ se înțelege o sare, fără aditivi și arome. Prin urmare, asigurați-vă că pentru a citi compoziția produsului pe ambalaj. Acesta nu trebuie să conțină fie ingrediente suplimentare.

soluție salină poate fi de două tipuri: puternice și slabe. Strong este folosit pentru curățarea cavității nazale și nazofaringe mâl acumulate. aceeași soluție slabă este folosită ca o măsură preventivă, precum și în stadiile incipiente ale bolii, atunci când o persoană primele semne de răceală. soluție slabă poate fi utilizat un număr nelimitat de ori, așa cum este inofensiv.

Sare de mare pentru soluție lavajul nazal pentru tratamentul rinitei pentru adulți și copii

Se prepară această soluție nu va fi nici o problemă. Ai nevoie doar de un mic vârf de cuțit de sare pentru a se dizolvă în 250 ml apă călduță fierte, după care se îngroapă soluție pipetă de 4-5 ori pe zi. Într-o nară ar trebui sa 2-3 picături de lichid.

Dacă procedura instilare vă emoțiile incomode face, vă puteți pregăti o compresă caldă de sare. Pentru preîncălzirea această cantitate mică de sare în cuptor, puneți-l în sacul din pânză și înnodată husă pune pe nas.

Sare de mare pentru soluție lavajul nazal pentru tratamentul rinitei pentru adulți și copii


sare la fel de eficiente cu suc de lamaie. Se amestecă 2 h. Din sare cu suc de lămâie de la un fruct, după care amestecul s-a preparat în 100 ml diluat călduță avans zakipyachennoy apă. Bury nas această facilitate ar trebui să fie necesară. Instrumentul elimină rapid umflarea și are efect vasoconstrictor.

După cum sa menționat deja mai sus, pentru prepararea unor instrumente de înaltă calitate pentru rece comune. ar trebui să folosească curate, fără suplimentare de sare. Soluția de sare poate fi preparată în mai multe moduri, dintre care E este acum descrie.

Soluția №1 - soluție slabă

Ai nevoie pentru a aduce:
- 1 linguriță de sare de mare;
- 500 ml de apă fiartă caldă (două sticlă).

Bine de știut! Dacă apa in schimb fiarta doar încălzit, asigurați-vă că soluția este filtrată.

Rețetă №2 - soluție concentrată

Ai nevoie pentru a aduce:
- 2 linguriță de sare de mare;
- 250 ml de apă.

Mai întâi trebuie să fiarbă apa într-un vas sau alt recipient potrivit pentru tine. Apoi opriți de apă, se adaugă la aceasta o sare și se amestecă bine. Amintiți-vă că o soluție va concentrată foarte mult.
Procedura este necesară pentru a efectua mai multe ori pe zi, în funcție de necesități. Amintiți-vă că înainte de fiecare utilizare a fluidului medical este necesar să se încălzească.

Bine de știut! O astfel de soluție nu ar trebui să fie abuzate, așa cum este conceput pentru persoanele care lucrează în condiții de aer foarte murdare și plin de praf. Pentru tratamentul răcelii comune este mai bine să se utilizeze o soluție slab concentrată poate provoca uscarea severa a mucoasei.

Trebuie să luați:
- 2,5 lingurițe de sare;
- 1000 ml apă clocotită.

Prepararea soluției este aceeași ca și în metodele anterioare, în spirit, doar o altă proporție. nazal clătire trebuie efectuată o dată pe zi, ușor încălzită lichid.

Bine de știut! Acest instrument poate fi utilizat și pentru gargară.

Cum să vă spălați nas acasă

Pentru procedura, aveți nevoie de un ceainic special. Acest lucru poate fi ca un dispozitiv, care este utilizat de yoga - neti-the-top, și un dispozitiv special Aqua Maris. În total, nu contează ce dispozitivul utilizat. Principalul lucru pe care jgheabul teapot a fost plasat în nara. În plus, există o opțiune de spălare cu ajutorul palmelor, pe care le descriem mai jos.

Metoda 1: Procedura se face cel mai bine în cada de baie. cap Lean și zaprokinte, astfel încât nara dreapta a fost mai mare decât stânga. Cu gura de scurgere în fluidul care intră în nara dreaptă. Dacă faci totul corect, atunci soluția va ieși prin nara stângă. Dacă nu se poate, apoi încercați să schimbe poziția capului. După aceea, repetați procedura pentru nara stângă.

Metoda 2: Dacă nu ai avea la îndemână nici un instrument, utilizarea palmele lor. Pentru a face acest lucru, în soluția SCOOP de palmier, coborâți capul și trage nara stânga, dreapta aveți soluția pregătită, la rândul său. Apa ar trebui să fie sigur pentru a merge prin gura.

Bine de știut! După spălare, trebuie să sufla cu atenție nasul pentru lichidul rămas afară. Pentru aceasta transmite mult mai slabă, uita-te la etajul inferior. În această poziție, de regulă, resturile de apă încep să apară.

Atenție! În orice caz, după procedura, nu merg afară, pentru că micile rămășițe ale soluției în nazofaringe în contact cu aerul rece poate provoca complicații severe.

Este posibil în timpul sarcinii

Clătirea soluția salină nazală nu numai a permis să facă pentru femeile gravide, dar este recomandat. Faptul că, în această perioadă, femeile sunt sfătuiți să se abțină de la utilizarea de medicamente, deoarece poate afecta copilul. Dar, o soluție salină în această privință este inofensiv.

Sare de mare pentru soluție lavajul nazal pentru tratamentul rinitei pentru adulți și copii

Deoarece femeile gravide nu sunt puternic înclinat, se recomandă să îngroape sarea lichidă. Pentru a face acest lucru, să ia o poziție puternică și predispuse să arunce capul pe spate. Apoi, folosind o pipetă să se scurgă în fiecare nară de 4-5 picături. După ce nu a primit imediat în sus, se întindă un pic mai bine, atunci soluția va avea timp pentru a intra în nazofaringe. Asigurați-vă că pentru a sufla nasul în mod corespunzător, după procedura, aceasta va ajuta clar nasul de mucus acumulate.

Dezavantajul depozitului este faptul că o anumită cantitate de mucus în compoziția care pot include bacterii cauzatoare de boli pot ajunge in gura si apoi in organism.

lavajul nazal de copii

Procedura pentru copii se poate face, precum și cu ajutorul unei pipete, și cu ajutorul protuberanță de cauciuc medicale. soluție salină, la rândul său, ar trebui să fie redusă, astfel încât să nu se usuce copilul mucoase.

sare de mare picurare nas cu o pipetă este foarte simplu. Copilul trebuie să meargă înapoi pe pernă și arunca înapoi capul pe spate. Apoi, lichidul mamă poate fi administrat prin pipetă.

De asemenea, puteți face copilul tau o spălare completă. Pentru a face acest lucru, să ia cu atenție mâinile copilului, înclinați capul deasupra băii și folosind duza zavarnichka introduce soluția în nara stângă, sub o astfel de înclinație de fluid curge prin dreapta. Apoi repetați procesul cu nara dreaptă. Dupa procedura, copilul ar trebui să fie bine sufla nasul.

Dispozitiv pentru spălare nazală - și akvamaris Dolphin

Sare de mare pentru soluție lavajul nazal pentru tratamentul rinitei pentru adulți și copii
Aqua Maris un dispozitiv special, care este proiectat pentru nas de zi cu zi proloskaniya cu sare de mare. Aparatură împinge ușor de soluție care virusurile, bacteriile și alergenii din praf și reduce umflarea și inflamații severe.

Un dispozitiv cu o soluție salină poate fi utilizată ca o măsură preventivă. Avantajul său principal este că, odată cu utilizarea regulată nu cauzează o problemă, cum ar fi inflamația urechii medii. Acesta este adesea cazul cu lavajul nazal sub presiune.

Sare de mare pentru soluție lavajul nazal pentru tratamentul rinitei pentru adulți și copii
Aparate de Dolphin destinat bolilor de spălare nazale, cum ar fi rinita acută și cronică, rinita alergică, sinuzita, sinuzita frontala, „nas uscat“ sindromul, rinită femeile gravide și pentru prevenirea gripei și a bolilor virale.

Procedura de spălare de spălare Dolphin ajută virușii de bacterii nazale și alți agenți străini.
Contraindicații la utilizarea: otită, frecvente hemoragii nazale, neoplasme ale cavității orale și a intoleranței individuale.