Cum să picteze MDF la domiciliu

Voi da sfaturi din experiența personală.

Dacă doriți să modificați culoarea (plictisit în câțiva ani) mobilier din MDF.

Achiziționarea de orice coloranți profesionale cu un agent de întărire și un preparat complex de aplicare. Ea poartă un cost financiar semnificativ.Este mai ușor și mai ieftin doar pentru a cumpara (comanda) fațade noi din MDF.

Dar dacă toate la fel, există o nevoie urgentă de a schimba culoarea preferata, dar mobilier supraexpusă.

Sfaturi de la experiența personală: puteți picta fațadele MDF cu vopsea acrilică în balonchike prin pulverizare. Suprafața preslefuit fără surfactant fanatism.

Apoi, alege culoarea ta preferata de vopsea (smalț Kudo universal în cazul meu) în balonchike. Aplicați suprafața vopsită prin pulverizare.

Vă atrag atenția că ar trebui să aibă grijă de protecția podelei, obiectele din jur și mobilier, care să acopere toate de film.

Lucreaza in aer liber mai bine, într-un garaj, și întotdeauna într-o zonă bine ventilat. Aparat respirator nu ar fi de prisos.

Emalii de top pentru a asigura cea mai bună pulverizare de acoperire cu lac KIM TEK, nu este necesar, dar va face acoperirea este mai durabil.

Cum să picteze MDF la domiciliu

moderatorul a ales cel mai bun răspuns

Pentru a picta MDF în nevoia de acasă pentru a efectua o serie de etape succesive:

1) este necesar să se pregătească MDF și vopsele, care sunt planificate pentru a fi utilizate;

Chiar în fața MDF vopsea în vopsea trebuie să adăugați întăritorul într-un raport de 1 la 9. Important! Atunci când adăugați întăritorul în necesitatea de vopsea pentru a se amestecă în mod constant textura rezultată.

amestecul rezultat a fost filtrat recomandată în cazul colorării MDF suprafață lucioasă. Prin pictura poate începe la 2-3 ore după amestecarea componentelor.

MDF trebuie să fie supuse pre-șlefuit pentru o mai bună aderență a vopselei.

3) Vopsea MDF. Aplicați recomandat vopsea poliuretan cu două componente și vopsele pe bază de apă. MDF pictura trebuie realizată în mai multe treceri, după grosimea fiecărui strat de aproximativ 80-12 microni. Strat final de vopsea de pe MDF trebuie dat un polonez - acest lucru va da materialul un aspect finit!4) Uscarea colorat MDF. La temperatura camerei, este recomandat să reziste la suprafață timp de 8-12 ore!

Cum să picteze MDF la domiciliu

La început (în cazul MDF uși, fațade sau bucătării) și scoateți ușa din balamale și fațadele sale, îndepărtați toate accesoriile.

MDF mai bine pata pe o suprafață orizontală în loc de verticală.

În cazul în care acest lucru este ceva de mobilier sau uși care au fost operate anterior kai, este logic să se spele de uscare MDF.

Pentru o mai bună aderență la grund MDF, suprafața este tratată cu hârtie abrazivă cu granulație fină (în cazul în care nu este un produs de mari dimensiuni, este posibil în modul manual).

Următoarea etapă este un grund să se usuce.

MDF este de 95%, din lemn, deci este potrivit grund pentru lemn.

uscarea completă a cel mai important moment.

Vopseaua poate și emailuri, calitatea cea mai de colorare se realizează numai atunci când se utilizează arma,

Cum să picteze MDF la domiciliu

dar puteți face și rola și chiar perii.

Cel puțin două straturi de vopsea, dar al doilea strat se aplică numai după uscarea completă a primului.

Atunci când se aplică stratul de vopsea se realizează într-o singură direcție (acest lucru este valabil și pentru perii și role).

MDF vopsit și vopsea foarte bine păstrate, în cazul în care doar să fie inițial de suprafață corectă și bine pregătită.

Deci, indiferent cât de nou sau vechi MDF nu a fost - este necesară suprafața pentru a curăța praful și murdăria și uscați-l cu atenție, în unele cazuri, nu poate face rău pentru a trata suprafața de șmirghel (șmirghel)

Acum, trebuie să alegeți camera fără praf și murdărie!

După lucrările pregătitoare trebuie să gruntanut suprafață pentru a șterge mai întâi întreaga suprafață a solventului. Blot cele mai bune cel puțin 2 straturi, cu un spațiu de uscare.

Când primerul se usuca, puteți începe la culoare, se poate face în trei moduri:

  1. În perie sau cu role manual
  2. Cutii de vopsea sub presiune
  3. Spray pistol.

Prin urmare, acesta din urmă metodă este cel mai bun!

Absolut nimic complicat, vopsea MDF (plăci fin de chips-uri) este aceeași ca bord vopsea - adică pogruntovat grund vopsea, care va fi folosit pentru a usca și vopsea cu vopsea corespunzătoare!

Cum să picteze MDF la domiciliu

Metoda de aplicare grund și vopsea câteva:

Primul este cel mai ieftin și la prețuri accesibile - o perie sau cu role pentru vopsire.

Al doilea este mai scump este de a spray-cutii de conserve.

Al treilea este un pistol de pulverizare este conectat la compresor.

Desigur, în cazul în care este posibil să se instaleze soba, sau produsul MDF într-o poziție orizontală, astfel încât vopseaua și primerul se va forma mai bine.

Paint și prim mai bine în mai multe straturi subțiri, cu pauze pentru uscare - astfel încât să acopere va fi uniformă și foarte frumos.