Proiecte de design de bucătărie, fotografii, interioare de bucătărie, idei pentru reparații


Bucatarii sunt diferite: cinci metri - în „Hrușciov,“ forme non-standard - în clădiri noi, combinate cu sala de mese - în căsuțe de țară. Chiar și câțiva metri pătrați vrem să se potrivească tot ce ai nevoie, și fă-o, astfel încât să existe spațiu liber. Cum de a planifica în mod corespunzător spațiul și de a crea o bucătărie confortabil, compact si functional al viselor tale, vei învăța în această secțiune a site-ului nostru.Multe design de bucătărie este considerată o provocare. Și nu fără o justificare: această cameră este unic în care combină mai multe alte camere.

Asta-i drept! Dacă vechile case aristocratice și moșii separate au fost furnizate camerei sub sala de mese, Cook si blocul economic asa-numita, în secolul XX toate îmbinate împreună. Noua tradiție secolului XXI a continuat, în cele mai multe apartamente urbane în bucătărie este nu dat mai mult de 12 de metri. Cel mai puțin în acest sens, proprietarii norocos de proprietate în panoul „lui Hrușciov“: proiectați o mică bucătărie - o măsură reală de profesionalism a comandantului.

Folosind idei din această secțiune a site-ului nostru, puteți crea un interior unic de bucătărie, în cazul în care totul este lăsat la voia întâmplării. Bucătărie, fotografii pe care le puteți vedea aici - acesta este un proiect de succes. Cele mai multe dintre ele sunt realizate de designeri profesionisti. Cu toate acestea, puteți găsi nici un proiect mai puțin interesante de amatori, participanții proiectului „Idei pentru reparații.“ Finish renovare bucătărie, tu va fi capabil de a împărtăși ideile lor. Asigurați-vă că este foarte simplu: Surprinde procesul de renovare bucătărie, așezați fotografia pe site-ul nostru și de a oferi o descriere scurtă. Vă asigurăm că munca ta se va obține observat și apreciat. Și poate acum te inspira pe cineva să refacă apartament!La fel ca orice alt tip de proiect, design de bucătărie poate fi făcută în stiluri foarte diferite. Pentru creatorul nu există obstacole: clasic și modern, țară și minimalismul, Art Nouveau și hi-tech. Unii trebuie să creeze o bucătărie interioară, care îmbina mai multe stiluri.

Complexitatea de punere în aplicare în interiorul unui stil de bucătărie este faptul că proiectantul este foarte limitat în spațiu. În plus, bucătărie - aceasta este o cameră care necesită o funcționalitate maximă și practic. Spațiul trebuie așezat astfel încât familia „bucătar“ nu interferează cu nimic în îndeplinirea responsabilităților sale deja grele. În cazul în care cabinetele sunt plasate în ordinea corectă, iar zona de gătit va curge armonios în sala de mese, bucătărie interioară poate fi descrisă în condiții de siguranță la fel de bine gândit-out.

Soluție bucătărie Culoare - caz special individuale. Dar nu uitați că bucătării elegante - sunt cele în care unitatea culoarea observată. Cu toate acestea, noțiunea de idealul este prea subiectivă, și faptul că o astfel de bucătărie frumoasă, toată lumea înțelege în felul său.

Crearea unui proiect de design de bucătărie, o atenție deosebită trebuie acordată conținutului său, și anume mobilier. Pentru că există cerințe speciale. Suprafața unității de bucătărie trebuie să fie făcută dintr-un material ușor de curățat și rezistent la umezeală. Fiecare gospodină știe că, în timp ce de gătit în bucătărie, uneori, se întâmplă astfel ospiciu, care este mai bine să nu pentru a vedea o altă casă. Suprafețele de mese și dulapuri sunt potrivite pentru orice eventualitate - de la aderând supa vărsat la încercare.

Speram ca ideile noastre pentru bucătărie va fi util pentru tine. Vă dorim o reparație de succes și de așteptare pentru rapoarte despre el pe site-ul nostru!