Cum să învețe un copil să învețe sfaturi eficiente 6

1. Redare la școală

In ciuda „impresionante“, în vârstă de 6-7 ani, copilul nu a devenit încă adulți. activități distractive sunt încă foarte importante pentru dezvoltarea sa. La vârsta preșcolară prin joc vă poate arăta copilul dumneavoastră că școala este și ceea ce este acolo în așteptare. De exemplu, să-i trimită aceste scrisori de iubite personaje de basm, care au plecat la prima clasă și cere fiul sau fiica ta pentru ajutor. Este important să se meargă împreună și să ia scrisoarea din cutia poștală, este atât de interesant și magic - de fiecare dată când primești un plic mult-așteptat cu activități distractive și surprize (de exemplu, lumânare, nezaduvaemoy, cerneala invizibila sau semințe misterioase care au nevoie cu ajutorul părinților pentru a plantelor în sol și apă) .Puteți face o serie conectată de scrisori, fiecare dintre care copilul are nevoie pentru a rezolva cheia, și după ce a finalizat toate sarcinile tuturor plicurilor, este în așteptare pentru un mare cadou. Locuri de munca nu ar trebui să fie o mulțime, din scrisoarea la scrisoarea din costurile lor doar pentru a complica, pentru a dezvolta treptat perseverenta si concentrarea pe rezolvarea unei probleme particulare.

2. Implicarea studenților la jocuri

Este util copiilor în societate mixtă de vârstă, și în plus prescolar „bonus“ aduce copiii mai mari, cu care se poate juca în școală. Ei au experimentat deja în spatele una sau chiar două clase, pot deveni profesori, să ia creta și să învețe „neinsemnat“ pentru a citi și a scrie. Principalul lucru nu este de a interveni în jocurile pentru adulți și nu dicteze regulile - atâta timp cât acesta este doar un joc, și respectarea strictă a scenariului școlar, nu este nevoie. Principalul lucru - imaginea școlii este formată în mintea de copii preșcolari.3. Îndreptați curiozitatea în direcția cea bună

4. Începe să învețe un copil să comande

Da, chiar acum - e timpul. Acasă rutina - vedere excelenta a școlii, uneori, o corvoadă de zi cu zi. Fără ea nu va fi nici un rezultat.

Cu toate acestea, nu doar piling asupra copilului un număr mare de cazuri, și a pus presiune pe el, „ia jucării, face patul,“ Nu avem nevoie de reacție negativă și de respingere este important să se evidențieze zona de responsabilitate a copilului, că abilitatea lui, și să dea importanța sarcinilor sale zilnice! .. . Explică-i că el este destul de vechi și capabil de a împărtăși cu părinții lor preocupările economice, având în vedere sarcina celui ce tren perseverenta: nu doar pentru a elimina jucăriile și să le ordonați, să nu vina doar cartea de pe raft și compoziția cu atenție Este în dimensiune.

Lauda-și recompensa copilul, de asteptare atenția la modul în care el a fost exact și împăturite cu grijă. Acest lucru va ajuta copilul dumneavoastră este entuziast despre afacerile casnice, și el va fi gata pentru momente de rutină și plictisitoare ale vieții școlare.

5. Organizarea spațiului de lucru în mod corespunzător

Neaparat cu copilul, având în vedere opinia sa, gusturile și dorințele, pentru a alege un birou, scaun, rafturi și de a crea împreună un loc de muncă, care va „forța loc“ pentru copil. El ar dori să fie aici și să-mi fac temele, pentru că acest colț el a creat el însuși!

6. Pick up clasele de copii

Cursuri de instruire pentru școală atât de mult încât uneori se pierde: în cazul în care pentru a merge prin ceea ce tehnica de a face, dacă acesta este în valoare? Aflați dacă există cursuri în acea școală în cazul în care vă oferă dumneavoastră prescolar. Este logic să se înscrie pe ele, ca copilul sa întâlnit cu viitorii colegi, profesor și să simtă atmosfera școlii.

Cu această abordare, școala nu va „capăt liber al vieții“ pentru copil, dar începutul unui drum lung interesant de cunoaștere.