Cum sa faci o masca de pisica

Cum sa faci o masca de carnaval de o pisica sau pisica din hârtie?

Ce măști pot fi făcute, ți-am spus deja. Astăzi, vom rezolva o sarcină specifică: Să ne face masca pisica-om confortabil. Ce înseamnă „chelovekoudobnuyu“? Și, de exemplu, că ar trebui să fie suficient de frunte și convexă de mare, ca și la om. Nasul nu ar trebui să fie plat, pometi elegant face. Și va fi masca pe jumătate - gura și bărbia este mai bine să nu fie închis, în caz contrar masca poate fi o adevărată povară.Cum sa faci o masca de pisica

Astfel, o foaie dreptunghiulară de hârtie A5 (inseamna - jumatate din frunza album) sognom jumătate - o linie de nas. Din nou sognom jumătate - linie de ochi.

Cum sa faci o masca de pisica

Pe linia ochiului tăiat globi oculari, cu mai mare decât în ​​mod deliberat ochi. crestături pentru darts la tâmple, frunte la mijlocul sprîncenelor și nasul lățime este de aproximativ.

Cum sa faci o masca de pisica

Cum sa faci o masca de pisica

Acum trebuie să ne asigurăm că nasul este alimentat înainte. Povernom piesa de prelucrat partea greșită și linia ușor pliere zaschipnom stepplerom.

Marginile darts pe frunte ușor zavedom unul pentru celălalt. Un pic - mai putin de un centimetru, nu este necesar să se meargă prea departe. Și sigiliu. Uită-te la poza - o săgeată pe frunte începem în acest fel, în cazul în care pentru a face opusul, atunci frunte puternic psihiatru vizual.

Cum sa faci o masca de pisica

Cum sa faci o masca de pisica


Masca Lob dobândit o formă convexă. Dar, la aceleași incizii pe tâmple deschise unghi. Ia bucăți triunghiulare de carton și pastă în partea din spate a măștii. Aceste cutii sunt doar pentru a deschide firul banda elastica. De aceea, vă sfătuim să duplicat banda de mascare, iar pe partea de sus este, de asemenea, un obicei și apoi străpunge o gaură (foarte ușor de a face un pumn). Gumă vândute în magazine de pescuit, ar trebui să alegeți mai subțire.

Nazal zavedom unul față de celălalt și sigilate. S-a inserat pe triunghiul roz nas.

Cum sa faci o masca de pisica

Cum sa faci o masca de pisica

Masca este gata. Se taie colțurile oval. Tăiați urechile triunghiulare, dedesubtul acestora până la jumătate din înălțimea săgeților face același lucru, după ce a fost ușor margini sigilate. Urechile devin concav.

Cum sa faci o masca de pisica

atașați-le simetric pe ochi și va oferi încă mai mult spre templu. Mutați mai aproape de partea de sus a capului nu este necesară - formularul este prost. Kitty desena mustăți și sprâncene, cu urme pentru a obține o simetrică. Ei bine, asta-i o mască de pisică este gata. Cu toate acestea, dacă purtați o pălărie cu pene și cizme, putem presupune - o mască de pisică.

Cum sa faci o masca de pisica

Acesta este un model foarte versatil. Dacă doriți un tigru - taie urechi rotunde și val de mână se va transforma într-o pisică tigru.

Cum sa faci o masca de pisica

Mai multe benzi de marcaj induse - sânge și vă va îngheța în vene - acesta este un tigru convingătoare. Și dacă un leu, beteala de Crăciun de brad, banda vechi, sau bucăți lipite de fanioane a crea o coamă.

Acest model este ușor de reforge pentru a masca veveriță. Doar apuca un carton portocaliu și perie lipici în urechi, de asemenea, dintr-un carton ușor crestate și ușor pufos. Da, asta este o relație de-carnaval evolutiv.

Model a foii A4 standard - fețele principale piesa ocupă aproximativ jumătate.

Cum sa faci o masca de pisica

Și proteine ​​este - convingătoare nicăieri.

Cum de a face masti de carnaval pisica, tigru, leu, și din proteine ​​din hârtie sau din carton ai spus Marina Novikova.

Cititi mai multe despre fabricarea măștilor cu propriile sale mâini: