Cum sa faci o incintă pentru câine cu propriile sale mâini proiectarea și construcția

Nici o gazdă decentă nu va lăsa animalele de companie cu patru picioare, fără o incintă specială. În timpul construcției trebuie să ia în considerare dimensiunea de animale de companie, condițiile sale de detenție și rasa. Si cel mai important, pentru a răspunde la întrebarea cum să facă o incintă pentru câine cu propriile sale mâini, trebuie remarcat faptul că totul trebuie să fie făcut cu dragoste și afecțiune.În primul rând, aveți nevoie pentru a determina materialele și ia în considerare fiecare detaliu al incintei. Cum să-l construiască în mod corect, și dacă el va dori prietenul tau cu patru picioare?

În cazul în care pentru a începe și ce să facă voliera?

Acum, ia în considerare etapele de asamblare incintei. Deci, este recomandat să se stabilească pe podea, cu o ușoară pantă spre partea din față. Acest lucru va permite fluidului să curgă în jos și va facilita în mare măsură de curățarea acestuia. Etajul este cel mai bine să folosiți beton sau asfalt. Animalul nu a traumatizat picioare, pardoseala din beton, este de dorit a făcut reconcilierea gata cu scanduri de lemn. A se evita formarea de mirosuri mucegăite și de a crea unele de ventilatie a incintei va ajuta un spațiu care ar trebui să fie lăsat sub podea, la momentul construcției sale.

Ce Aviary? În cușcă a trei pereți trebuie să fie confecționate din metal, deasupra colțurilor lor tocesc, șipci sau scânduri din lemn impregnat cu o anumită soluție specială.

În cazul în care incinta este planificat pentru a construi izolat, pereții cu arma materiale suplimentare de izolare termică. Pentru aceasta spuma se potrivesc, Fibră de celuloză și altele asemenea. Ea trebuie să fie zabrele de perete, astfel încât câinele să caute evenimentelor din exterior și să respecte pe deplin curte.

Cum sa faci o incintă pentru câine cu propriile sale mâini proiectarea și construcția

Pentru pereții nu ar trebui să fie utilizat un grătar metalic. În primul rând, în timp, animalul poate mesteca, și în al doilea rând, pentru a obține rănit, prins în plasa bavuri sau alt material. În cazul sudării, trebuie făcută cu precauție, deoarece ca sudurile care nu corespund standardelor vor goli labe pentru animale de companie piesa de design.

Ușa este instalat într-un perete de grilaj și ar trebui să fie deschis în interiorul incintei. Rack Shutter la ușă, este necesar să se stabilească în ușă și pe partea dinspre stradă. Desigur, ai nevoie de un sigiliu durabil și de încredere. Se recomandă să se facă ochi. Când poarta ruperea poate închide lacătul convenționale.

Cum de a începe construcția acoperișului? Cel mai important lucru în construcția acoperișului - sistem fiabil de schelete. Pentru acoperiș acoperitoare pot alege oricare dintr-un material pentru acoperișuri. Materiale potrivite: ardezie, tablă trapezoidală, metal și așa mai departe.

Deoarece câinii urechi foarte sensibile, astfel încât ea nu a simțit o sarcină mare auditiv, trebuie să se gândească la moliciunea acoperișului. Acest lucru va permite castelul pentru a proteja animalul de stres inutil. Nu se recomandă utilizarea în construcția de unghii. Acesta trebuie să fie furnizate în panta acoperișului, astfel încât suprafața sa nu este întârziată precipitații.

tipuri de carcase

  • cuști în aer liber;
  • Izolație parțială și perete cu zăbrele;
  • cu izolație de perete.

Primul și al doilea cazuri includ instalarea unei incinte stand. În acest din urmă caz, instalarea de cabine disponibile, dacă doriți, dar este necesar să se reproducă câinii cu părul scurt.Zona cușcă pentru animale de companie ar trebui să fie pe deplin adecvată dimensiunii acesteia. Odată cu creșterea mai mică de 50 cm, va fi suficient de câine 6 m². Pentru dimensiune animal de la 50 la 65 cm, spațiul incintei ar trebui să fie mai mare de 8 m².

Aviary pentru câini de talie mare necesită mai mult spațiu, astfel încât suprafața cotețului trebuie să fie de 10 m². În cazul în care va trăi doi câini, este necesar să se mărească zona în jumătate - de două ori.

Cum sa faci o incintă pentru câine cu propriile sale mâini proiectarea și construcția

Construcție standului

  1. fund (podea) cabina de fixare;
  2. ancorarea unui perete posterior;
  3. instalați peretele suprapuse pe laturile;
  4. Am stabilit peretele frontal și a pus jumper-ul.

Pentru a lucra este recomandat să utilizați șuruburi autofiletante.

alimentator pentru animale de companie

Pentru alimentarea animalului ia mai bine un loc. Pentru a instala un alimentator de pasăre în fața peretelui, aveți nevoie pentru a face o gaură, care seamănă cu o ușă mică, care este închis pe tija prin ochet. Gaura se face la un convenabil pentru tine și nivelul animalului, dar în mod clar deasupra suprafeței podelei. Manger ajută să se hrănească animalului, fără deschidere, în aceeași cușcă complet, și lăsând doar un castron de mâncare în ușa jgheab.

carcasă de service

După doi ani de funcționare a incintei, se impune inspectarea tuturor structurilor din lemn cel puțin o dată în trei luni. Practic, este vorba de partea de jos, pentru că viața de scânduri din lemn de pin ajunge la o medie de 7 sau 8 ani.

Teritoriul incintei ar trebui să fie eliminate cel puțin de două ori pe lună. În cazul în care, în mijlocul perioadei de primăvară, colțurile interioare trebuie să fie tratate cu o soluție specială de la apariția ectoparaziților. În timpul verii, au nevoie de dezinfectanți de prelucrare lunar, și rece în timpul iernii, în cazul în care o singură dată utilizare trimestru soluție de 3% din kreolina sau formol.

Înainte de a începe tratamentul, a efectuat o curățare mecanică temeinică. La momentul recoltării câinele trebuie să fie pus în afara incintei, și a alerga doar la finalizarea acestuia!

Cum să învețe animalele de companie să trăiască într-o cușcă

Formarea unui câine în cușca - este o parte a formării ei. În consecință, animalul de companie trebuie să cunoască echipa, pe care el va ieși din cușcă, și introduceți-l. Ca după fiecare comandă, după ce a urmat animalul de companie măsuri ar trebui încurajate. Apoi, trebuie să închideți ușa și se lasă. De mai multe ori și repetiție pentru animale de companie te obișnuiești cu el.

Varietatea de carcase - voliera de interior

Astăzi, multe plante casa cameră pentru animale de companie mici, care abia ajunge la dimensiunea de o dimensiune pisica. Pentru a face acest lucru, a inventat mici incinte de cameră. Ele sunt foarte confortabile și pentru animale de companie într-o casă se simte foarte confortabil. Forma incintei este aleasă în funcție de gustul de dimensiunea gazda si pentru animale de companie.

Pentru cofret cameră este cea mai potrivită înălțime a ochiurilor moale 40 la 80 cm. Poate fi pătrată, rotundă sau altă formă. Există pliabile, modulare, pliabil, compact și alte incinte. Ele sunt ușor de a lua de-a lungul pentru plimbare. Unii dintre proprietari, a făcut o Aviary a plasei. Incinta trebuie să fie în mod necesar o bancă și jucării pentru animalele de companie.

Animalul dumneavoastră de companie va fi capabil să-l ascundă de agitația din gospodărie și copii mici.

Costul incintei pentru câini

Dacă preferați să cumpere și să colecteze Aviary, în loc de a face cu propriile sale mâini, accesorii pentru animale de companie de pe piață, inclusiv câini, este o mare selecție de frumoase accesorii pentru diferite prețuri.

Practic, costul incintei afectează dimensiunea sa. Astfel, cușcă, care suprafață este egală cu 6 m² ajunge la $ 1500 8 m². - 1850 USD 10 m² - .. $ 2,200 Aviary camera poate fi achiziționat la un preț de 50 $ la 140.

La cerere, proprietarul poate comanda în plus elementele necesare pentru proiectarea. Toți au nevoie de spatiu personal. Prin urmare, dacă vă decideți să lase în viața mea prieten cu patru picioare trebuie să se gândească în prealabil cu privire la cazul în care el va trăi și de a construi o cușcă pentru el. Nu contează în cazul în care el este în cameră, cabana sau grădinărit zona de casa ta.

Aviary este foarte ușor de făcut cu mâinile, dar dacă nu aveți timp sau dorința de a se angaja în construcții, puteți să-l cumpere de pe piață pentru produsele de origine animală. În plus, într-o clădire independentă pe care o puteți portretiza dorința imaginației sale și să aleagă materialele pe care le găsiți mai potrivite. Numai atunci când este necesar să se respecte cerințele și sfaturi pe care le citiți în articolul de mai sus.

Asigurați-vă că pentru a păstra în vedere faptul că, dacă aveți de gând să aibă două sau mai multe câini, spațiul lor ar trebui să fie mărit în mod corespunzător. Și, desigur, aveți nevoie pentru a crea toate condițiile necesare pentru animalele de companie iubit. Când creați incintei, trebuie să ia în considerare toate condițiile de ședere unui prieten cu patru picioare lui.