Cum să aibă grijă de parul cret la domiciliu

Cum să aibă grijă de parul cret la domiciliu

Bună ziua, dragă cititor. Ieri privit cu fiica despre filmul meu preferat Curly Sue. Întotdeauna am admir uimitor joc mica actrita. Și părul ei este pur și simplu fascinant. Cum sa faci si tu ai fost astfel și cum să aibă grijă de parul cret, vei învăța de la acest articol.Pentru cei care au decis să se bucle

Înălțimea ei Natura! Doar selectat dă bucurie și plăcere ușor volumul de bucle sănătoase. Alții încearcă pur și simplu să le imite, ceea ce face permanentul scumpe și uciderea complet structura firului de păr.

Fetele care au parul cret, nu știu de prima mana despre toate complexitatea kucheryashkami de îngrijire:

Cum să aibă grijă de parul cret la domiciliu

 • ei aproape întotdeauna capetele uscate și capul normală, și, uneori, bold epiteliu. Motivul pentru care - distribuția inegală a apei pe întreaga lungime. Aceasta duce la o lipsă de sfaturi delaminare și palid umbră, lipsit de viață.
 • femei, să picteze cel puțin o dată pentru totdeauna buclele lor se doom la pictura lunar și încercări inutile de a restabili textura naturala.
 • nervii slabi? periate Acest proces aparent simplu de multe ori devine o tortură datorită faptului că pe părul uscat capete deveni pufos si confundat cu unul de altul, formând noduri neshutochnye.
 • sensibilitate crescută a scalpului - suna ca o condamnare la moarte pentru toată lumea, dar pentru femeile cu încuietori buclat - este un lucru obișnuit.
 • căderea părului - asta cu care se confruntă orice alt proprietar al TRESSES buclat.
 • indiferent de modul în care ați încercat să crească părul, vei avea întotdeauna cu creșterea lungimii va crește foarte mult fastul, uneori, foarte similar cu „Shaggy“

Bucle - toate costurile

Cum să aibă grijă de parul cret la domiciliu

Există mai multe moduri de modul de a face bucle chiar și din fire drepte.

 1. primul lucru care vine în minte - Perm. face în saloane de înfrumusețare folosind componente reactive care perturba structura obișnuită a părului, este deshidratat și degresate. De ce acesta din urmă devine uscată și ca rezultat - ușor.
 2. ondulator de păr și fier - Nu unit la întâmplare. le Pro că: a) nu ridică problema de a le: cum să pună încuietori; b) rezultatul poate fi realizat într-o perioadă foarte scurtă de timp. Contra - pletele își pierd umezeala (se evaporă din căldura) și se usucă; posibile arsuri.
 3. uscător de păr ca asistent la etapa inițială. Veți avea nevoie de o perie rotundă, și un uscător de păr bun. Cu toate acestea, nu fi surprins atunci, că aveți epiteliul uscat au matreata si, uneori, chiar -zud. Dar te-ai garantat pletele buclat.
 4. role simple și role fierbinte. Metoda veche Bunicii. Recunoaste, de câte ori, ca un copil, ai fost la o pierdere, ca o mama, „le înjunghie pentru ei.“ Și eu cu siguranță nu a ratat ocazia de a le încerca în timp ce mama nu este acasa! Poate cel mai inofensiv și un mod nativ de curling.
 5. codite. Îmi place această metodă: Puteți prima zi are frumoase à la dreadlocks, iar al doilea - suficient pentru a le dizolva cu lac - si superba parul cret gata.

Cum vă spălați-le

Cum să aibă grijă de parul cret la domiciliu


De ce sunt siguri că ceva într-adevăr se întâmplă, și cum să se spele părul lor, nu au nevoie să învețe. Mai așa cum ar trebui!

  • Parul nostru este acoperit cu solzi. Și cum curge apa prin corzile, coafura viitoare depinde, mai degrabă, volumul său, sau lipsa acestora. Deci, dacă nu doriți să crească volumul de bucle, nu scăpați capul când spălați. Și vice-versa.
  • A se evita extremele cu temperatura apei. De exemplu, în cazul în care tipul de grăsime necesar de apă caldă și uscată - cald, apoi bucle de apă optimă este 50-55 grade.
  • Dacă ați reușit să găsiți detergentul potrivit pentru păr, - astfel încât acestea au de fapt o mulțime de plante și / sau uleiuri. Este acest lucru, indispensabil pentru toate tipurile de păr, este o linie de serie de machiaj uimitor, da fericire corzile
  • aveți grijă să clătiți capul de balsam-balsam. El nu va da doar forma, ci va fi adevărat protector împotriva radiațiilor ultraviolete.
  • ondularea părului din cauza lipsei de umiditate - această axiomă ar trebui să plutească în fața ochilor mei de fiecare dată când începe să se usuce dvs. kucheryashki uscător de păr.
  • nu pieptene sau în timpul sau după spălare, un risc inutil de mare pentru a răni parul deja subțire.
  • la apa grea nu face rău, se clătește decoct de plante aromatice bucle. câmp Mușețel, frunze de mesteacan, radacina de ghimbir, lamaie, patrunjel. într-un rând să devină asistenți pentru îngrijirea și protecția bucle.

Mici secrete pentru compania creț

Toată lumea știe că orice șampon cu 50-70% constă din alcaline, care distruge, sau mai degrabă, „mananca departe“ structura părului și chiar absorbit în straturile superioare ale epiteliului. Dar nu se spală, nu pot fi de acord.

O cale de ieșire: pe fire uscate murdare, aplică iaurt sau lapte cald la cuptor fermentat. Cosmeticienilor peste tot în lume este pe bună dreptate considerat că este un instrument mai bun pentru peeling. Pur și simplu pune, el se descurcă cu rolul de „shampunyazamenitelya“. Ținându-l în bucle libere să se usuce, se clătește cu apă caldă.

Nu uitați: uleiurile mai grele. Prin urmare, dacă vă decideți pentru a netezi încuietori cret, este mai bine să pre-zi pentru a face o masca de ulei. Deci, vă puteți proteja de arsuri sfaturi și păr „mai grele“, înainte de netezire.

Alegerea unei coafura

Dacă luăm ca bază faptul că mai scurtă lungime întreagă, kucheryashki mai dens, se pare că numai tu (și nu de la natură, de masterat în salon, vreme rea, etc, etc) depinde de frumusețea ta coafuri mai degrabă să-l confrunte cu tine sau nu.

Profesioniști recomanda bob tunsoare ca cele mai potrivite pentru bucle indisciplinat. Aceasta va ajuta să facă față cu-limită de vârstă problema - cum de a pune împreună aceste bucle să fie numit ca pe cap - coafura.

Cascade sau oborvanka, numite uneori „bureții“ - nu se va tăia scurt, dar se pare uimitor.

bucle masca

Menținerea frumusețea și sănătatea părului ondulat la domiciliu nu este doar ieftin, dar de asemenea, convenabil. Iată câteva rețete pentru măști.

   • Ulei de cătină (2 linguri) se încălzească până la 30 de grade, se adaugă 1 flacon de vitamina E și 10 picături de suc de lămâie. Pune pe încuietori, care pleacă de la rădăcini până la 3-5 cm. În căldura unei măști ține 3 ore apoi se spală off ca de obicei.
   • Topit mierea (1st.l) se toarnă ulei de măsline 1 linguriță, ou 1 prepelița și 1 fiolă de orice vitamine din grupul B (acesta promovează structura părului). Am bătut toate blender și a pus pe parul uscat. 30-40 minute - care limitează această mască, după care se spală off oțet, dizolvat în apă minerală (1 linguriță oțet 6% în 2 litri de apă caldă).

Dragi prieteni, ai observat om cât de norocos! Ei nu trebuie să pierdem timpul pe tot felul de măști, drumeții în saloane și mai mult. Ei nu trebuie să se gândească de ce structura modificată a părului, etc. Sunt sigur că dacă hardcore bruneta se trezește în roșu dimineața, supărat este mai mică decât obiectivul echipei tale preferate. Ei cu siguranță mai ușor să trăiască. De fapt, ceea ce vreau să vă urez - trăi cu ușurință!

Cu o inimă caldă. Întotdeauna a ta. Elina

Acest blog a fost citit de 5678 de persoane. Citește-l și tu!

Aboneaza-te la blog actualizări

Ați putea fi, de asemenea, interesat în:

 • Cum să aibă grijă de parul cret la domiciliu

Bună ziua, dragă cititor. Așa cum am simtit inainte de sarcina a avut un permanent - a decis să placă soțului. Sa întâmplat. Fiica sa născut. Modificări în modul în care duce întotdeauna la schimbări în viață.

 • Cum să aibă grijă de parul cret la domiciliu

  Bună ziua, dragă cititor. În curte, de primăvară ploioasă, și așa mai departe doriți să vă înveliți într-o pătură și stai jos cu un pahar de vin fiert lângă șemineu.

 • Cum să aibă grijă de parul cret la domiciliu

  Bună ziua, dragă cititor. Trebuie să pieptene parul greu? Cu toate acestea, ele sunt similare cu un fir subțire? Ce măsuri de precauție pentru a lua la acest lucru nu sa întâmplat cu tine și cum

 • Cum să aibă grijă de parul cret la domiciliu

  Bună ziua, dragă cititor. Îmi amintesc, ca un copil, „păpădie“ ma sunat. Apoi, „grație“ pentru copii, am devenit „păpădie lui Dumnezeu.“