Motive frisoane fără febră, boli care pot fi prezente, ceea ce și de ce este în valoare de plată

Motive frisoane fără febră, boli care pot fi prezente, ceea ce și de ce este în valoare de plată
La început, este necesar să se înțeleagă ce febra și mecanismul apariției sale. Frisoane - o stare a organismului, urmat de tremor ușoară sau severă, care apare la momentul tensiunii instantanee și musculatură subcutanate se extinde vasele de sânge apropiate și capilare. De multe ori determină o persoană să se simtă ca sa cum - sa „inghet“, chiar și în vreme caldă se poate obține cu adevărat rece.Factori și provoacă frisoane

Motivul apariției unei febră poate fi o scădere bruscă a temperaturii mediului ambiant. stres sever și așa mai departe. De multe ori persoana in timpul frisoane, „Frost“, această condiție are loc fără febră.

Există mulți factori care pot provoca febra, dar multe dintre cauzele sale sunt rezultatul eșecului în activitatea stabilită a corpului. Dacă aveți probleme cu privire la starea de sănătate a perfrigeration sistematice, fără febră, cauzele nu este posibil să se afle pe cont propriu, este recomandat să se supună unui examen medical de către un specialist, care indică terapeut locale. La urma urmei, în cazul în care există o febră, motivele ar trebui să fie, de asemenea.

De multe ori motivul pentru care o persoană începe brusc să tremure, poate fi o anomalie gravă sau de boală, care necesită supraveghere medicală constantă și tratament. Omul însuși, care nu știe diagnosticul exact este un medic sau nu, nu se poate da un răspuns clar de ce este rece, dacă se simte bine și chiar temperatura nu are?

O listă a principalelor cauze ale frisoane

Aici este o listă cu cele mai frecvente factori care determina febra, de multe ori se produce fără o modificare semnificativă a temperaturii corpului:

 1. Motive frisoane fără febră, boli care pot fi prezente, ceea ce și de ce este în valoare de plată
  Organismul a înghețat pur și simplu. Poate că este hipotermie lui. Aceasta este - una dintre cauzele principale frisoane. Referințe - băutură caldă de încălzire. Dacă este posibil, ar trebui să fie îmbrăcat cu căldură, a pus pe pantofi, sau înveliți-vă într-o pătură, pilotă. În cazul în care congelarea a venit ca urmare a uzi - ar trebui să se schimbe cât mai curând posibil și să se schimbe pantofii să se usuce lucrurile. Strângeți acest lucru nu este necesar, deoarece suprarăcirii lung duce în mod inevitabil la dezvoltarea unor răceli grave la complicații severe.
 2. Organismul este încă simplu și bolnav sau prins o infecție respiratorie. Frisoanele care apar cu corpul astfel de leziuni inițial pot fi scurgeri fără ridicarea temperaturii. Recomandări - profuze băutură de încălzire, baie de picioare cald, vitamine. În caz de deteriorare a stării de sănătate și o creștere bruscă a temperaturii - să ia medicamente antipiretice, a se vedea un medic.
 3. Boli infecțioase și intoxicații. În orele trec fără modificări puternice ale temperaturii corpului, dar aceasta poate provoca febra destul de semnificative, adesea însoțite de tulburări gastrice sau intestinale (vărsături, diaree), transpirație abundentă. Recomandări - în cazul în care vărsături sau diaree severă sau de întărire pentru a lua medicamente antiemetice, intestinele cât mai curând posibil, pentru a vedea un medic.
 4. O mulțime de stres. Sistemul surmenajului nervos provoacă frisoane atât de puternic încât, uneori, organismul încetează să se supună proprietarului sale și se cutremură dreapta tremurături. Încasări fără creșterea temperaturii. De ce se întâmplă acest lucru? În sânge în timpul perioadelor de stres, este aruncat o mare cantitate de adrenalină, care nu permite psihicul si neuronii precoce Fail, iar corpul - pentru a deconecta. Recomandări - ia sedative (sedative) medicamente, încearcă să se calmeze și să se relaxeze. Ei bine, dacă pot merge la culcare. In timpul somnului, sistemul nervos revine rapid la normal.
 5. Poate că este o alergie. Mâncarea, pe de praf, părul și așa mai departe. Trebuie să ne amintim ce a fost mâncat sau băut puțin timp înainte de frigul. În cazul în care acest lucru sa întâmplat înainte, după ce a luat o masă, aceasta este o ocazie pentru o vizită la medic. În afară de frigul neplăcut, poate avea o febră, apar mâncărimi, strănut, lacrimi și muci. Recomandări - ia medicamente alergie, și dacă reacția repetată - solicitați imediat asistență medicală.
 6. Motive frisoane fără febră, boli care pot fi prezente, ceea ce și de ce este în valoare de plată
  Hipotensiunea / criză hipertensivă. Dacă tensiunea arterială hipotensiune arterială scade drastic, stripping vase și capilare ton. Hipertensiune - dimpotrivă, o presiune puternică Spike în sus, o creștere bruscă a tonusului vascular pereți cu sarcină crescută. În ambele cazuri, febra apare fara febra, dar poate fi însoțită de transpirație severă, care consolidează numai astfel de frisoane, îndemnăm să vomite sau vărsături, slăbiciune. În plus, creșterea bruscă a presiunii în sine este cauza febră.
 7. VVD - distonie - este încă insuficient studiată boala în care capilarele și vasele de sânge își pierd tonusul, și, în această stare, cauza atacuri Chill bolnav frecvente și destul de palpabile, uneori chiar și însoțite de un tremur puternic al întregului corp și un sentiment de rece constantă în extremități. În continuare cu privire la prevalența, după hipotermie, provoca frisoane pe termen lung fără febră. Recomandări - vada un medic, aderenta.
 8. Defecțiune a sistemului endocrin poate declanșa, de asemenea, crize de febră bruscă și severă, care poate fi însoțită de transpirație, dificultăți de respirație, o posibilă creștere a temperaturii, și chiar pierderea conștienței. O astfel de turnură a evenimentelor necesită o intervenție medicală de urgență, cum poate o agravare bruscă a diabetului zaharat. Referințe - examinare medicală pentru eventualele boli asociate cu glandei tiroide, precum și confirmarea diabetului zaharat - monitorizarea continuă a zahărului din sânge, dieta și conformitatea cu regim medical. Diabetul zaharat - o foarte amenințătoare și periculoase pentru sănătatea și viața în pericol boala, este important ca timpul să recunoască și să înceapă imediat un tratament.
 9. menopauza Femeie. În această perioadă de reconstrucție a corpului, femeile sunt eșecuri frecvente ale nivelurilor hormonale, care provoacă febră, uneori însoțită de un sentiment de caldura intensa si febra. Referinte - terapie cu hormoni (strict sub supravegherea unui medic!).
 10. Ciclului menstrual. Deseori cauza frisoane sunt pierdere de sânge (prima zi). Frisoane pot fi suplimentate cu durere severă în abdomen, stare depresivă și senzație incredibil de obosit. Recomandări - reducerea stresului, abstinența de la scăldat, terapia durerii, daca este necesar - antipiretice. Atunci când durerea în curs de desfășurare, sângerare excesivă sau la temperaturi ridicate - suna un medic.


frisoane bruște și violente noaptea. Care-i problema?

Dacă există o noapte rece, dintr-o dată și puternic într-o asemenea măsură încât persoana se trezește, atunci cel mai probabil, cauzele sale sunt înrădăcinate în factori, cum ar fi:

 1. Motive frisoane fără febră, boli care pot fi prezente, ceea ce și de ce este în valoare de plată
  Diabetul zaharat. Posibil, agravarea bolii, cauzata de lipsa de insulină. Referințe - injectare a insulinei (dacă este necesar), o gură de apă caldă. În cazul în care situația nu se îmbunătățește - apelați asistență medicală de urgență.
 2. corp hidratant puternic atunci când transpirație excesivă. Motivul pentru astfel răcirea rapidă a corpului de răcire este un rezultat evaporarea transpirației din cearșafurile umede de suprafață și. Recomandări - un duș de contrast și se usucă cu un prosop și schimbarea lenjeriei de pat.
 3. Exacerbarea boli ale rectului. Referințe - utilizarea de supozitoare rectale speciale. Dacă este necesar - să cheme o ambulanță sau de medic în dimineața par.
 4. depresie sau stres condiții severe. Recomandări - un duș de contrast, sedative recepție. Este recomandabil să fie examinat de un neurolog sau psihoterapeut. Încărcată de disfuncție gravă a diferitelor sisteme ale corpului.

postfață

Motive frisoane fără febră, boli care pot fi prezente, ceea ce și de ce este în valoare de plată
Sunt descrise aici cauze și remedii nu sunt un ghid pentru auto-vindecare. Frisoane fără temperatură care din motive neclare, aceasta poate fi un precursor al bolii. În orice caz, chiar și cea mai mică îndoială cu privire la starea sănătății sale, este necesar pentru a vedea un medic și supuse unei examinări și tratament desemnată, dacă este cazul, vor fi impuse. În timpul tratamentului, este important să se respecte regimul prescris și în timp util pentru a lua medicamente prescrise.

Și astfel - prevenirea a fost întotdeauna și rămâne cel mai bun mod de a menține o sănătate solidă pentru anii ce vor urma. Ai grijă de tine și să rămână sănătos!