Cum rănit plămânii simptomele față în timpul inhalării la om, tuse

Se poate răni plămânii?

Amintiți-vă, țesutul pulmonar nu contine terminatii nervoase, astfel încât singur acest meci nu se poate.

Atunci când o stare generală de rău inspiratorii

Cum rănit plămânii simptomele față în timpul inhalării la om, tuse
In practica medicala, medicii se confruntă adesea cu plângeri de la pacienți cu durere în plămâni care apare atunci când încearcă să ia o respirație. Se poate răni cu ușurință din față, spate și lateral.Dar nu intra in panica imediat, și, uneori, durere care apare in plamani, nu poate fi necesar un tratament medical.

Acest fapt este confirmat în următoarele cazuri:

 • Dacă durerea cauzată de creșterea activității fizice (în special pentru persoanele implicate în sport);
 • durere apare atunci când, similar cu un ac de injecție are loc intercostal nevralgii;
 • în cazul unei creșteri rapide a dimensiunii pungilor pulmonare, adesea supuse la acest diagnostic oameni adolescență.

În aceste cazuri, un om suficient pentru a da restul corpului timp de câteva ore sau zile, dar, în cazul în care durerea atunci când inhalarea complicate, de asemenea, alte simptome, ar trebui să consulte un medic pentru a stabili diagnosticul corect.

În acest caz, următoarele boli pot fi diagnosticate:

 1. pleurezie uscat. Însoțitor simptome - febră, frisoane, transpirație abundentă, slăbiciune și pe tot corpul.
 2. pericardite uscate. In plus fata de durere in plamani pacientului poate fi însoțită de dificultăți de respirație, senzație de slăbiciune și durere în inimă.
 3. Reumatism. Prezența dureri articulare, oboseală ridicată.
 4. Infecția cu gripa.
 5. Dezvoltarea PIS.
 6. Tuberculoza a plămânilor, însoțită de tuse de durată letargie totală și slăbiciune a întregului organism, febră periodică.

Toate bolile de mai sus necesită o atenție aproape, atât pentru pacient și medic.

O serie de operațiuni de diagnosticare vă permit să vedeți o imagine exactă și completă a durerii în curs de dezvoltare în plămâni în timpul inhalării.

Cum rănit plămânii simptomele față în timpul inhalării la om, tuse

Disconfort după fumat

Cum rănit plămânii simptomele față în timpul inhalării la om, tuse
De multe ori, persoanele expuse la dependenta de nicotina, poate simti durere in plamani.

În acest caz, apariția durerii poate fi declanșat de o serie de motive:

Aceste boli sunt adesea însoțite de persoanele dependente de fumat, iar fumatul nu este, de asemenea, narghilea inofensiv. Toate substanțele dăunătoare care pătrund în corpul uman, acumularea, provoacă o serie de boli diferite.

Cum rănit plămânii simptomele față în timpul inhalării la om, tuse

Otrava conținute în fum, în timp ce fuma țigări, trabucuri și narghilea, provoacă paralizia și pierderea epiteliului ciliat, datorită acestui factor cavitatea țesuturilor pulmonare sunt umplute cu caracter spută vâscoasă, care reprezintă un obstacol în calea proceselor de curgere a aerului în cameră normală.

În cazul în care pacientul este un copil, de multe ori boli rele ale tractului respirator superior, fumatul în acest caz, nu ar trebui să nu fie posibilă. Având în vedere că prezența unor obiceiuri dăunătoare poate declanșa dezvoltarea bolilor cu un nou, mai intensă.De asemenea, merită să ne amintim și că fumatul afectează nu numai plămânii, ci și asupra sistemului cardiovascular în ansamblu. Acesta este motivul pentru atac de cord si accident vascular cerebral este mai frecvent in randul fumatorilor. Care sunt capabile la momentul respectiv nu au primit îngrijiri medicale, duce la moarte.

durere De ce apare atunci când tuse

Cum rănit plămânii simptomele față în timpul inhalării la om, tuse
Daca durerea apare la plamani prin tuse, este întotdeauna un simptom al unei boli grave. Fara interventie medicala pentru a face, în acest caz, nu va funcționa.

Bolile care sunt posibile cu astfel de simptome:

 • traheobronșitele;
 • pneumonie lobară;
 • efuziune pulmonară;
 • inflamație a pericardului.

Ultima boală din lista de mai sus necesită o atenție specială din partea medicilor, ca cursul tratamentului său ar trebui să fie efectuată în condiții de stabilitate. Produsele medicamentoase sunt prescrise într-un mod strict individual.

Simptome și manifestări clinice ale durerii pulmonare

Cum rănit plămânii simptomele față în timpul inhalării la om, tuse
Desigur, oamenii care sunt preocupați de starea lor pulmonare, trebuie să știți despre simptomele care insotesc boala a tesutului pulmonar.

Atunci când simptomele sunt plămânii inflamat:

 • o tuse iritanta permanentă;
 • separarea spută purulentă, iar culorile sale pot spune medicului despre stadiul de progresie a bolii;
 • prezența scurtarea respirației;
 • durere în sternului;
 • tuse cu sânge;
 • anoxia.

Toate aceste simptome indică un apel de urgență la medic specialist pentru furnizarea de îngrijire de specialitate.

Poate doctorul pentru a vindeca această boală

Cum rănit plămânii simptomele față în timpul inhalării la om, tuse
În ceea ce privește persoanele care au experimentat dureri in plamani, ce să facă în acest caz, toți medicii responsabili, necesitatea unui tratament imediat expertului medical, deoarece numai el va fi capabil să identifice cauza principala a bolii.

Deoarece multe boli care provoacă dureri în plămâni necesită diagnostic imediat, pe baza cărora va fi prescris medicamente de tratament.

Nu-ți fie frică, în cazul în care pacientul se face referire la mai mulți specialiști, un diagnostic de acest tip oferă o imagine mai exactă a bolii, și, astfel, rezultatul va fi mai rapid. Foarte des, definirea bolilor într-un stadiu incipient poate salva viața unui om, nu trebuie uitat nimeni.

Auto în acest caz, poate afecta doar pacientul. Nu este în mod independent pentru a lua orice medicamente, acestea pot declanșa o scurgere de fals în diagnosticul bolii.

Au dificultăți de respirație în cazul în care plămânii sunt dureroase

Cum rănit plămânii simptomele față în timpul inhalării la om, tuse
Mulți pacienți sunt interesați de întrebarea ce să fac dacă aveți dureri în plămâni, și în același timp, devine greu să respire.

Răspunsul, desigur, este simplu - este accesul imediat la un medic.

Dar, in timpul atacului unei persoane trebuie să se asigure un flux de aer proaspăt, o stare de repaus și de a apela o asistenta de urgenta ambulanta.

În plus, pacientul trebuie administrat un anestezic, în cazul în care există semne în piept de compresie poate fi pus sub limbă tableta nitroglicerină.

Trebuie amintit faptul că durerea în plămâni și prezența lipsei de aer nu exclude un atac de infarct miocardic.

Pentru fiecare persoană, este foarte important să se cunoască starea sănătății sale, astfel încât la primul semn care indică prezența unor eșecuri în activitatea sa, trebuie să contacteze urgent un specialist.

Un eșec în activitatea sistemului respirator necesită, în general, o atenție separată, deoarece acestea pot declanșa dezvoltarea bolilor în alte sisteme, care duce adesea la o persoană sau un handicap, sau deces. Monitorizați sănătatea dumneavoastră, și se va plăti înapoi în schimb.

Ceva care este util pentru tine:

De multe ori, durerea pe care mulți ia pentru dureri in plamani, de fapt, este dureri musculare. Faptul este că, în sine lumina încă. Inspirați și expirați ne ajută la mușchii: inspirator și aspirators. Așa că, în caz de durere în procesul de respirație este necesară în primul rând cum să asculte corpul dumneavoastră: dacă durerea vine tocmai din adâncul plămânilor? Muschii pieptului pot răni din diferite motive. Cele mai frecvente dintre ele este hipotermie, surmenajului sau nevralgie intercostală.

plămâni foarte bolnav, tocmai am primit în sus și totul doare într-o singură zi. A decis să nu puternic să acorde o atenție, fie simplu sau chiar ceva mic. Dar durerea a durat timp de o săptămână întreagă. Am decis să văd un medic, așa cum sa dovedit totul a fost destul de simplu, soțul meu este un fumător, și eu doar așa sa întâmplat să fie aproape de el este un fumător pasiv. Inhaleaza pereche de fum. După cum se explică printr-o reacție a corpului, cauzat de o foarte puternica iritare fum țesutului pulmonar. Acum, soțul meu fumează atunci când nu sunt în jur. Totul a revenit la normal.