Cum pentru a sigila îmbinarea dintre cada de baie și fotografie de perete, video

Utilizarea soluției

Cum pentru a sigila îmbinarea dintre cada de baie și fotografie de perete, video

Astăzi, această metodă își are rădăcinile în trecut, dar unii oameni preferă să meargă în mod tradițional și nu a pus în experimentele sale apartament. Acquire amestecul în magazinul de hardware. Pentru a înțelege, decât să acopere cusătura între cuvă și peretele este ușor. Expertii recomanda sa se utilizeze un amestec în care compoziția are un ciment alb. Secvența de operare nu este atât de simplu pe cât pare: 1. În primul rând, trebuie să închideți diferența la soluția de intrare este fixată într-o cusătură, dar nu se încadrează în jos.
 2. Amestecul a fost diluat așa cum este indicat pe ambalaj.
 3. Pentru a asigura o aderență puternică, este necesar să se umezește perete, plinta baie.
 4. Când etanșarea îmbinării între cuvă și perete este finalizat, este necesar de a decora fragmentele de ciment uscate de gresie sau alte materiale.

Utilizarea de spumă

Cum pentru a sigila îmbinarea dintre cada de baie și fotografie de perete, video

materiale moderne nu sunt la fel de laborioasă ca mortar disponibil comercial. De exemplu. Spumă poliuretanică necesită, în general, un minim de efort. Trebuie doar să cumpere un soi rezistent la apa. Spumă convențională nu este destinat contact continuu cu umezeala, funcționează într-o zonă umedă nu va fi mult timp. Recomandări cu privire la modul în care să închidă cusătura între cuvă și spuma de perete, sunt enumerate mai jos:

 1. Banda de pe locul de muncă bandă de mascare. Acesta ar trebui să acopere suprafața înconjurătoare a spray-spumă, astfel încât să nu strice țiglă, baie și alte articole și materiale de decor. Lucrările sunt realizate în mănuși: pentru a scoate spuma din mâinile este aproape imposibil.
 2. Culeea purificată de murdărie, umiditate a fost îndepărtată.
 3. Cilindrul a fost agitat viguros și cu jet de spumă extrudat pentru zona de îmbinare a peretelui de baie.
 4. Atunci când spuma este uscată, se va extinde. Ca rezultat, se efectuează puternic în direcții diferite. Atingeți-l să se usuce, nu este necesar. Dar atunci când este uscat, cu atenție taie excesul. Rezultatul este o tăietură curată, care poate fi eliberat sub rezerva stilul general de baie a camerei. Expertii recomanda sa utilizeze un chenar decorativ, se pare estetic plăcut, se închide zapenennuyu cusătură împotriva umezelii.

Umplerea de etanșare cusătură

Cum pentru a sigila îmbinarea dintre cada de baie și fotografie de perete, video


În cazul în care magazinul este dificil de a alege, este necesar să se solicite consultantului decât pentru a sigila îmbinarea dintre perete și baie. Vânzătorul poate recomanda următoarele:

 • specii de silicon sau acrilice silicon.
 • Etanșant marcate „sanitare“. In astfel de materiale au ingrediente antibacteriene.
 • Pentru acrilice bai nevoie de etanșare silicon neutru. Abordarea și unul în cazul în care există o marcă „acril“.
 • Culoarea selectată în funcție de gustul și culoarea finisajului baia.

Procedura de lucru cu material de etanșare:

Utilizarea frontierelor

Cum pentru a sigila îmbinarea dintre cada de baie și fotografie de perete, video

Cele mai spectaculoase îmbinări etanșe între baie și perete - borduri, bandă bordură. La vânzare sunt următoarele opțiuni:

 1. Bandă adezivă din polietilenă;
 2. frontiere acrilice;
 3. PVC;
 4. ceramică.

Cum pentru a sigila îmbinarea dintre cada de baie și fotografie de perete, video

Bordure bandă pentru a lipi, urmați aceste linii directoare:

 1. Din rola trebuie tăiate bucăți de lungime egală a peretelui + 2 cm;
 2. lipici În primul rând cea mai mare parte. Aproape întotdeauna, aceste benzi autoadezive, astfel încât să aibă grijă de adeziv nu este necesară. La stratul compoziție adezivă nu este uscat în cursul acestui proces, este necesar să se îndepărteze stratul de adeziv treptat.
 3. bandă de lipit strâns presat.
 4. Pentru a lipi peste unghiul, este necesar să apăsați banda cu o spatulă și-l ori. În această regiune, lipite centura poală.

frontiere Label din plastic este după cum urmează:

 1. Taiati o parte a plintei. Marginea este tăiată la un unghi de 45 °.
 2. Purificarea marginea bordură pus în aplicare, banda de mascare este lipit peste ea pentru a proteja zona înconjurătoare de contaminare.
 3. Apoi, pe partea din spate a soclului este aplicată unei benzi adezive transparente. Cum de a face acest lucru poate fi văzut în fotografie.
 4. Set de frontieră este apăsat.
 5. Dacă undeva au rămas goale, acestea sunt umplute cu un material de etanșare pentru impermeabilizare.

Cum pentru a sigila îmbinarea dintre cada de baie și fotografie de perete, video

Alegerea metodei depinde de chitul în zona pervaze lățimea nulă a materialului, care decorat pereții, capacitatea financiară.

subiect bun Thermopanel! Rapid cald și în condiții de siguranță! Există panouri termice realizate din biroul keramobetona doar rece.

Am construit o casă de beton celular și o să-l în afara thermopanels în teacă. Cine trebuie să le monta? Deoarece rezultatele? Sau poate face fațadă umedă mai simplu și mai ieftin, deși el nu a făcut-o.

Vă mulțumim pentru instrucțiuni dumneavoastră detaliate! Sunt la cabana doar situată în jurul valorii de o mașină de spălat vechi. Va fi necesar să se utilizeze un motor de la ea pentru a crea mașină Emery. Unicitatea.

O decizie de design interesant, să ia notă! Singurul lucru pe care nu-i plăcea ceea ce a văzut în fotografie de faptul că această piesă este folosită ca un șorț în bucătărie. Pct.

Acest stil este foarte mult mi-a amintit de filmul The Great Gatsby, în care interioarele de case și apartamente în 1930 au fost decorate foarte luxos și pompos. Desigur, era prerogativa.